Clicky

Jump to content

Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Recommended Posts

Da logic ar fi sa il introduca in baza lor de date , mai ales ca e promovat ca terminal 5G.

Il pot cumpara la 1600 RON cu ceva reducere Orange TY la abonamentul 5G de 15E prelungire pe 24 luni.

As dori sa le cer reducere de la 15E la 10 sau 12E. Sunt spre sfarsitul perioadei contractuale ...

Edited by dr_junior1980

[mention=15723]nick5roo[/mention] ai idee functioneaza VoLTE , VoWiFi si 5G la Orange by default pe NORD?
Nu am idee. Nu am abonament la portocale!
La Vodafone am volte și wowifi, la digi trebuie artificii. Iar 5G nu avem în zonă.

Oneplus Nord AC2003

Duce inca 3 ani fara probleme, pt ca hardware-ul e muult inaintea software-ui la telefoane, insa nu uita ca e mai slab ca 855-ul de anul trecut. Din p.m.d.v e un salt inapoi facut de Google. Singurul lucru care ii poate salva e camera foto, dar din ce am vazut nu au facut si ei un sistem de lentile care sa permita un zoom in genul lui P40 pro, sau macar ca al lui Note 20 Ultra.

Google nu mai vrea, sau nu mai poate sa fie lider nici acolo unde excela acum ceva ani, la camera ( Pixel 2/ XL), sau macar pe partea de pret cum facea Nexus.
Sincer, doar softul si updateurile ma mai fac sa ma uit la telefoanele lor. PACAT!!!

Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk

In teorie, duce. In practica, trebe' cumparat (si detinut 3 ani) ca sa afli...

si un OFFtopic:

Foarte tare "reviewul la iPhoneY"!

• 1 month later...

Baietii, care din voi stiti despre Google Pay? Vreau sa bag cardul Revolut in GPay si nu ma lasa. Imi spune sa nu poate pt ca telefonul are o problema, root sau altceva. O fi din cauza bootloaderului deblocat?
Daca da, atunci de ce cel de ING merge?

Nici eu n-am putut inrola cardul virtual Visa de la Revolut. Cica momentan ar merge decat Mastercard-urile, Visa mai incolo...
Cardurile de la BT (de acum o luna si, sau mai mult) si UniCredit (de ieri) s-au inrolat fara probleme, dar am bootloader blocat dinaintea lansarii DP-urilor prin OTA.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...