Elysium Posted August 28, 2018 Report Share Posted August 28, 2018 (edited) Buna seara ! Bugetul meu este cam 1000 lei si nu prea am idee ce telefon sa-mi aleg dintre Xiaomi MI A1 , Huawei P Smart, Honor 8, Honor 9 Lite ,P10 Lite , Nokia 6 , Xiaomi MI A2 Lite si Sony Xperia XA2 ? Ca si criteriu de selectare pentru mine este camera ,bateria si calitatea muzicii redata iar telefonul sa aibe in jur de maxim 5.5 inch si sa fie de viitor ( sa primeasca update-uri) sa fie recent de ani.Cel mai mult as opta spre Xperia XA2 (e cam 1200 ) dar poate de black friday il prind la un pret mai bunicel , pentru camera in special . Voi ce parere aveti ? Edited August 28, 2018 by Elysium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted August 28, 2018 Report Share Posted August 28, 2018 Mi A2 lite! Atuuri: bateria de 4000, android One cu update direct de la google. Trimis de pe al meu ONEPLUS A3003 folosind TapatalkPentru cameră se activează camera2api și va merge GCam. Are același procesor ca mi A1. Trimis de pe al meu ONEPLUS A3003 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_scarlat26 Posted August 28, 2018 Report Share Posted August 28, 2018 Nokia 6.1(android curat + update-uri) sau Huawei mate 10 lite. Sony Xperia XA2 e prea scump pentru ce oferă. Și mi A2 e o varianta însă eu nu l-aș alege. *Am resuscitat contul! ✋ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elysium Posted August 28, 2018 Author Report Share Posted August 28, 2018 44 minutes ago, nick5roo said: Mi A2 lite! Atuuri: bateria de 4000, android One cu update direct de la google. Trimis de pe al meu ONEPLUS A3003 folosind Tapatalk Pentru cameră se activează camera2api și va merge GCam. Are același procesor ca mi A1. Trimis de pe al meu ONEPLUS A3003 folosind Tapatalk Si daca as dori mai mic de 5.8 sa ma duc spre Xiaomi MI A1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_scarlat26 Posted August 28, 2018 Report Share Posted August 28, 2018 Nu te lua dupa dimensiunea ecranului, uită-te la dimensiunea întregului telefon. Un telefon de 5 inch poate fi mai mare și mai greu că unul de 6 inch Elysium and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elysium Posted August 28, 2018 Author Report Share Posted August 28, 2018 (edited) Pai as dori in jur de 5.5 maxim ca sa imi fie comod si mai ales in buzunar . Nu vreau phablet , ci telefon . Edited August 28, 2018 by Elysium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted August 29, 2018 Report Share Posted August 29, 2018 Mi A1 e superb in banii săi, altul care e superb in 1350 lei e Mi Note 3, SporTrimis de pe al meu Mi A1 folosind Tapatalk nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elysium Posted August 30, 2018 Author Report Share Posted August 30, 2018 Oscilez intre Google Pixel 1 , Mi A1 , Sony Xa2 sau Redmi note 5 .. Am fost si in magazin sa vad un Mi A1 si mi se pare prea mare ,eu avand un Huawei Ascend P7 de cam 3 ani . As vrea sa-mi iau Google Pixel 1 doar ca are deja 2 ani .. desi a fost un flagship si inca are specificatii de top . As vrea sa ma tina macar 2 ani telefonul pe care-l iau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesbianu Posted August 30, 2018 Report Share Posted August 30, 2018 Nu vad de ce nu ar duce Pixel 1 doi ani de zile... O sa primeasca un eventual Android 9.1 si apoi patch-uri pana in Noiembrie 2019. Mai departe traiasca ROM-urile custom (daca te descurci cu ele). Mai are avantajul ca pe parte foto, tavaleste tot ce ai enumerat acolo (chiar si modele mai noi si mai scumpe de-atat). Bafta la cantarit ofertele si la ales! Elysium and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elysium Posted August 30, 2018 Author Report Share Posted August 30, 2018 1 hour ago, Lesbianu said: Nu vad de ce nu ar duce Pixel 1 doi ani de zile... O sa primeasca un eventual Android 9.1 si apoi patch-uri pana in Noiembrie 2019. Mai departe traiasca ROM-urile custom (daca te descurci cu ele). Mai are avantajul ca pe parte foto, tavaleste tot ce ai enumerat acolo (chiar si modele mai noi si mai scumpe de-atat). Bafta la cantarit ofertele si la ales! Multumesc mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts