Clicky

Jump to content

Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Recommended Posts

Singura problemă pe care o am (dacă tot se vorbeşte despre ochelari aici) este că mă ustură ochii din când în când. Nu am avut ochelari şi sper să nu am nevoie până târziu. Recent schimbaşi prefixul încă o dată :D Văd bine şi de aproape şi la distanţă.

Bre, o dați în bălării! Lăsați naibii "medicina pentru toți", adică off topic și treceți la treabă! Acuș vine Q beta și voi vă căutați dinții și ochelarii! :D

ONEPLUS A6013 Tapatalk

Ce? Eu credeam ca e concurs. Care e mai batran si mai ramolit primeste un Pixel 4XL :))

La mine asa a inceput

De ce nu zici direct că vrei pixelu cu 4xl :)

Trimis de pe al meu SM-J530F folosind Tapatalk

Mai avem de asteptat vreo luna pana la dp1 de Q. Pana atunci ne mai bucuram de P(lacinta). Cuminti ca iarna asta nu am fost niciodata, sa stam pe stoc si sa asteptam dp-urile. Pai cand aveam Nexusuri fratilor, rupeam flash-urile in ele cu atatea custoame, bietele mele Nexus 5 si Nexus 6 le apuca tremuratul cand ajungeam seara acasa de la munca, era seara si doua trei rom-uri instalate si testate.

Concluzia: ne-am ramolit si noi, s-au ramolit si developerii si nu mai fac rom-uri sa aibe acel ceva in plus fata de stoc, am devenit niste useri ordinari ca iphon-istii si ca sam-istii.

Macar ne-a ramas lozinca cu care le raspundem celorlalti la intrebarea: ce telefon e asta?.....- eee, e chinezesc, castigat la surprize!

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

https://www.google.com/amp/s/www.idevice.ro/2019/01/26/android-q-noutati/amp/

One, two, etc sim, sa puna cate simuri vor dar sa scoata bretonul ala. Daca nu sunt in stare sa-l faca edge to edge mai bine ca pe Pixel 2XL care la design mi se pare mult peste 3XL. Oricum abia peste un an daca voi putea sa-l iau si probabil tot din Germany ca "la aia e mai ieftin".

Asa cica, va fi edge to edge. Si variantele 3 si 3XL lite vor cica tot edge to edge. Barfeste lumea ca echipa care a facut designul pt 3 XL a fost concediata de la lansare. Ca de aia au fost atatea leak-uri ca sa aiba feedback sa stie Google ce sa faca cu 4 

Se pare că nu se va renunţa la breton prea curând. Până şi Samsung va avea tăieturi în ecran. Google trebuie să înveţe de la ceilalţi şi să facă un breton cât mai mic posibil. Cel de pe Pixel 3 XL e urât cu draci.

Este urat, dar macar au incercat sa continue 'traditia' cu doua difuzoare frontale... Daca il fac mic, si renunta la al doilea difuzor, este si mai naspa.
Sa aiba breton mic, sa aiba difuzoare stereo, sa fie 'mumos', sa faca poze bune, sa aiba specificatii mai mult decat wow, update-uri garla 5 ani, colac peste pupaza sa mai fie si ieftin, nu? Ce n'est pas possible!

In afara de mai mult RAM, n-am asteptari prea mari nici de la seria a 4 a de Pixel. :)

Nu aş vrea să renunţe la cele două difuzoare frontale, sunt faine aşa. Mic nu-l vor face, poate vor face un Pixel Lite aka Nexus Reloaded. Eu nu vreau să aibă marginile foarte mici, le folosim în continuare cu mâna şi e nevoie de o margine (cam cum e la seria S şi Note). Chiar şi aşa, când mai apuc telefonul tot mai apăs din greşeală pe câte o iconiţă din capete. Faptul că Android a ajuns să ceară minim 4 GB RAM e strigător la cer. Optimizarea e în Banania, chiar şi la Google.

In primul rand eu nu cred ca Androidul are nevoie de 4GB RAM si chiar daca e asa telefoanele actuale au iar cele ce vin vor avea mai mult.
Daca ar fi sa aleg intre difuzoare frontale si display edge to edge as alege display fara margini, difuzoarele ....nu ascult muzica la telefon si daca am chef folosesc castile, in nici un caz nu stau sa-mi zumzaie asta in urechi si aici bag si iPhonul sau mult laudatul cu sunet wow Samsung, toate-s o apa si un pamant, miorlaieala.
Vreau display edege to edge de minim 6" ( amoled), incarcare wireless cu "spinare" de sticla si camera care sa bata la cur rivalii (ca si pana acum).
Daca la astea mai adaug patch-uri lunare si noul android cu un an inaintea celorlalti chiar nu-mi doresc mai mult.

Nici fingerprintul nu-l vreau in alta parte, a se citi in ecran, sunt multumit de el asa cum e..

Ar putea implementa al doilea sertar de sim in bretonul de sus default_laugh.png

Mai scriu si eu ceva pe aici cu frica pentru ca se pare ca sunt cel mai tanar la cei aproape 30 de anisori, fata de 50 ai "d-vstra domnilor". default_smile.png

Moșilor ce tineri sunteți! :D
Bai dă uei, dacă ar arăta că MiMix 3, ar da clasă tuturor!
https://www.xda-developers.com/xiaomi-mi-mix-3-review-proof-that-xiaomi-can-do-premium-too/

ONEPLUS A6013 Tapatalk

N-arata rau, dar slide-ul ala, vai! Testat sau netestat pentru 'nspe mii de maltratari, este o veriga slaba, o piesa in miscare si o grija in plus pe lista 'cand o ceda dracovenia?'. Ca sa nu zic de momentul cand o lua praf si scame prin crapaturile mecanismului... :blink:

Cunosc replicile. Ști că mai de demult erau telefoane cu taste și slider. Unul dintre ele care le-am avut și frecat "zî dă zî" a fost un zapp Z810i! Ăla era fidget spiner pentru mine. Nici pă dracu n-a avut! Încă îl am printr-un sertar! 645974965992101857461033-2267369-700_700.jpg

ONEPLUS A6013 Tapatalk