Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy S9 Plus

Recommended Posts

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s9+-8967.php

Topic nou deschis pentru utilizatorii de terminale Samsung Galaxy S9 (de pe softpedia și nu numai)și vor să folosească în continuare aplicația tapatalk primind la timp notificările.

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+

1. Bateria un pic mai slabă decât OP6, ce am avut înainte de ăsta, dar nu e dezastru. Duce o zi de lucru. De regulă îl pun noaptea la încărcat, cu un încărcător de 1 AH.
2. Dacă vrei să folosești Gboard în loc de tastatura Samsung, nu se poate face sincronizare din contul Google. Din câte am înțeles, este ceva legat de Security Folder. Eu nu i-am dat de capăt. Dacă cineva mă poate ajuta dau o pălincă bună de Cluj. :)
3. Semnalul este un pic, un pic mai slab, dar nu am avut momente să nu pot vorbi, sau să navighez pe net. În schimb se reflectă asupra consumului de energie.
Altceva nu am găsit să nu îmi placă la acest telefon, sau să nu funcționeze cum trebuie, chiar îmi place mult "agregatul".

1. Bateria un pic mai slabă decât OP6, ce am avut înainte de ăsta, dar nu e dezastru. Duce o zi de lucru. De regulă îl pun noaptea la încărcat, cu un încărcător de 1 AH.
2. Dacă vrei să folosești Gboard în loc de tastatura Samsung, nu se poate face sincronizare din contul Google. Din câte am înțeles, este ceva legat de Security Folder. Eu nu i-am dat de capăt. Dacă cineva mă poate ajuta dau o pălincă bună de Cluj. default_smile.png
3. Semnalul este un pic, un pic mai slab, dar nu am avut momente să nu pot vorbi, sau să navighez pe net. În schimb se reflectă asupra consumului de energie.
Altceva nu am găsit să nu îmi placă la acest telefon, sau să nu funcționeze cum trebuie, chiar îmi place mult "agregatul".
Rezolvat punctul 2! :D
Sunt două motive pentru care Gboard nu are opțiunea de sincronizare:
1. Secure folder trebuie dezactivat din setări/aplicații/secure folder/disable
2. Dual messenger! Nu trebuie folosit. Am două conturi de Watsapp, job și personal. Pe OP foloseam GBWatsapp, iar acum pe S9+ am zis să încerc implementarea lor cu două conturi de Social Apps. Am revenit la GB.
NU INSTALAȚI Gboard din Play! Puneți o versiune mai veche, eu am pus Gboard_6.0.65.141378828.apk. După instalare configurații aplicația, puneți pe ON opțiunea de sincronizare cu contul Google, apoi puteți face update din Play.
Gata!
Sper să nu mai facă figuri pe viitor.
Succes!b74598682d5876c63ffbda14442a71fe.jpgc5091dcf814c8dcd8656673af92794ec.jpg8ea27421d0cea73a1586719e976b2a3c.jpg9e8e00a88bd2a91b4e0bf9dcf442702e.jpg

Vă spun din proprie experiență, că Google Pay e peste Samsung Pay sau Apple Pay.

Mă refer la ușurința in utilizare. Cardurile de loialitate sint mult mai ușor de accesat, cu funcția Nearby activată, nu mai ai nevoie să le cauți, îți detectează automat shop-ul prin GPS.

În privința culorilor sunt total de acord. Am avut pentru câteva zile un S9 plus, Sunrise Golf de 256 Gb. Frumos, dar nu m-a convins.

Rămân pe Pixel 2 XL.

Weekend plăcut tuturor.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk