Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salut comunitate, am achizitionat un Samsung Galaxy S8, acum 5 luni. Pana acum o sapt nu am avut nici un fel de problema cu acest telefon, binenteles ca i-am pus husa si folie la timp, dar acum o sapt am avut marea neplacerea ca sticla de pe display sa se sparga. Am fost la un service autorizat, si acestia mi-au spus ca trebuie schimbat.

 Marea mea problema este ca nu imi permit un telefon nou ( iar), cred ca singura varianta ar fi sa cumpar unul de la dezmembrari, desi si aici sunt preturile cam mari. Am gasit totusi unele accesibile aici [LINK_SCOS]

Ce sa fac ? Un display nou, sau SH sau un telefon nou.

Voi ce imi recomandati?

Link to post
Share on other sites

Am mai avut un J3 inainte si stiu din experienta ca baietii de la sevice nu pun mereu piese de calitate. Inteleg ca e mai ieftin un display decat un telefon dar pe termen lung  nu stiu daca renteaza, poate intampin probleme cu touchscreen. De exemplu la J3-ul de care vb, au aparut niste pete albe pe ecran , la inceput nesesizabile, am intrebat pe careva care lucreaza la sevice si a zis ca e de la lipici .... wtf ?

Cred ca mai bine il vand asa cum e si imi iau altul. 

Ps: Siteul acela, or fi ei mai ieftini decat alti, gen Quikmobile, Emag .... etc, doar ca nu prea merge :) La ora 9:28 e down probabil ca de la oferta a dat lumea buluc :))

Link to post
Share on other sites
  • Mihai locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use