Clicky

Jump to content

Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Recommended Posts

Am banuit ca de la dirty flash este. M-am gandit sa fac un wipe la system si sa refac dirty flash-ul... Dar cu partitiile duble, mi-e ca pocesc ceva si nu am rabdare sa refac setarile.

Daca o ia razna rau, il fac de la zero. Deocamdata merge brici (chiar si fara root - adica tre' sa ignor reclamele)! :P

• Innoxius changed the title to Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Nu e o amenințare. Pe forumul asta atmosfera e cu totul alta, nu strictă ca pe Softpedia. Mai rar mișto-uri, jigniri și ironii de prost gust. Acum depinde și ce persoane au migrat, dar cei prezenți aici dinainte nu vor fi o problema.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Probabil ca timpul va oferi raspuns la acel "depinde ce persoane au migrat"... Noua ne-ar place sa credem ca suntem un grup de prieteni care avem aceleasi hobby-uri. Nu prea stiu sa fi existat intre noi nici una din cele enumerate pe post de exemplu negativ. Desigur ca tot timpul ne va oferi un raspuns legat si de persoanele de aici.

Edited by G0rg0ne

Ca să completez la ce a zis colegul:

Puteți uita stilul SP. Moderatorii de aici sunt altfel. Mai puțin cu bățul în cur. În schimb, orice flame, injurii, atacuri la persoană sau altele de genul vor fi oprite de la bun început. Puteți cere orice, dacă se poate și e folositor, se rezolvă, chiar repede. Suntem mult mai permisivi la chestii de genul off-topic cu bun simț, glume inteligente sau discuții aprinse, dar care nu depășesc cei 7 ani de acasă.

Și mai avem un pitic pe creier: ne place limba română corectă.

Si, vorba aia „oferim și cerem seriozitate“

42 minutes ago, mariuscal1n said:

Cei care au migrat au făcut-o pt tapatalk. Nu pt Mobilissimo. Asa ca mai ușor cu cei noi sau cei vechi...

Trimis de pe al meu Pixel 2 XL folosind Tapatalk

Chestii de genul ăsta ne fac rău la stomac. Asta pentru că fiecare e liber să-și exprime ideile. Dacă cineva se simte atacat, nu e cazul să pluseze.

N-au fost probleme pe topicele de Nexus si Pixel "dincolo", n-or sa fie nici aici. Ma refer la certuri, jigniri sau alte copilarii.

Cu off-topic-ul mai exageram din cand in cand, dar in limitele bunului simt si tot pe teme tehnice. La unele stiri din "lumea telefoanelor" nu ai cum sa nu comentezi sau sa iti dai cu parerea.
Si da, uneori mai barfim utilizatorii de Samsung sau iPhone, dar nu exageram (foarte tare). Sunt bune si device-urile lor, dar nu pentru noi (opsedatii de android stock cu posibiltate de root/re-flash/customizare fara nici un stress). :rolleyes:

@katabxp: La mine nu sunt probleme cu rearanjarea contactelor favorite - probabil pentru ca sunt inscris in programul beta asa ca a s-a facut automat update la ultima versiune beta de Phone.

22 hours ago, Lesbianu said:

Faci dirty flash folosind imaginea full. Stergi -w din script-ul flash-all si nu pierzi aplicatii/setari. Singurul lucru care nu imi functioneaza este tema "Dark", inca se ia dupa nuanta wallpaper-ului (dar nu fac flash curat doar pentru asta). Alta data...

N-o sa mai ai root, dar John Wu face progrese cu noua versiune de Magisk. Soon! ^_^

N-am facut niciodata. Deci editez flash -all si dupa aia fac flash? Adica il sterg p-ala micu' din poza? Simplu.. timp sa fie.

Dau o bere la toamna

w.PNG

Exact! :)

Flash "total" cu wipe DP4:

fastboot -w update image-taimen-ppp4.180612.004.zip

Dirty flash de DP4:

fastboot update image-taimen-ppp4.180612.004.zip

Ca sa iti fie si mai usor de editat, in loc de Notepad foloseste Notepad++. Nu face haos in liniile alea si vezi exact spatiul (un spatiu) pe care il lasi intre fastboot si update.

Capture.JPG

@geekos

P.S. - Ah, si folosesti imaginea pentru Marlin (Pixel XL).