Ahile Posted February 22, 2019 Report Share Posted February 22, 2019 Hey, am precomandat un Samsung Galaxy M20 de pe eMAG ce are un ecran PLS TFT. Sunt curios daca pot folosi AOD pe acest tip de display cu aplicatii 3rd party(Always on AMOLED sau altele) , ma refer daca nu va afecta in timp ecranul, cum ar fi burn-in sau ghost image... Multumesc anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted February 23, 2019 Report Share Posted February 23, 2019 Da, poți folosi, dar.... vei avea un consum exagerat de baterie. Nu merită. ONEPLUS A6013 Tapatalk Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted February 25, 2019 Report Share Posted February 25, 2019 Eu am AOD pe LG G6 din fabrică și nu are OLED, are IPS normal. Mintea coreeană sclipitoare însă a montat în partea de jos a display-ului un singur led special care luminează foarte slab și doar în timpul AOD. Burn nu are display-ul, are însă "ghosting", asta cred că e denumirea corectă. Dacă stau mult timp într-o aplicație cu elemente statice gen header-ul la facebook, acesta se mai vede ușor timp de câteva minute după ce am ieșit din aplicație. Referitor la baterie, orice AOD consumă. Mult, puțin, consumă. Totuși, tu faci economie majoră. Nu mai deblochezi telefonul din 5 în 5 minute pentru a verifica notificări și a te uita la ceas. Deci chiar dacă în 24 de ore AOD consumă 5% baterie (exemplu), dacă ai debloca telefonul de 230 de ori ai consuma mult mai multă baterie. nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts