Paula Maria Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Salut! Am un telefon Samsung S7 edge, care acum vreo două luni a început să îmi creeze probleme la galerie. Aveam niște poze făcute, le-am putut vizualiza imediat după ce le-am făcut, la câteva ore (unele) respectiv câteva săptămâni (altele) ori îmi apărea în locul lor o "poză" gri cu semnul exclamării, ori niște benzi care acopereau o parte bună din poză. Știe oare cineva dacă este de la vreun virus sau de la aplicație? Telefonul și-a mai dat update de vreo două ori de atunci și problema nu a dispărut. Mersi frumos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Ai cumva card SD in telefon? Pozele se salveaza pe card SD sau memoria interna a telefonului? Daca ai SD Card...atunci banuiesc ca cardul este de vina. Te rog mai multe detalii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paula Maria Posted September 15, 2018 Author Report Share Posted September 15, 2018 Acele poze le am salvate pe card SD. Am încercat să le mut în memoria telefonului, dar nu își reveneau. Iar când merg la "detalii", nu îmi scrie nimic cum că ar fi pozele defecte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Mai mult ca sigur cardul este corupt...ca atare și pozele sunt cam pierdute.De acea este bine să le salvezi în cloud.Eu pt poze folosesc Flickr, am 1TB spațiu de stocare și pozele se salvează la dimensiunea originală. Trimis de pe al meu ONEPLUS A6003 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Sigur erau poze si nu pdf-uri sau alt tip de fisiere? Galeria de la Samsung arata si pdf-urile, dar exact ca in poza de mai jos.Sent from my SM-N950F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paula Maria Posted September 15, 2018 Author Report Share Posted September 15, 2018 15 minutes ago, Sp1tfire said: Sigur erau poze si nu pdf-uri sau alt tip de fisiere? Galeria de la Samsung arata si pdf-urile, dar exact ca in poza de mai jos. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Exact așa arătau, dar erau sută la sută poze. Erau poze, pe care chiar le făcusem cu telefonul. 23 minutes ago, Feri said: Mai mult ca sigur cardul este corupt...ca atare și pozele sunt cam pierdute. De acea este bine să le salvezi în cloud. Eu pt poze folosesc Flickr, am 1TB spațiu de stocare și pozele se salvează la dimensiunea originală. Trimis de pe al meu ONEPLUS A6003 folosind Tapatalk Ok super, mersi frumos pentru sfat! Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Momentan n-am patit sa nu-mi recunoasca pozele. Stiam insa ca orice fisier nerecunoscut este afisat asa.Sent from my SM-N950F using Tapatalk Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted September 17, 2018 Report Share Posted September 17, 2018 Card-ul trebuie verificat, ori e stricat fizic ori e corupt. Pentru moment ar trebui să faci ca aplicația foto să salveze pozele în memoria internă. Paula Maria 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paula Maria Posted September 17, 2018 Author Report Share Posted September 17, 2018 2 minutes ago, Mihai said: Card-ul trebuie verificat, ori e stricat fizic ori e corupt. Pentru moment ar trebui să faci ca aplicația foto să salveze pozele în memoria internă. Ok, o să mă interesez despre starea lui. Mersi frumos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts