Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Fata de cele doua la cameră este mai slab, dar asta nu înseamnă că nu face poze bune. Vezi pozele făcute de Alex când a făcut review telefonului.
Pe parte de procesor, clar este peste cele 2. OnePlus 6 vine cu Snapdragon 845 și ai la dispoziție versiune cu 6 sau 8 GB RAM.
Pe parte de software Oxigen OS este un soft foarte bine optimizat, eu zic ca mult mai fluid decât cel de la Samsung sau Huawei. Nu mai zic de suport și comunitate.
În curând trebuie să primească Android 9, deja este în versiunea Beta 2 de testare.
Decizia îți aparține, eu nu mai recomand...sunt prea subiectiv....

Trimis de pe al meu ONEPLUS A6003 folosind Tapatalk

Nu chiar! Dar uite că este avantajos dacă iei de pe site-ul oficial sau cele agreate de oneplus, gen Amazon, ebay. Chiar azi am cerut să-mi schimbe bateria la op3 și verifica imei și vede de unde este luat.

ONEPLUS A3003 Tapatalk

Eu prefer modelele care sunt pt piata EU, adica A6003. Din cate stiu prin magazinul lor oficial pt Europa se comercializeaza A6003.

Cu A6000 nu stiu daca este acoperita garantia in EU

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Similar Content

• By Ovidiu Cretu (OviOne)
      Salutare,
      Am urmarit un pic forumul si as dori sa primesc si eu niste sfaturi de la colegii forumisti.
      Doresc sa cumpar un telefon performant cu urmatoarele cerinte in minte: buget 2500 RON; doar Android, pe cat se poate un flagship, va fi folosit in filme, jocuri gen PUBG, youtube si altele uzuale: chat, facebook etc.
      Am restrans optiunile la urmatoarele firme si modele:
      1- Oneplus 6 de pe site-ul lor, varianta 8Gb RAM/128GB stocare
      2- LG V30 
      3- Xiaomi Mi 8 
      4- Samsung Galaxy S9 sigilat de pe un site de vanzari online, cu factura si garantie.
      5-Sony Xperia XZ2 compact. (am mai avut un Sony in trecut si am fost super multumit; in plus nu imi plac telefoanele foarte mari, cu toate ca asta e trendul)
      Multumesc in avans pentru sugestii.

• By Sute Int
      Salut, imi caut un telefon la un pret sub 1599 (pret intreg fara reduceri). Ma intereseaza peroformanta cameriei si lipsa lagului, daca se poate sa ruleze si aplicatii / jocuri, 3D sau incarcate de efecte macar decent, este ok. Mersi de ajutor.

• By Smooth1c
      ne normal ca atunci cand te uiti la ecranul telefonului din anumite unghiuri, marginile sa prinda o umbra albastra? multi am vazut ca unii au problema asta cu pixel 2xl, nu cu s8. se poate rezolva?
    • By Para Joy
      Are cineva problema cu WiFi.ul telefonului care se activeaza singur odata la cateva zile sau cum este la mine in fiecare marti? Va rog, pt cei care au gasit solutia acestei probleme sa nu se mai activeze asa, sa imi spuna si mie ca disper aici
    • By Retrx Boy
      Salut doresc sa achizitionez un telefon bun sub 1500 de lei si am nevoie de ajutor din partea unor persoane mai informate.
      Cel mai mult ma intereseaza performanta telefonului.
      Multumesc in avans si astept recomandarile 
  • Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use