Clicky

Jump to content

Vând Motorola Moto G Dual Sim Negru - liber de rețea

andyground

Recommended Posts

Vând Motorola Moto G Dual Sim Negru - liber de rețea:

- specificațiile se găsesc pe internet;
- display 4.5";
- memorie interna 16 GB;
- are folie aplicată;
- are husă flip shell albastră;
- prezintă urme de uzură normale (a se vedea pozele);
- are cutia originală cu toate accesoriile originale (încărcător de Anglia și cărți). 

Predare personală în Targu-Jiu, iar prin curierat se mai adaugă transportul.

Preț - 350 lei.

IMG_20180905_200603.jpg

IMG_20180905_200618.jpg

IMG_20180905_200636.jpg

IMG_20180905_200656.jpg

IMG_20180905_200702.jpg

• 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Similar Content

• By VR46
      Va salut.

Am si eu o intrebare legata de date mobile.
      Am un telefon dual SIM (Telekom + Vodafone). Cartela Telekom este cea principala, iar Vodafone este cea de munca.
      Problema este ca atunci cand vreau sa ma conectez la pachetele de date mobile mi se conecteaza automat la Vodafone si nu stiu cum sa fac sa setez SIM-ul Telekom ca fiind principal.
      Mentionez ca folosesc widget-ul Power Toggles pentru activarea datelor mobile (desi situatia e la fel indiferent ce as folosi). Ca sa ma conectez la Telekom trebuie sa intru in setting, la date usage, s.a.m.d.
      Nu stiu cat conteaza asta, dar la Mobile Network Settings am setat Telekom in meniul 3G service -> Enable 3G, iar la Network Mode este bifat WCDMA only.
      Are cineva vreo idee cum pot face sa ma conectez direct la date mobile Telekom in loc de Vodafone?
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Motorola Nexus 6

Mobilissimo.ro prezintă telefonul Mobilissimo.ro scoate din cutie telefonul Motorola Nexus 6, primul model cu Android 5.0 testat la noi. Acest device ne-a fost oferit în teste de către Quickmobile.ro, care îl vinde la prețul de 2.699 lei. Terminalul e dotat cu procesor Snapdragon 805, camera de 13 MP cu OIS și blitz inel, 3 GB RAM și 32 sau 64 GB stocare. Avem parte și de un display de 5.96 inch cu rezoluție Quad HD și nu primim căști la pachet.

Motorola Nexus 6 prețuri actualizate

QuickMobile.ro eMAG.ro Marketonline.ro F64.ro Okazii.ro

Motorola Nexus 6 Unboxing

Motorola Nexus 6 Review

Motorola Nexus 6 Galerie Foto

Allview X2 Twin

Mobilissimo.ro prezintă telefonul Allview X2 Twin, un device octa core cu ecran HD de 5 inch. Vi-l oferim la un concurs ale cărui reguli le aflați în clipul de unboxing sau pe site, el de altfel costă 999 lei. În cutia sa se află o cheiță metalică pentru sloturile sale, încărcătorul, cablul USB, codul pentru antivirus și folia pentru ecran. Allview X2 Twin este un telefon dual SIM cu două panouri din sticlă (unul în față și unul în spate), iar el vine cu o cameră de 8 MP, 8 GB stocare și 1 GB RAM.

Allview X2 Twin prețuri actualizate:

eMAG.ro evoMAG.ro SensoDays.ro Allview.ro  

Allview X2 Twin Unboxing

Allview X2 Twin Review

curând

Allview X2 Twin Galerie Foto

• By mishu224
      l-am achizitionat de 1 saptamana si imi place...e ff frumos stiu ca nu e vf de gama dar ma incanta ecranul si bateria...duce 2 zile fara probleme eu sarind de la evo 3d....chiar imi place..as mai vrea niste pareri de la alti utilizatori...
      Allview A5 Quad

Allview a lansat recent un Dual Sim Android pentru cei care nu doresc să cheltuie foarte mult pentru un astfel de device. Terminalul se numește Allview A5 Quad și este upgrade la telefonul A5 Duo pe care vi l-am prezentat anul trecut.

Probabil v-ați dat seama că avem de a face cu un handset cu procesor quad core de acesta dată. Specificațiile mai includ un display de 4,3 inch la o rezoluție de 480x800 pixeli, o cameră de 5 megapixeli cu autofocus și blitz LED.

Telefonul vine cu Android 4.2 și un capac spate de rezervă mai deosebit. Restul detaliilor le veți afla din clip. Vizionare plăcută!

Prețuri Actualizate Allview A5 Quad

eMAG.ro Okazii.ro evoMAG.ro Koyos.ro Altex.ro F64.ro  

Allview A5 Quad Unboxing

Galerie Foto Allview A5 Quad

• Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use