Clicky

Jump to content

Forum Huawei Mate 10 Pro

Recommended Posts

la baterie e campion..dar nu e de mirare avand in vedere ca o are de 4000 de cm..pardon MAh ....lag...nu am observat sa aiba..dar eu in toate telefoanele imi bag nasul...dezactivez animatiile , schimb launcherul , etc etc etc fara sa ma complic cu rootarea...DAR eu l`am luat in primul rand pt camera...aici e problema :)) asa cum si cei ce isi cumpara p20 pro il cumpara in primul rand pt camera..ca au auzit pe net ca e cea mai tare din parcare...si dupa aceea constata ca nu prea e asa :) ...ceea ce dovedeste ca astia de la huawei au marketing stelar :))))

Edited by Simion Catalin

Probabil pe la inceputuri. In ultimii doi ani, orice telefon apare e top of the tops. Nu trebuie sa "mananca" si gura lor ceva?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Da. Asta si discutam acum ceva timp cu cineva, cred ca in comentarii la un articol mobilissimo. Cand deja se fac prezentari oficiale cu slide-uri unde se prezinta notele de pe DxOMark, nu mai ai cum sa crezi ca totul e pe bune. Mai ales cand diferentele intre note si pozele facute de posesori sunt de la cer la pamant.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Avem noi câțiva pe site, la comentarii, care sunt în limbă după franțujii ăștia. Ce, mă, știți voi mai bine ca ăia? Voi n-ați văzut ce aparatură profi și proceduri profi au? Și bineînțeles că dacă a zis franțuzul că ei nu i-au mită, atunci așa e, haterilor și habarniștilor.

Degeaba le spui că X sau Y e nemulțumit, DxOMark e gaura la covrig.

Sunt foarte surprins să citesc că Mate 10 Pro nu face poze bune. Aveam Mate 10 (nu Pro) în vizor. Poate Mate 10 are senzorul diferit, dar dacă postprocesarea e praf, poate Huawei o repară. Eu am făcut poze foarte faine cu camera implicită pe Nexus 5, care a fost demolat pe partea de poze. Nici nu mă miră că DxoMark dă note după sponsorizare. Eu cred că s-a cam spart bula lui DxoMark.

postprocesarea e praf si pe  p20 pro..si e cotat ca avand cea mai buna camera pe dxo...mate 10 pro la fel..e pe primele locuri in topul alora...si laudata de youtuberi :))) nu au de ce sa isi piarda timpul cu repararea postprocesarii...din moment ce conform unora e cea mai tare camera din parcare...daca repara ceva la postprocesare ar insemna sa recunoasca , ca e ceva in neregula cu ea :)))

Edited by Simion Catalin

• 2 months later...

Felicitari pentru acest topic,tot ce spun baietii pe aici e perfect adevarat.Am avut mate 10 pro,camera sa e intr-adevar infecta

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

Acum am sarit pe baterie infecta,samsung galaxy s9.La bateria mate 10 pro era king

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• 1 month later...
  • 8 months later...