Clicky

Jump to content

Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Recommended Posts

Nu imi amintesc cum am root facut, ca a trecut ceva timp de atunci. Banuiesc ca TWRP. Root checker zica ca nu este proper root. G Pay zice ca e root. Merge ascuns? Trebuie sa pun Magisk ca sa ascund root? Daca instalez Magisk din TWRP, face wipe?

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

- bootloader deblocat (probabil il ai deja)
- boot temporar cu ultimul TWRP (fastboot boot twrp-3.3.0-0-numecodtelefon.img)
- flash cu ultima versiune de Magisk - link
- done!

Daca in Magisk Manager ai SafetyNet check cu succes (cu verde si pe "true"), ar trebui (in teorie) sa iti functioneze si Google Pay. Daca nu, mai ai de sapat...

P.S. - TWRP-ul nu l-am mai flashuit de cand am 2 XL, pentru ca la inceput facea figuri. Am facut totul doar cu boot temporar in el.

P.P.S. - Acum intru in a 5 a luna cu telefonul virgin, i-am re-blocat bootloaderul si am ramas pe stock 100%. :))

11 hours ago, mariuscal1n said:

Bătrân ai ajuns

Sunt gata sa trec pe Aifone! ^_^

Cu DP-urile, am stat o gramada fara root ca nu se putea face. Dupa ce a aparut varianta stabila de 10, n-am mai simtit nevoia sa instalez ceva care sa aiba nevoie de root... Asta este.
Bootloaderul l-am blocat cand mi-a facut mufa figuri si m-am speriat sa nu patesc ca tine. Mai are 7 luni si iese din garantie, daca crapa... poate recuperez banii pe el. Daca nu crapa, trag de el ca merge foarte bine.

Poate reusesc sa trag de el pana la 5 XL, asta daca nu crapa si iau Aifone intre timp. :P

Urmaresc situația cu "atenție și ingrijorare" . Încet, încet ne pune Google cu botul pe labe pe toți. Măcar să mai putem sa respiram un pic pe OnePlus-uri.

Și eu sunt pe 3 XL doar cu bootloaderul deblocat și (încă) fără Root. Desi... Tare mă gândesc să încerc Magisk-ul doar că sa vad daca păcălesc Google Pay - cu un card Revolut desigur.

Apropo, nu-i așa că eu mai bine aștept 5 XL-ul sau 8/9T Pro-ul? Sincer, de la 3 XL la 4 XL nu mi se pare mare evolutie (nu va legati de notch - m-am obișnuit cu el și nu-l prea mai bag in seama ). Iar "trixelul" merge de rupe așa că...

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Din ce citesc si vad pe net, nici de la 2XL nu recomanda nimeni trecerea la 4XL, nu ca nu ar fi mai bun, dar 2XL-ul este inca un telefon potent si e si foarte bine construit. Nu stiu daca sunt P2-uri picate, eu nu am vazut si asta imi da sperante ca mai duce 1an. Bateria inca are aproximativ 4ore SOT, adica mai bine ca un Nexus nou, camera e super, deci prea multe motive sa-l schimb nu prea sunt.

Oricum, daca imi pica un P4XL in mana si la un pret ok, nu o sa stau pe ganduri.

Am vazut ca P3XL a scazut si el f mult la pret si ma uitam si la unul din asta, dar vedem, sunt in stand by.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Da. Eu am trecut la 3 XL "pentru că".... Daca nu găseam deal-ul ăla însă rămâneam liniștit cu 2 XL-ul. Saracul de el e chinuit serios de "copil" (care dupa cum știți a băgat 6P-ul in bootloop stressandu-l termic că la balsmuc) și nu da nici un semn de slăbiciune. Folosit exact la fel- adică tone de YouTube, Spotify, poze, etc. Evident că nici noaptea - când e la încărcat - nu este lăsat în pace - in ciuda regimului (termic) 2 XL-ul rezista .

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Exact ca fiica-mea. Tocmai i-am schimbat iPhone-ul 6S cu un iPhone 11 si sta pe el pana la 1-2 noaptea, mi-a scos peri albi, nu ca nu as fi avut deja.
Btw, daca e cineva interesat de un iPhone 6S impecabil ( nu are nici o zgarietura si totul e functional la el, bateria schimbata acum vreo 6 luni).

C:\Android>adb reboot bootloader
	C:\Android>adb devices
List of devices attached
712KPFX1234483  sideload

C:\Android>adb sideload taimen-ota-qq1a.191205.008-5b940489.zip
Total xfer: 2.00x

Patch pentru Decembrie: https://developers.google.com/android/images#taimen

Azi am facut si eu flash pe curat la al meu ca era nefacut de 3 luni si am avut probleme. Nu am reusit sa-l fac cu doua computere diferite, abia al treilea mi-a mers, imi dadea o eroare cand incerca sa scrie imaginea. Pe primele doua , care nu au mers, am folosit adb & fastboot minimal. Pe al treilea, cel cu care am reusit sa-l fac am avut adb-ul recomandat de google pe pagina cu imaginile. Ati avut probleme de genul asta?

Nici o problema la sideload (nu flash). Dar am folosit doar versiunea de adb/fastboot de la G... Tu ai un fetish cu minimalul ala, nu? Ai mai avut belele cu el in trecut si nu stiai de unde sa-l apuci.

Buba a fost dupa update, cand mi-a crapat Pixel Launcherul si nu am putut sa il "dreg" decat cu un reset. <_<

Nu am fetiș cu el dar e mai "comod". Oricum ma speriasem tare azi, am stat cateva ore fara tel si incepusem sa caut nr tau de telefon, erai programat dupa 18, chiar daca tu nu știai

Ma gandeam ca daca nu mai poti ajuta si nu il faceam, maine va pupam de pe iPhonele 6S al fiica-mi, ca altul nu am.