Clicky

Jump to content

Recomandare telefon ?

Recommended Posts

Buna seara !  Bugetul meu este cam 1000 lei   si nu prea am idee ce telefon sa-mi  aleg dintre Xiaomi MI A1  , Huawei P Smart, Honor 8, Honor 9 Lite   ,P10 Lite , Nokia 6 ,  Xiaomi MI A2 Lite  si Sony Xperia XA2 ?   Ca si criteriu de selectare pentru mine este camera ,bateria si  calitatea muzicii redata  iar telefonul sa  aibe in jur de maxim 5.5 inch si sa fie de viitor ( sa primeasca update-uri) sa fie recent de ani.Cel mai mult as opta spre Xperia XA2 (e cam 1200 ) dar poate de black friday il prind la un pret mai bunicel  , pentru camera in special . Voi ce parere aveti ? :D 

Edited by Elysium

Mi A2 lite! Atuuri: bateria de 4000, android One cu update direct de la google.

Trimis de pe al meu ONEPLUS A3003 folosind Tapatalk

Pentru cameră se activează camera2api și va merge GCam. Are același procesor ca mi A1.

44 minutes ago, nick5roo said:

Mi A2 lite! Atuuri: bateria de 4000, android One cu update direct de la google.

Pentru cameră se activează camera2api și va merge GCam. Are același procesor ca mi A1.

Si daca as dori mai mic de 5.8 sa  ma duc spre Xiaomi MI A1?

Oscilez intre Google Pixel 1  , Mi A1 , Sony Xa2 sau Redmi note 5 ..   Am fost si in magazin sa vad un Mi A1 si mi se pare prea mare ,eu avand un Huawei Ascend P7  de cam 3 ani .  As vrea sa-mi iau Google Pixel 1 doar ca are deja 2 ani .. desi a fost un flagship  si inca are specificatii de top . As vrea sa ma tina macar 2 ani  telefonul pe care-l iau

Nu vad de ce nu ar duce Pixel 1 doi ani de zile... O sa primeasca un eventual Android 9.1 si apoi patch-uri pana in Noiembrie 2019. Mai departe traiasca ROM-urile custom (daca te descurci cu ele). Mai are avantajul ca pe parte foto, tavaleste tot ce ai enumerat acolo (chiar si modele mai noi si mai scumpe de-atat).

Bafta la cantarit ofertele si la ales!

1 hour ago, Lesbianu said:

Nu vad de ce nu ar duce Pixel 1 doi ani de zile... O sa primeasca un eventual Android 9.1 si apoi patch-uri pana in Noiembrie 2019. Mai departe traiasca ROM-urile custom (daca te descurci cu ele). Mai are avantajul ca pe parte foto, tavaleste tot ce ai enumerat acolo (chiar si modele mai noi si mai scumpe de-atat).

Bafta la cantarit ofertele si la ales!

Multumesc mult :D