Clicky

Jump to content

Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Recommended Posts

Nu mai face fata 2XL-ul Dan? Sau de plictiseala treci pe 3XL? Vezi ca in 6 luni iese 4XL si poate va avea amprenta in ecran, edge to edge, etc, intelegi tu, bunatati din astea.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Am facut-o io. Mi-am luat ieri tableta. De fapt am primit-o gratuit

Vad acum ca nu mai e pe stoc. Deci mi-au dat-o pe ultima. Trebuia sa le cer un discount

Frumoasa, sa o stapanesti sanatos. E bine ca mai ai timp si de tableta.
Eu am avut o Yoga de 10" si am vandut-o ca statea degeaba in sertar.
Am dat 1399 lei pe ea si am vandut-o cu 300 lei. Afacere.

Nu. Am tableta cu net la comun de pe telefon. Nu platesc nimic in plus. Folosesc net din cei 22,66 GB pe care ii am pe telefon. Dar nu-i pot folosi si in Roaming. Probabil daca nu eram Superman-ul care sunt, plateam banii aia.

@Katabxp: Evident ca 2XL-ul face fata cu brio! Dar... ai ghicit. Viermele (sau batalionul de viermi) e de vina! Si... oricum vine pe 9 apiille ziua fiica-mii si am zis sa o faca cu telefon nou... Plus ca, la cat o sa coste 4 XL-ul... Sigur nu l-as lua pana la anul (nu pot pshici vorbind sa dau 1000 de euro pe un telefon - si... nu vreau :) ).

A... si sa nu uit - eu unul nu ma dau in vant dupa senzor de amprenta in ecran - vreau sa fie pe spate asa cum trebuia sa fie de la inceput la Nexus 6 (cred ca sunt singurul :) ). Cat despre edge tu edge... Pot trai si fara... Daca o sa aiba ecran de 7 inci insa... o sa cam incep sa intru in fibrilatii :) . Cu 6,3 inchii astia muscati de la 3 XL abia ma apropå in fine de ecranul de 6 inchi de la Nexus 6 (tot plang dupa telefonul ala).

Personal raman de partea asta a gardului, consider ca nici nu merita banii 3XL-ul si adevaratul motiv: e prea acru ( cum spunea cumatra vulpe). Nu am momentan difeeenta de bani sa il pot lua.
Chiar acum am facut cheltuieli de 6-700 euro cu masina.

Te inteleg. Cum ziceam, daca nu exista viermele si "presiunea" exercitata de faptul 6P-ul fiica-mii e in 4 nuclee si... ziua ei de nastere (pretexte :) ) plus o oferta rezonabila zic eu (sa-l si vad si poate o sa judec altfel)... stateam bine mersi pe 2 XL inca un an... Oricum, nu ma astept la diferente majore... Nici nu as avea de ce...

Imi dau seama ca am uitat sa ma "demasc". Am comis-o. De vreo 36 de ore sunt posesor de 3 XL - un 128 GB in foarte buna stare "cules" de pe OLX la un pret decent (zic eu). L-am "avansat" la Q desigur si... daca tot a rezolvat Photos problema cu meniurile pe negru... l-am trecut pe Dark Mode. Deocamdata nu am constat nici una dintre problemele "enumerate" pe blog-uri... Toate bune deocamdata - ecran mai bun si (un pic) mai mare (bine, eu nul nu sunt nemultumit nici de ecranul de la 2 XL :) ), autonomie OK (aici insa o sa mai urmaresc - sincer, ma astept sa fie un pic mai mica decat la 2 XL), semnal bun, WiFi parca un pic mai bun ca 2 XL. Si tot asa.

Si... incape in husa de 2 XL (ii cumpar holstere si lui, dar inca nu au ajuns :))

Minusul evident e desigur bretonul, dar dupa ce l-am trecut pe dark mode nu il mai vad prin meniuri. Sigur, ar fi bine daca s-ar putea ca si aplicatiile sa pastreze bara de stare pe negru ca sa nu mai vad cum ii vine paru-n ochi dar in majoritatea timpului e suportabil. Cam asta e pe scurt. 

Desigur, pastrez si 2 XL-ul - devine cadou pentru fiica-mea (face 17 ani saptaman viitoare si nu vreau sa o mai tin cu 6P-ul cu doar 4 nuclee - desi nu pare extrem de deranjata :) ). Dar... i-l intorc la Android P - ca sa stiu ca totul e stabil (v-am spus de problema din Mi Fit care pe Q pierde legatura cu ceasul, ea are Mi Band 2 asa ca prefer sa nu aiba aceeasi problema ca mine :) ).

In primul rand "La multi ani!" fetei si tot ce isi doreste si in al doilea rand vrem niste poze cu P3-ul sa-l vedem pe viu si niste poze facute cu el sa ne facem o parere cu privire la camera.
Eventual ai putea face un cadru cu P2 si unul cu P3 pt comparatie, un night sight ar fi de asemenea binevenit.
Asteptam si inca odata sa-l stapanesti sanatos si fara neplaceri!