mesersmith Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Impresia mea a fost si este, asa cum se va vedea in continuare, ca am vorbit cu niste angajati plictisiti de la stat, bugetari care joaca Solitaire, si nu cu niste angajati de la o companie mare, privata. Urat, execrabil.... Cred ca nicio alta companie din romania nu m-a enervat si nu m-a pacalit asa cum au facut-o astia de la VF. Si desi de obicei ma abtin sa aduc injurii cuiva, astia chiar sunt gunoaie. Vorba lui Becali, "zdrente care sunteti voi, zdrente..." Dupa ce ca le platesc lunar abonament de 250 euro, ma suna o...nu stiu cum sa-i zic...o voce blonda rau si-mi propune scaderea abonamentului cu vreo 30 euro si ca imi da si 2 tablete galaxy tab2 de 10 inch, incluse in acel abonament. Bun, analizez, citesc si etichetele de la oja fiica-mii, zic ok, hai s-o facem. Dau s-o sun pe voce, cu care mai vorbisem de vreo cateva ori intre timp, si ce sa vezi?...toate telefoanele din firma ei si al ei, sunt...numere nealocate, adica nu mai exista. Bun, zic, asta-i viata. Sun la clienti, imi spune o alta voce ca o sa ma sune cineva. Mai sun de vreo 3 ori, ca nu ma suna nimeni. Imi zice unul de acolo, ca in 24 de ore. Bun, a doua zi, exact cand sa se implineasca alea 24 de ore, ma suna o alta voce blonda. Ii povestesc patania, imi zice ca nu-i problema, ca ma rezolva ea. Facem contractul, i-l trimit scanat in sapte mail-uri, ca au casutele limitate pe marimea fisierelor primite si ma minte si asta de vreo doua ori ca sunt tabletele pe stoc, ca imediat, bla, bla. Ba ma mai si suna si-mi spune ca aia de la ofertare vor sa le dau 900 lei avans, ca sa fie siguri ca sunt bun platnic si ca la prima factura mi-i returneaza. Bai, zic, voi sunteti idioti? Eu platesc luna de luna 10 bulioane, voi aveti minte? Bine, zic, va dau si banii astia. Trimiteti tabletele. Pauza. Nu sunt pe stoc. Pai nu m-ai mintit tu, voce ultra blonda, ca nu-i problema si ca sunt pe stoc? Acum, ma duc la magazinul VF local, unde imi spusese vocea ca sunt pe stoc si ca ma asteapta, si le intreb pe fetele alea pe care le si cunosc. Surpriza: nu au avut niciodata 2 tablete pe stoc. Wow. Si-mi mai spun ceva fetele astea: au prioritate aia care fac abonamente noi, nu cei ca mine care dau bani la greu luna de luna si fac doar prelungire de abonament. Tudore, ce dracu se intampla in firma asta a voastra? Am nevoie de pile la voi in companie ca sa obtin nenorocitele alea e tablete? Trebuie sa mituiesc pe careva?... Companie straina, cu angajati din romania. Cea mai proasta combinatie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 In ritmul asta le primesti deja cu ICS pe ele, ca tot vor primi update pana la sfarsitul anului Din pacate si experienta mea cu cei de la Vodafone e similara cu a ta. Rar am avut ocazia sa-mi fie rezolvate problemele telefonic, de catre cei de la Relatii Clienti. Se pare ca la ei functioneaza mai bine suportul de pe forumul Vodafone sau de pe forumurile externe. De cate ori n-am reusit s-o scot la capat cu cei de la Relatii Clienti, am primit suport de la angajatii Vodafone de pe forumul Softpedia sau de pe forumul Vodafone. Nu stiu cum se face ca-s mai competenti cei de pe forumuri, decat cei care raspund la Relatii Clienti, unde e o varza totala, desi ar trebui ca cei care-ti raspund la Relatii Clienti sa fie smirna, ca nu toata lumea are timp sa se dea pe forumuri ca sa-i fie rezolvate problemele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Cred ca nu sunt reprezentanti Vodafone, ci dealeri. Atentie cu dealeri autorizati Vodafone, sunt de multe ori firme fantoma. Vodafone nu ar face asta daca ar fi reprezentanta, vorbim de o corporatie. Mai stiu pe cineva care a patit ceva similar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 Prima voce blonda, era de la un partener VF pe care l-am verificat. A doua insa, era angajat VF, de asemenea verificat de mine. Stiu exact la ce te referi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Da.. Nu ma pot pronunta acum pentru ca sunt liber azi. Din cate vad, acestea nu sunt in stoc nici pe magazinul online la https://www.vodafone.ro/shop/samsung-galaxy-tab2-10-1-16-gb.pr Daca vrei, imi poti trimite numarul de pe care ai sunat zilele acestea la Relatii Clienti prin mail(ai inbox) si verific si eu situatia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 "Cazul" a fost preluat de catre Claudiu de pe forumul vostru. Faza e ca-l minte si pe el toata lumea. Poti vedea cum merge situatia in povestea asta aici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulisoft Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Uite ce rezulta din toata incompetenta asta a lor: http://www.youtube.com/watch?v=6XjzFxY1z0g&list=FLBbG5jxJ6n1CJwtptDvRK0g&index=2&feature=plcp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 15, 2012 Author Report Share Posted September 15, 2012 Sa intelegem ca este patania ta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Salut iulisoft! Asa cum iti scriam si pe forumul Vodafone la topicul https://forum.vodafo.../m-p/44756#M453, daca mai ai o copie a facturii de achizitie pe care ai trimis-o odata cu telefonul in service(sau un scan in format digital), poti sa mi-o trimiti impreuna cu IMEI-ul telefonului, printr-un email la adresa [email protected] In subiect sa mentionezi, te rog, in atentia lui Tudor. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Astazi, dupa un mega scandal la o reprezentanta VF, dupa ce am plecat de acolo amenintandu-i ca-mi iau pistol si-i impusc pe toti, ce sa vezi?...dupa vreo 20 min ma suna seful de magazin, un pusti de vreo 20 de ani si ce credeti?...ma anunta ca mi-au venit tabletele. Mai sa fie, zic... Uite de aia e bun scandalul uneori, ca m-am enervat f tare, pt ca ma sunase duduia cu care tinusem legatura si careia i-am promis ca ma duc peste ea daca nu am astazi tabletele, si ce credeti ca-mi spune? Ca au intrat azi 69 de tablete dar ca mai sunt pe stoc 38 si sa ma duc repede sa platesc avansul intr-o reprezentanta. Ma duc si nimeresc la VF Real Vitan, ca eram prin bucuresti azi. Cat stau la rand sa platesc, pe stoc mai raman 14 tablete din 38. Am luat foc cum nu mi s-a mai intamplat demult, de mai aveau aia nitel si-i chemau pe aia de la securitate. Si nervii mi i-au facut o fatuca blonda care, desi erau la rand vreo 10 persoane, ii arata unui imbecil de vreo 60 de ani, care-si cumparase un gunoi de nokia de 1 leu, cum se blocheaza si se deblocheaza tastatura si cum se aprinde lanterna, toate astea in vreo 20 minute. Bai fratilor zic, se duce dracului stocul ala de tablete, macar rezervati-le si apoi aratati-i imbecilului si cum se fac copiii prin gura....Nu mai puteam, aveam spune la gura. Pai ce mama dracului, cand iti cumperi masina, iti dau aia de fabrica si permis pentru ea sau iti dau lectii de condus? Nu se mai poate cu astia de la Vf. Toate astea se intamplau la singura pasarica din magazin care avea imprimanta fiscala, in timp ce alte doua, pt ca ele nu aveau, nu faceau nimic. La un moment dat, erau 4 si se mai rezervasera inca 2. Asta in conditiile in care duduia cu care semnasem contractul si toate cele, ma mintise de 2 saptamani de nu mai stiam nici cum ma cheama... Tudore, vreau sa-i fac o reclamatie duduii aleia, s-o arunce afara ca nu-i buna de nimic. N-am vazut oameni mai incompetenti... Cred ca o sa cer oficial la Vf sa-mi arate si mie cum se umbla cu tableta, cum sa aprind led-ul care nu exista, cum se da cu degetul pe ecran, etc... Doamne, mare e gradina ta si multi imbecili sar gardul cand e poarta larg deschisa. Si inca o chestie care ma exaspereaza la VF: cu oricine ai vorbi, raspunsurile sunt exact ca ale robotul Andreea, adica nu conteaza ce spui tu, ce problema ai, aia iti raspund exact ca Andreea, invariabil. Astazi, in timp ce ma certam cu seful de magazin, pustiul de care va spuneam, ce-mi trece prin minte?...in timp ce spuneam propozitie dupa propozitie, il intreb daca vrea sa fie iubita mea, intrebare mascata intre alte doua propozitii... Vreti sa stiti raspunsul lui? Nu depinde de noi, cei de la stocuri si de la ofertare... Nici nu auzise ce-i spusesem, orice spuneam, acelasi raspuns: nu depindea de ei... E fantastic. Doamneeeeee.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Deci pana la urma ai luat tabletele? Tudor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Da, le am in fata. Pai crede-ma ca-mi cumparam pistol. Chiar si cu apa sau de ciocolata, dar macar ii bagam nitel in fibrilatie. candrei and Tudor 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Sa le stapanesti sanatos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Multumesc mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Eu nu te cred. Dovada! Numai oameni fericiti pe forumul acesta. Dupa colegul cu HOX reparat, apoi cel cu HOX transformat in S3, acuma tu, triumfator cu DOUA tablete. Astea imi amintesc de privirile triumfatoare ale tatilor / sotilor care reuseau sa "prinda" un pachet de vata pe vremea impuscatilor. Bai, in ce tara platim taxe si impozite. Ca de trait nu poate fi vorba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Eu consider ca e vina Vodafone-ului pentru modul in care isi alege angajatii care merg pe principiul si cu in client in plus si cu unul in minus noi tot ne luam banii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Tare mi-e ca nici nu prea au de unde alege Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 18, 2012 Author Report Share Posted September 18, 2012 Vodafone in momentul de fata, cred ca este cam cum ar fi o caracatita fara...cap. Adica da din multele-i brate, dar total necoordonat. NImeni nu-i de vina niciodata, toti sunt perfecti si iti spun in mod elegant ca nu e vina lor si nu depinde de ei... vladmihail 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin8052 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Eu unul nu ma pot plange de Vodafone, si sunt la ei de aproximativ 10 ani, dar anul viitor cand imi expira contractele voi renunta la serviciile lor in detrimentul lui RCS & RDS, daca vor mai avea oferta actuala la abonamentele de telefonie mobila, de ce nu chiar si un Samsung S3 poate aparea pana atunci. La Vodafone ca sa-ti iei un telefon la un pret acceptabil si cat de cat cu pretentii trebuie sa astept cam 6 luni ca sa intre intr-o oferta cat de cat, si te legi la cap cu ei pentru 2 ani + ca daca depasesti netu platesti de te omoara stiu persoane care au platit din cauza depasirii limitei de internet 1300 ron, doar pt ca sau uitat la TvOnline si nu stiau ce trafic poate face aplicatia (aprox 70 mb / 5 minute). Internetul nelimitat este viitorul si nu minutele incluse in abonament avem o caruta de aplicatii de pe care putem vorbi conectati la internet. Tudor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Nu luati in considerare ca acei angajati jalnici si fara experienta lucreaza pe un salariu de mizerie de aproximativ 800 lei in program prelungit si de sarbatori, ce motivatie sa aibe cu clientii ? Raspuns 0. Un exemplu, off-topic : La benzinarie, salariu 500-750 lei din care se scade si marfa care lipseste din magazin, nu se platesc orele prelungite, orele de noapte, spor de toxicitate, program si conditii deosebite de munca, sarbatorile, etc O zi de munca are minim 12 ore sau noapte. Cam asa este si la Vodafone sau Cora sau alte d-astea, asa ca nu va mai plangeti de parca acei oameni ar primi salariu 2000 lei pe luna si ar lucra lejer 8 ore pe zi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Nu luati in considerare ca acei angajati jalnici si fara experienta lucreaza pe un salariu de mizerie de aproximativ 800 lei in program prelungit si de sarbatori, ce motivatie sa aibe cu clientii ? Raspuns 0. Si care e treaba mea, ca si client platitor ? In momentul in care Xulestii sunt "incompetenti, mincinosi si rupti de realitate" ca asa i-a facut mama lor, e treaba Vodafone sa-i schimbe. Dar daca sunt pentru ca asa vor ei pentru ca sunt platiti prost, atunci e treaba lor sa-si caute alt serviciu. In ambele cazuri nu e treaba mea si am tot dreptul sa ma plang. Si apropos, de unde ai scos-o cu 800 de lei ? Sau ai facut prin extrapolare, daca la magazinul din benzinarie e atat, sigur si la call-center e tot atat ? Uite, chiar am sa ma interesez si o sa va zic, ca m-ati facut curios. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 La benzinarii știu eu cum sta treaba, dor voi scrie un pic mai târziu. Acum trebuie sa ma duc la curățat zăpada Sent from my Galaxy Note 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 @n_iulian Revin..... La benzinarii programul este de 12 ore,orele suplimentare se platesc,sambata duminica exista un spor,la turele de noapte iar exista spor,iar sarbatorile legale se platesc dublu. De acord cu inventarele,asa este se platesc,dar din experienta mea pot spune ca 70% din lipsuri sunt cauzate de angajati. In privinta sporului de toxicitate....mai lasat..... Ca si idee de salar la benzinarii....este intre 900-1100 lei brut.La Petrom si OMV salarile sunt mai mici dar au si personal numeros fata de alte retele.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted December 9, 2012 Author Report Share Posted December 9, 2012 Nu luati in considerare ca acei angajati jalnici si fara experienta lucreaza pe un salariu de mizerie de aproximativ 800 lei in program prelungit si de sarbatori, ce motivatie sa aibe cu clientii ? Raspuns 0. Cam asa este si la Vodafone sau Cora sau alte d-astea, asa ca nu va mai plangeti de parca acei oameni ar primi salariu 2000 lei pe luna si ar lucra lejer 8 ore pe zi. Nu inteleg unde dracu e problema mea, a clientului in tot ce spui tu. De cand trebuie sa fie asta problema clientului? Daca tu lucrezi pep 7 milioane si ai o fisa a postului, pe care ai acceptat-o din diferite motive, asta inseamna ca trebuie sa faci numai un anumit procent din obligatiile tale? Si daca da, cine stabileste cat anume este acesta? Tu esti femeie de serviciu intr-o scoala. Cate clase ai matura tu din totalul lor? 50%? 70%? Cine stabileste asta? Cand te-ai angajat ai stiut salariul si obligatiile. Uite de asta o sa ne ducem dracului cu totii. Si cand ma gandesc la procentul de promovabilitate la bac de pilda, ma apuca durerile de cap. Feri, digikent and Innoxius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Ideea este ca nu mint ei asa de buna voie si ca nu au bac sau mai stiu eu ce, pur si simplu sunt fortati de imprejurari sa minta, de sefi, trebuie sa vanda marfa cu orice pret, daca este vreo problema angajatul este pionul de sacrificiu de pe tabla de sah. Da, la call-center salariul este 4 ore = 350 lei, 6 ore = 600 lei, 8 ore = 800 lei. Si nu o mai luati cu cautatul in alta parte de munca ca nu e nimic de lucru, cauti in ziar si pe net si in afara de dama de companie si paznic nu e nimic, unii pur si simplu au o viata mai grea si nu gasesc altceva. Fara pile sau sa te pricepi la IT nu merge usor. Trebuie sa acceptati ca acei oameni pros platit vor munci tot prost, adica muncesc pe cat sunt platiti. Exemplu in Unirii si Mall Vitan, au angajati vechi si prost platiti care ii doare undeva de marfa, mai ales la electronice, arunca cu ele prin depozite de de fac praf circuitele inauntru, am patit cu firme ca Nokia si Logitech sa mi le dea "busite" si vroiau sa mi le vanda asa. Tot ce am zis a fost sa va avertizez despre cum stau lucrurile, sa nu patiti si voi ca mine, trebuie luat in considerare ca acei oameni muncesc ca niste "Dorei" si tot voi cumparatorii aveti de suferit. Asa ca paziti-va. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts