Clicky

Jump to content

Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Recommended Posts

Dar cum e treaba asta ?
Sa ai telefon de la Google , producator proprietar de Android si sa primesti eroarea asta in aplicatia celor de la BCR ...
e5b8d75974e96eda34d101064e6640d3.jpg

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Da.
Am avut nevoie într-o zi de "USB debugging" în Developer.
Și nu a mai mers George.
Am revocat USB debug și merge George.

Securitate and stuff.

Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk

Eh... Eu aveam și Mock location activat.

Că am avut nevoie de o aplicație de cumpărat bilete la concert în Olanda. Și până când nu i-am demonstrat că-s în Olanda... Nu m-a lăsat.

Apoi m-a lăsat.

Și totuși. Știu că am avut și cu BTPay o situație similară. Aveam USB debugging activat și niște comenzi date (nu mai știu ce aplicație îmi cerea să dau o comandă prin ADB - ceva de customizare parcă).

Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk

Pozele sunt ceva mai bune ca cele facute cu 3XL, un pic mai luminoase, mai multe detalii in zonele intunecate, dar cred ca daca mai trageau putin de soft reuseau sa faca acelasi lucru cu o camera, asa cum au facut cu 2XL.
Prea mult se investeste in camere, au ajuns sa faca niste lanterne, nu stiu cum sa le numesc cu spatele ala plin de obiective.
Nu stiu unde se vor opri, mai bine pun un obiectiv pe jumatate din spate, il fac de 3 ori mai gros si avem dslr-uri la care putem vorbi.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

https://www.xda-developers.com/google-camera-7-0-google-pixel-4-leak-hands-on/
Enjoy!

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Pe aceeași temă: https://www.xda-developers.com/google-pixel-4-camera-features-google-camera-leak/
Deci? Cine își ia 4 XL?

1 hour ago, danmerezeanu said:

Deci? Cine își ia 4 XL?

Cine are mancarimi? :))
Deocamdata n-am nici o reclamatie la adresa 2 XL-ului. Mai am garantie pana in Iulie 2020, il schimb doar daca crapa (si am noroc sa recuperez banii dati pe el)...

Adevărul dacă nici eu nu prea as schimba 3 XL-ul. Poate când se ajunge spre 5 XL.
Și așa 4 XL are ecran mic (6,23?), Difuzoare pe muchie (nu frontale) și o cameră in plus . Radarul însă și deblocarea cu fata m-ar tenta. Și mai pierdem și senzorul de amprenta și slide-ul pe el (dar ne vom obișnui).

Am uitat. De aici l-am descărcat (din descrierea video-ului):

Merge si pe 2 XL, acum pozele ies muuult mai bine. Nu mai zic de filmarea 3D... :))
Right! La mine e 4D (ca am Trixel) - aberam si noi pe aici... Important e că merge și... In fine, mai avem și noi ceva nou cu care sa ne jucam.