-
Similar Content
-
By Cristian Dinica
Salut,
Ce ați alege între Samsung S8 și huawei mate 10 pro? De ce?
Credeți că o să primească curând update la android p?
-
By BlackDevil
DOWNLOAD:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BlackDevil.FlagsQuiz
https://www.youtube.com/watch?v=6GJ2i62sEcc
World Flags Quiz is a unique flag quiz which takes the flags of the world to the …next level. In this flag quiz all country flags are available as well as the most region flags of the world. From the most famous flags like United States or China flag to the rarest like Vanuatu and St Pierre and Michelon.
Guess the country flags and maps with the best education quiz ever!
Learn all the countries flags of the world!
"Flags Quiz" is a free game full of fun that consists on guessing the names of hundreds of countries flags from around the world.
How many of world flags can you recognize?
FEATURES
★ more than 200 country flags!
★ pleasant music
★ beautiful graphics
★ frequent application updates!
bandicam 2018-08-10 16-26-31-575.mp4
-
By Retrx Boy
Salut doresc sa achizitionez un telefon bun sub 1500 de lei si am nevoie de ajutor din partea unor persoane mai informate.
Cel mai mult ma intereseaza performanta telefonului.
Multumesc in avans si astept recomandarile
-
By Mihai
Salutare. Nu am crezut că voi ajunge aici, dar vreau sfatul vostru. Aș putea renunța la Nexus 5 acum, dându-l tatălui meu (și-a stricat telefonul pe care-l are) și eu aș putea lua ceva nou. Întrebarea mea este dacă merită upgrade-ul? Vreau neapărat telefon cu OIS, cu minim 32 GB memorie internă, eventual cu DAC încorporat cum are LG V10, cu slot de card, care să mă țină măcar 2 ani (am Nexus-ul de 2 ani și 1 lună) și care să nu coste nici la nivelul lui S7/S7 Edge. Știu că vreau multe, dar știu că unii dintre voi au cumpărat recent telefoane noi. Aș putea lua telefonul în 12 rate, dar numai ca ultimă alegere.
Nu mai vreau Nexus-uri, dacă aveau slot de card făceam un compromis și continuam cu Nexus, pentru că sunt cele mai ușor de modat.
-
-
Who's Online (See full list)
There are no registered users currently online
Recommended Posts