Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By Smooth1c
      ne normal ca atunci cand te uiti la ecranul telefonului din anumite unghiuri, marginile sa prinda o umbra albastra? multi am vazut ca unii au problema asta cu pixel 2xl, nu cu s8. se poate rezolva?
    • By Elena v
      Buna ziua , am  primit saptamana asta un S4 din Londra , de la un prieten de familie , si as vrea sa stiu ce are telefonul , cand l.am primit l.am descarcat complet , si l.am lasat dupa la incarcat pana la 100% , l.am deschis iar bateria a scazut exagerat de repede in aproximativ 10 minute a ajuns de la 100% la 73% dupa a mers destul de bine pana pe la 40% iar  atunci s.a descarcat direct , bateria nu ma tine mai mult de 1-2 ore , se descarca foarte repede iar sub 40% se inchide , e vina baterie ?
    • By Arsinel Alexandru
      Batalia pe segementul "phableturilor" se da la ora actuala intre noul terminal al celor de la Apple, si anume iPhone 6s Plus si cel de la Samsung, S6 Edge+, fiecare dintre ele avand functii speciale apreciate mai mult sau mai putin de catre utilizatori.
        Iata cele 3 lucruri pe care iPhone 6s Plus este capabil sa le faca, iar terminalul celor de la Samsung nu:
       
        1) 3D touch:  Acesta vă permite să se aplice diferite niveluri de presiune pe afișajul iPhone pentru a declanșa diferite funcții. Puteți, de exemplu, apăsați și țineți apăsat pe pictograma "Camera" pentru a deschide un meniu pop-up care vă permite să accesați rapid camera din spate si din față (pentru a face un selfie) si camera video, care ia
      mai puțin timp decât trecând prin meniul nativ al iOS-ului pentru camera. Unele widget-uri Android oferă funcționalitate similară pe Samsung Galaxy S6 Edge+. De exemplu, adăugați Instagram și Swarm widget pentru ecranul de start Galaxy, și puteti sa vizualizati rapid fotografile.
       
       2) Live Photos: După ce activați funcția în setările aparatului foto, iPhone 6S Plus înregistrează câteva secunde de audio și video înainte și după fixați o imagine, care se ridică de fapt la clipuri video mici centrate în jurul imaginii. Să vizualizați fotografii direct prin 3D Touch apăsând și menținând apăsat un deget pe fotografii. Puteți folosi Live Photos ca Wallpaper pentru iPhone.
       
       3) Touch ID vs Samsung Scanner: Scanere de amprente digitale sunt comune pe multe smartphone-uri de high-end din ziua de azi, și ambele terminale iPhone 6s Plus și Samsung Galaxy S6 Edge+ au scanere pentru amprenta care funcționează bine.  Dar Apple ID-ul Touch este infinit mai util decât scannerul Samsung. Scopul principal al acestor scanere este de a debloca telefonul, și lucrează perfect pe ambele dispozitive. Sunt, de asemenea, la fel de eficient la autentificare plăți prin telefonul mobil, cu ajutorul Apple Pay, Samsung Pay și altele.
       
       
       
    • By Smooth1c
      ieri, am scapat telefonul (un galaxy s2) pe podea, nu avea nimic la exteriror. dupa ceva timp nu mai cobora bara de notificari si aparuse 2 pete mici albaste la peste ceas bateri si semnal. pe seara sa albastrit si mai mult. azi de dimineata, era tot ecranul albastru si 2 pete negre.
       
      Imaginea din fundal este alb-negru.
       
       
       
       
       
       
       
       
      scuzati calitate. sunt facute cu un huawei g6600d.
       
      dupa parerea mea, nu se merita sa il mai repar. si incerc sa vad ce posibilitati am intr-un buget de 800 lei. eu ma gandeam la un S2 plus da am vazut asta Karbonn Titanium S6 da astept un review.
    • By Smooth1c
      Varul meu si-a luat un Samsung Galaxy S2 plus, cam acum 2 saptamani din altex. si de cateva zile se inchide singur/ il gaseste inchis si nu e din cauza bateriei. I-a dat reset dar nu se schimba nimic, tot se inchide. de la ce ar putea fi?
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use