Clicky

Jump to content

Aplicatia Digi nu mai functioneaza


Sp1tfire

Recommended Posts

@DIGI_Helper Aplicatia Digi de pe Android nu mai functioneaza. Am incercat toate solutiile, gen sters cache/date, reinstalare. Aceeasi eroare. Pe site-ul Digi informatiile din contul meu merg accesate, dar aplicatia nu vrea si pace. Nu stiu de cand nu mai functioneaza pentru ca nu prea o foloseam, dar voiam sa verific daca a intrat in vigoare contractul de furnizare energie electrica.

 

Screenshot_20190212-150722_Digi România.jpeg

 

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

@Lesbianu Folosesc adblock doar in browser, nu la nivel de sistem. Deci aplicatia n-are treaba cu adblock-ul din browser.

@DIGI_Helper Am vazut informatiile despre contractul meu direct pe site, intrebarea era de ce nu merge aplicatia.

 

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Voi aveati adblock la nivel de sistem, eu aveam doar in browser si aplicatia a functionat intotdeauna, cu el activat. Am dezactivat si adblock-ul. Tot nu merge mizeria de aplicatie. Nu degeaba are nota si review-urile pe care le are in PlayStore.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Obișnuiam să îmi plătesc facturile din aplicația digi dar și eu am avut probleme cu ea. Avea altă interfață înainte, funcționa mai bine. Urăsc atunci când lucrurile evoluează în direcția greșită. 😕 Acum descarc factura pe tabletă și scanez codul de bare cu aplicația BT24. Măcar Digi Oriunde (încă) funcționează.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Buna ziua, mă numesc Pont Alexandru, am număr mobil portat din rețeaua Vodafone către Digi din data de Miercurea trecută, numărul este 0732152938, pe contractul logodnicei mele, pe numele de Domocos Claudia, Str. Costache Negruzzi Nr. 1, bloc PB20, etaj 3, ap. 15, Oradea, jud. Bihor. portarea s-a făcut de o săptămână, dar eu nu pot sa primesc mesaje scurte SMS de la terți internaționali pentru coduri de verificare acces în conturile mele personale,ex. Google, Microsoft, Facebook, Sony Romania, STEAM, s.a.m.d. Pot sa primesc SMS și să trimit la alte persoane, dar SMS scurte internaționale de verificare nu primesc sub nici o forma. Am incercat cartela SIM in mai multe tipuri de telefoane 4G și 5G, am făcut două sesizări la Call Center, am verificat cu site-urile terților responsabili dacă problema este pe partea lor, am incercat sa primim SMS pe alte numere și au fost primite instantaneu, dar pe al meu nu vin deloc. Cei din tehnic spun că totul este in regula și va pare in ordine centrul de mesagerie și că le primesc. Am făcut toate setările de permisiune SMS din telefon și totuși tot nu primesc. Vă rog frumos, doresc sa solicit o resetare de rețea al numărului, o repornire de rețea, sau deblocare mesaje scurte de 4 și 6 cifre, fiindcă sunt blocat în a accesa achiziții și informații ce îmi folosesc și la locul de munca.

Număr mobil Digi în cauză 0732152938 

Vă scriu aceste rânduri complicate fiindcă sunt disperat, acesta este parte din sesizarea online, sunt cel puțin 3 sesizări care s-au făcut telefonic la CC, toată lumea spune că e ciudat că în centrală apa că se trimit mesaje către mine dar eu nu le primesc, am fost cu telefonul nou tot de la Digi la încheierea portarii, au spus că e nou imaculat, setări speciale nu necesita mesageria sa funcționeze, am schimbat a doua cartela Digi, chiar ieri pe la ora 17 tot nu îmi primesc sms-urile de verificare, fie că vorbim de cont Sony Romania, Samsung, STEAM, Google și multe altele... dar toți îmi spun din tehnic, că din partea lor este totul în regula.

NU SUNT GENUL CONSPIRATIST, DAR CRED CA E CEVA AGĂȚAT LA VODAFONE, INTENȚIONAT, SA PUNĂ CONCURENȚA IN LUMINĂ PROASTĂ SI SA IL CONVINGĂ PE CLIENT SA REVINĂ INAPOI LA EI. SUNT SIGUR CA MESAJELE AJUNG UNDEVA PRIN MAȚELE VODAFONE RAMASE UNDEVA DIN URMA PORTĂRII, SI EI VOR ASTA...

Mulțumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use