FunkBlack Posted December 30, 2018 Report Share Posted December 30, 2018 (edited) Cu ajutorul aplicatiei Ampere am testat 3 cabluri: Cablul Original cu care a venit telefonul, un cablu de 70 bani luat din China si unul de la un Huawei P8. Cablul original incarca cel mai lent , maxim 800 mA. Pe incarcator spune ca ar trebui sa ajunga pe la 2A. Am observat insa un pin lipsa pe portul microUSB al incarcatorului OEM si ma gandesc ca aceasta ar fi cauza. Celelalte cabluri au totii pinii la locul lor. Pinul lipsa sa fie problema? OEM China Huawei Pin lipsa Edited December 30, 2018 by FunkBlack callatis06 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted December 31, 2018 Report Share Posted December 31, 2018 Telefonul stie Fast Charging? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted December 31, 2018 Report Share Posted December 31, 2018 Innoxius a pus întrebarea de 1 milion de dolari. 2A nu înseamnă neapărat Fast Charge și nu-ți poți da seama de asta doar din amperaj. Fast Charge e fie 9V cu 1.57A, ori 5V cu 2A. Tableta mea trage cam 2A maxim, dar nu are Fast Charge. Telefoanele care știu Fast Charge afișează asta pe ecran. Innoxius, nick5roo and berila_mz 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunkBlack Posted January 1, 2019 Author Report Share Posted January 1, 2019 Da, telefonul stie Fast Charge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 1, 2019 Report Share Posted January 1, 2019 De ce îi tot dai hidden content? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunkBlack Posted January 1, 2019 Author Report Share Posted January 1, 2019 Nu vreau sa incarc pagina cu imagini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted January 2, 2019 Report Share Posted January 2, 2019 Ce telefon este? De ce ar avea un cablu FastCharge mai deosebit? Eu am putut folosi cablul de la LG la S6 și invers. Dacă nu merge decât cu cablul lui, înseamnă că producătorul folosește o mufă microUSB sau Type C proprietară. Am mai pățit ceva la alt telefon, mufa microUSB cumpărată din China nu mergea la Nexus 5 deloc, telefonul nu se încărca pentru că mufa era ceva mai scurtă și nu făcea contact. Vezi să nu fie și la tine la fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts