Clicky

Jump to content

Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Recommended Posts

Am patit și eu asta ci like-urile limitate.
Magisk nu pun inca - nu am ce face cu el deocamdată. Plus că vreau sa vad cum e DP4 fara alterări. De asta l-am și pus pe curat

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

...si bine faci ca l-am pus eu. In prima faza nu imi mai arata notificarile cand faceam swipe down dupa care am instalat modulul Active Edge Screen si a inceput, nu imi mai recunostea desenul de deblocare dar mergea fingerprintul dupa care s-a restartat o data, apoi din nou si a intrat in recoveri unde nu aveam decat factory data reset.
Acum e pus iar de la zero si trebuie sa ma apuc de apk-uri.
Deci, nu incercati magisk acasa daca nu sunteti pregatiti de o instalare clean.

Am patit și eu asta ci like-urile limitate.
Magisk nu pun inca - nu am ce face cu el deocamdată. Plus că vreau sa vad cum e DP4 fara alterări. De asta l-am și pus pe curat

Adevarul e ca o sa am timp de root la toamna. Va dati seama ca atunci cand vine Android-ul 9 oficial o sa intram in depresie? Noi deja ne cam plictisiram de el. Interfata nu s-a mai modificat de ceva timp, de mers merge bine inca de la DP1... Prea multa stabilitate 😀. Pana si update-ul la DP4 (OTA sau factory image pus pe curat) a mers snur. Numai cine a vrut probleme cu tot dinandinsul si le-a creat (ma cam asteptam ca Magisk-ul sa aiba nevoie de un update, dar ii inteleg pe toti cei care l-au "testat" sub DP4; din lipsa de timp insa am decis sa vad cum merge DP4 "au naturel" 😀)

Edited by danmerezeanu

Hmm, mi-a venit ota, dar am root si n-am chef sa-l fac pe curat acum (au plecat 2 oameni, unul e in concediu si am unul de trainuit incepand de maine). Abia in 2 -3 săptămâni am timp de curat.
Cred ca-i fac un unroot si ii pun ota si in rest imi "ploua-n gura" uitandu-ma la voi.
Altfel, e tare misto sa folosesc Tapatalk din nou.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Faci dirty flash folosind imaginea full. Stergi -w din script-ul flash-all si nu pierzi aplicatii/setari. Singurul lucru care nu imi functioneaza este tema "Dark", inca se ia dupa nuanta wallpaper-ului (dar nu fac flash curat doar pentru asta). Alta data...

N-o sa mai ai root, dar John Wu face progrese cu noua versiune de Magisk. Soon! ^_^

Nici macar. Daca postez imediat dupa mesajul la care raspund, se intelege.

Imi place asta. E o opera de arta? Ca vad ca sunt unii carora le-a placut. Eu nu le am cu arta, de aia intreb.

image.png

29 minutes ago, Innoxius said:

Imi place asta. E o opera de arta?

A fost la repezeala... Am zis sa nu pun un emoticon si-atat. Data viitoare o sa folosesc @user. ;)

31 minutes ago, Negoita_Sergiu said:

Deja au început mișto-urile?

Asteptam si avertismentele pentru off topic! :))

P.S.  Pe Sergiu l-am citat ca sa se inteleaga cui i-am raspuns. Stiu ca era mesaj precedent... Dar in contextul de fata n-am avut ce sa fac.

• Innoxius changed the title to Google Pixel 2 XL - Discutii generale
  • Innoxius locked this topic
  • Innoxius unlocked this topic