Clicky

Jump to content

Google Pixel 3 XL

nick5roo

Recommended Posts

De pus mana, pun si eu. Dar nu este suficient ca sa ma mut pe topicul asta. Plus ca Dan este binevenit dincolo.

Puse unul langa altul, difera doar display-ul (mai placut ochiului pe Trixel, cu exceptia bretonului). In rest, aceeasi dimensiune, acelasi soft, aceeasi lejeritate in a rula sistemul de operare si aplicatiile comune - chit ca este diferenta intre procesoare.
Consumul de baterie nu am cum sa il compar, este folosit in alt mod fata de mine. Dar rezista de 3-4 ori mai mult fata de Moto Z-ul fara mod baterie. 24-36 ore calarit sau 48+ ore utilizat mai soft pana sa cauti incarcatorul si priza.
La pozele cu camera principala, diferentele tind spre zero. Week-end-ul trecut am scarmanat dupa Top Shot (ramasesem cu impresia ca functioneaza doar pe 3/3XL), ma rodea cum functioneaza, ce nebunii face. Pana la urma, l-am descoperit si pe 2 XL si am continuat joaca pe telefonul meu.

Abia in Iulie-August fac un an de 2 XL. N-am unde sa ma grabesc, astept sa vad ce stie si cum arata Pixel 4, neaparat XL. Bineinteles, si o scadere de pret ca n-o sa mi-l permit la precomanda... :))

Cam asa vreau sa fac si eu, deocamdata nu am ce reprosa 2XL-ilor ( ca are si sotia unul), stau bine si la vaterie si pe soft sunt foarte vioaie amandoua cu toate ca sotia il are ota de la dp1. Mi-a fost si lene sa il fac de la zero, plus ca nu ii place dupa reinstalare ca nuai are setarile cum le face ea.

Cum e aplicatia de camera de care vorbeai mai sus...si cum o gasesc?

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Top Shot? Funtioneaza pe aplicatia de camera standard... fara sa instalezi nika. Trebuie doar sa ai Motion Picture pe ON si sa "reglezi poza in miscare" din Photos. Alege singurel cea mai buna ipostaza (focus, luminozitate, fatzau expus), chit ca nu este tot timpul pe placul posesorului/posesoarei! :P

Eu doar Camera stock. Nu am vazut beneficii pe portul de pe Pixel 3...
Dan ar fi culmea sa instaleze pe Pixel 3 XL o aplicatie portata tot de pe Pixel 3/3 XL! :))

1 hour ago, Katabxp said:

E cineva care foloseste alta aplicatie de camera?

Dar la ce iti trebuie alta aplicatie, ce te nemultumeste? Intreb si eu... Asta stock de pe 2 XL face are fix aceleasi optiuni ca aia de pe 3/3XL. Doar daca ai nevoie de ceva deosebit, sa te apuci sa cauti alta aplicatie, altfel nu vad motivul...

Nice! Arunca omul o vorba cu gandul ca va auzi doar ecoul pe threadul de 3 XL (intamplator am si fost prea prins ca sa mai revin pe thread) si ma trezesc ca toti posesorii de 2 XL / OP spionau in tacere :) .

Acum (redevenind serios :) ) evident ca nu risc sa pun Camera P3 pe Trixel. Daca e mai buna? :D Dar fiica-mii i-am propus-o (de fapt i-am instalat-o) - mai departe e treaba (si 2 XL-ul) ei.

Last but not least - cred ca DP4-ul meu cere o reinstalare... Am abut un comportment aberrant in ultimele zile. Consum prea mare, apoi Google Photos a decis sa nu im urce in cloud toate pozele facute duminica (le-ampus "de mana", dar...) blocarea YouTube, aparenta intepenire a telefonului - care se lasa cu Restart, ba o data chiar si cu doua restarturi la rand... Hmmm. O sa fac installera pe curat si imi pun de mana aplicatiile pe rand... Poate ma prind care e "beleaua".... (bine, in afara de mine).

• 4 weeks later...

A fost la fel aseară pentru cei 179 MB ai OTA-ului de DP5. Vreo oră jumătate a ronțăit la optimizarea splicatiilor. Poate fi din cauză că am multe instalate...

Și... imediat după ce am pus OTA... L-am resetat și am pus pe curat facyory image-ul .

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

https://www.droid-life.com/2019/07/10/google-pulls-android-q-beta-5/

Stau liniștit că .... Doar l-am pus pe curat până la urmă

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Dacă vrei să vezi stele, du-te în statul major general al MApN :D
Lasă dreaq stelele, sunt prelucrate din soft, la fel ca și luna lui Huawei. Și prostii chiar cred că fotografiază luna! LOL cât de fraier poți să fi.

ONEPLUS A3003

Corect. Uite că nu m-am gândit niciodată să pozez stelele. Promit însă că dacă ajung într-o zonă mai întunecată și prind cer senin incerc opțiunea. La mine camera merge Ok (așa dogfood cum e ) deci nu am făcut revenirea la camera normala. Camera P3 nu am (ar fi tare sa o pun pe 3XL, nu? ).

Deocamdată va pot oferi doar niste nori pozați cu focalizarea "la infinit" (poza făcută de la geamul apartamentului):49a735ff0d5b80b32076df2e59f4cf7e.jpg

• 1 year later...

Are cineva un Nexus 5 cu 32 GB stocare funcțional și pe care ar vrea să-l dea? Am deja un Nexus 5 cu 16 GB stocare, dar mă tem că nu mai are mult (se încarcă greu și se duce bateria repede - baterie deja schimbată acum vreo 2 ani).

Edit: scuze de offtopic, dar am găsit unul chiar local. Nu mai am nevoie de unul.