Clicky

Jump to content

Alegere monitor


Scootch98

Recommended Posts

Salut!

Am o camera mica de 2.8×6m si vreau sa-mi fac un birou cu tot ce trebuie , o camera de studiu , productivitate si uneori gaming.

 

Sunt intre doua monitoare foarte diferite din punct de vedere al aspectului 21:9 vs 16:9.

 

Ce voi conecta la el?

•Un laptop Asus 8gb ram ,Intel core i7 4710HQ , GTX 950M.

•Un PS4.

 

D-asta am ales monitoare ce dispun de doua mufe HDMI.

Daca ati putea sa-mi spuneti care s-ar potrivi mai bine pentru ce vreau eu , din experienta proprie sau dupa configuratia laptop-ului , daca e vreun panel prost dpdv al culorilor(mi-am luat-o cu laptop-ul) etc.

 

Primul este un AOC:

 

https://www.emag.ro/monitor-led-ips-aoc-27-full-hd-2xhdmi-i2781fh/pd/DXX7XYBBM/?utm_campaign=share+product&utm_source=mobile+app&utm_medium=android

 

Al doilea un LG cu aspect 21:9:

 

https://www.emag.ro/monitor-gaming-led-lg-29-ips-ultrawide-uwhd-2k-freesync-negru-29um59-p-29um59-p-aeu/pd/DJRKRKBBM/?utm_campaign=share+product&utm_source=mobile+app&utm_medium=android

 

Buget maxim 1000 de lei. Si daca-mi puteti spune daca pot conecta cumva ambele dispozitive la un monitor cu un singur HDMI. Asa poate mi-as mai largii aria de cautare.

 

Sent from my SM-N9600 using Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

Andrei , da , folosesc photoshop( pliante , covere pentru evenimente facebook etc.) , after effects(tot asa , pentru firma , evenimente , reclama) si pe mac Final Cut Pro. Si mai am in plan ceva care implica tot zona asta de editare , in timpul liber..pentru ca ce fac eu la facultate e la polul opus si pentru treaba aia nici nu am nevoie de pc.
Mai fac referate , o prezentare powerpoint etc.
Nu sunt un "power user" zilnic, dar cand e sa editez ceva stau cateva ore in fata PC-ului.

Sent from my SM-N9600 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Cum nu te incadrezi la un IPS 2k, poti merge pe un 21:0 full hd. E foarte misto pentru productivitate, mai ales in editare video ca iti intra timeline-ul intreg pe ecran. A, si neaparat IPS pentru ce vrei tu, acel 4k de la samsung e TN si pe 28 de inch totul e cam mic pe ecran.

Oricum, am gasit acest LG IPS cu 2 HDMI 29 inch, 2560x1080 . Cred ca e numai bun pentru ce ai tu nevoie https://bit.ly/2rbcKb6

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use