Clicky

Jump to content

Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Recommended Posts

• 1 month later...

Mai misca cineva ceva pe aici? A lansat G si dp2 de 12.

L-am pus la mine si surprinzator, nu are crashuri, nu restarturi, aplicatiile bancare merg, de fapt cam toate aplicatiile merg ok. Diferente fata de versiunea anterioara nu am vazut, desi Google a promis ca vor fi multe modificari la nivel de interfata grafica. Astept cu nerabdare urmatoarele versiuni.

Prima versiune era zob, nu functiona nimic cum trebuie.

Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk

3d93ae0ebfcea68455af297b2a486147.jpg

• 2 months later...

Let us know your feedback after using Pixel 6 :P

On 3/26/2021 at 4:13 PM, Katabxp said:

Mai misca cineva ceva pe aici? A lansat G si dp2 de 12.

L-am pus la mine si surprinzator, nu are crashuri, nu restarturi, aplicatiile bancare merg, de fapt cam toate aplicatiile merg ok. Diferente fata de versiunea anterioara nu am vazut, desi Google a promis ca vor fi multe modificari la nivel de interfata grafica. Astept cu nerabdare urmatoarele versiuni.

Prima versiune era zob, nu functiona nimic cum trebuie.

Pix original nu suporta si 3aXL are restrictie la dp12 (imi da nevasta peste maini). 😐  

• 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
On 04.12.2021 at 19:40, Lesbianu said:

Sa-l stapanesti sanatos! Vine si al lui Dan zilele astea, dar nu stiu daca mai da pe-aici...

O sa fiti 2 mohicani (poate 3 cu Katabxp), restul am zburat la alti "producatori". 😇

Salutare,

Eu am ramas tot pe 4XL, nu l-am mai schimbat, am avut alte prioritati dar am Android 13 beta pe el, adica am tinut updateurile la zi.

In rest, nimic nou sub soare, am disparut cu toti ca in serialele care o dau in bara la ultimul sezon, raman neterminate, nu le mai urmareste nimeni.

Intre timp mi-am schimbat masina, modul de viata, am luat-o pe urma lui Dan, am ajuns la 85 kg de la 110.

Pe voi cei care ati schimbat tabara nu v-a convins noul chipset de la Google in colaborare cu Samsung, adica Tensor, care de facpt e un Exynos cu niste functii de AI mai dezvoltate?

• 1 month later...

Ha! Uite ca mi-am amintit ca a fost o vreme când dacă nu intram o zi pe forumuri (știți voi care :) ) nu era ziua completa... :) 

Salutare așadar... Și da, și eu am sărit de pe 3 XL (pe care încă mia folosesc câteva aplicații bancare pe care mi-a fost lene sa le transfer) pe Pixel 6 Pro... Luat în decembrie de pe MediaMarkt... împreună cu niște Pixel Buds Lite care îl completează de minune. Și... pentru prima data de când tot cumpăr de pe alte meleaguri... m-am trezit ca Pixelul înțepenește la boot și... rămâne mort. N-a mers nimic să-l pun la viață (am cautat și am încercat de toate vreo 3 săptămâni - fără rezultat. Pana la urma l-am trimis înapoi la MediaMarkt... Ei l-au băgat în service și pe undeva pe la începutul lui februarie mi-a parvenit funcțional (via niște amici :) ). Nu pot sa spun ca știu cum se comporta Android 12 pe el... Imediat ce l-am primit am pus alpha-ul de A13 pe el... și de atunci tot stau pe Android 13... După ce da drumul Google la versiunea oficială... începe așteptarea pentru A14 (ca de 13 voi fi deja plictisit ;) ). În rest... am trecut peste toate micile bug-uri de pe DP-uri... Încă mi se pare OK... Ce zic eu? O să-l tin pana când nu mia primește update de Android (cele de securitate nu mă interesează atât de mult - eu vreau sa am acces a beta-uri :) .

Asadar putem zice ca exista cel putin trei fost Nexus-isti care au făcut trecerea la P6 Pro: geekos, Katabxp și eu. Bine ne-am "strâns". Și salutari și celorlati... 

On 10.11.2021 at 18:49, geekos said:

Alo, unde este toata lumea? danmerezeanu, katabxp, lesbianu, nick5, mariuscal1n,  drjunior, gorgone, v-ati pensionat, a murit viermele??

Full disclosure... Cu lesbianu, mariuscal1n, g0rg0ne combatem în privat - pe un grup de WhatsApp - din octombrie 2016... Suntem șase foști Nexus-isti... acum proprietari de Pixeli (în principal eu, care am ales sa nu iau Pixelul XL și pe 4XL care mi s-a părut prea putin fata de 3XL), One Plus (după Moto G,   g0rg0ne a trecut pe OP 5T, respectiv 8T acum), Samsung și chiar iPhone (nomina odiosa ;) ). Ne mai impungem amical, mai comentam ce a mai apărut nou și cam atât. Apropo, nu va zic cine a călcat strâmb spre Sammy și iPoama :D. Sa recunoască singuri... dar și ei a trecut prin OnePlus, Pixel 2XL, 3XL...

A, și sa nu uitam "obsesia" mea. Eu și cu g0rg0ne mai schimbam din când în când impresii despre Nexus 6 (amândoi îl avem; încă mai folosim pentru diverse chestii și bătrâna "balena" - în ce privește construcția Nexus 6 rămâne telefonul meu favorit).

Cam atât despre noi, "veteranii" :) 

• 2 months later...

A venit toamna 🤧 si am trecut la 2XL daily driver dupa ce mi-am vandut OnePlus-ul 8T in asteptarea Xiaomi 12T Pro ... (5 zile si comanda la Orange este inca in procesare)

In ultima saptamana am inceput sa mai scriu pe softpedia , dupa lansarea Pixel si iPhone.

As fi vrut foarte mult sa imi achizitionez un Pixel 7 pro insa lipsa VoLTE si 5G nu ma lasa ...

La voi toate bune ? 

@geekos am vazut ca ti-ai comandat noul Pixel , cand preconizezi ca il vei avea?

Edited by dr_junior1980