-
Similar Content
-
By Ovidiu Cretu (OviOne)
Salutare,
Am urmarit un pic forumul si as dori sa primesc si eu niste sfaturi de la colegii forumisti.
Doresc sa cumpar un telefon performant cu urmatoarele cerinte in minte: buget 2500 RON; doar Android, pe cat se poate un flagship, va fi folosit in filme, jocuri gen PUBG, youtube si altele uzuale: chat, facebook etc.
Am restrans optiunile la urmatoarele firme si modele:
1- Oneplus 6 de pe site-ul lor, varianta 8Gb RAM/128GB stocare
2- LG V30
3- Xiaomi Mi 8
4- Samsung Galaxy S9 sigilat de pe un site de vanzari online, cu factura si garantie.
5-Sony Xperia XZ2 compact. (am mai avut un Sony in trecut si am fost super multumit; in plus nu imi plac telefoanele foarte mari, cu toate ca asta e trendul)
Multumesc in avans pentru sugestii.
-
By Sute Int
Salut, imi caut un telefon la un pret sub 1599 (pret intreg fara reduceri). Ma intereseaza peroformanta cameriei si lipsa lagului, daca se poate sa ruleze si aplicatii / jocuri, 3D sau incarcate de efecte macar decent, este ok. Mersi de ajutor.
-
By Smooth1c
ne normal ca atunci cand te uiti la ecranul telefonului din anumite unghiuri, marginile sa prinda o umbra albastra? multi am vazut ca unii au problema asta cu pixel 2xl, nu cu s8. se poate rezolva?
-
By Retrx Boy
Salut doresc sa achizitionez un telefon bun sub 1500 de lei si am nevoie de ajutor din partea unor persoane mai informate.
Cel mai mult ma intereseaza performanta telefonului.
Multumesc in avans si astept recomandarile
-
-
Who's Online (See full list)
There are no registered users currently online
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now