Katabxp Posted September 14, 2020 Report Share Posted September 14, 2020 Oneplus 8/ pro este o alternativa care impaca si capra (apple) si varza (google). Are warp charging care incarca in mai putin de o ora bateria, bateria tine suficient, are Android 11, iar la hardware matura pe jos si cu capra si cu varza.Am un oneplus 7T ( al sotiei) care bate Pixelul meu 4XL la tot, mai putin la camera, procesor 855 + (7 nm)/ 128GB ROM/ display net superior, etc.In cazul in care google nu isi revine si merge in continuare pe "ieftineala" o sa trec pe oneplus. Deocamdata sunt asigurat pt inca doi ani, zic eu, cu P 4XL...pe urma, mai vedem.Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk nick5roo, danmerezeanu, mariuscal1n and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesbianu Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 Am avut 2 OP-uri pana acum, si am fost foarte multumit de ele. Au garantie buna, soft curat, hardware potent, misca decent cu update-urile (dar nu ca inainte pentru ca au prea multe modele si nu fac fata), au lucrat la camera dar tot cu un GCam faci treaba buna. Din pacate, am imbatranit si nu mai am chef de buchiseala pana gasesc un GCam care sa nu dea gherle cand ti-e lumea mai draga, asa ca pica abia pe locul 3 ca optiune de achizitie... Nu zic categoric NU. Om vedea, zise orbu'! Katabxp, danmerezeanu and mariuscal1n 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted September 15, 2020 Author Report Share Posted September 15, 2020 Am oneplus Nord cu încărcare completa warp la 40w în 50 minute! Dar dacă schimb cablul, canci warp. Sau dacă am încărcător QC4 canci warp. Deci fiecare cu tehnologia lui.Astrografy by gcam (3 minute 05)vs vedere nocturna by oneplus (20 secunde) vs foto normal.Care e mai bună? Trimis de pe al meu AC2003 folosind Tapatalk Lesbianu, danmerezeanu and Katabxp 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katabxp Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 Am avut 2 OP-uri pana acum, si am fost foarte multumit de ele. Au garantie buna, soft curat, hardware potent, misca decent cu update-urile (dar nu ca inainte pentru ca au prea multe modele si nu fac fata), au lucrat la camera dar tot cu un GCam faci treaba buna. Din pacate, am imbatranit si nu mai am chef de buchiseala pana gasesc un GCam care sa nu dea gherle cand ti-e lumea mai draga, asa ca pica abia pe locul 3 ca optiune de achizitie... Nu zic categoric NU. Om vedea, zise orbu'! Batran? Pai suntem pustani d-nu' Razvan si tu te vaiti de batranete? Ai nevoie de ceva adrenalina sa-ti revii. Gasesti adrenalina de 20 ani si e ieftina, o sa vrei pe urma Nexus sa faci multiboot.Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk nick5roo, danmerezeanu and Lesbianu 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_junior1980 Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 Pana la urma se gandeste cineva sa treaca la Pixel 5 ? Eu ma gandesc ... Dupa ce am incercat vreo 4 zile POCO X3 NFC Sunt constient ca acel poco este un telefon de buget, dar cel mai important aspect care ma face sa ma intorc la Pixel este sistemul de operare ... din punctul meu de vedere este perfect ... la fel ca iOS-ul ... Am mai incercat OneUI , EMUI , ZenUI , dar nu ma pot obisnui si nu ma pot face sa duc lipsa androidului de pe telefoanele Google. Mai ramane sa incerc OxygenOS , dar din ce am mai citit si acolo sunt probleme ... (cea mai grava ar fi ca notificarile vin cu intarziere) Katabxp and Lesbianu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 7, 2020 Author Report Share Posted October 7, 2020 Nu vin bre cu întârziere! Depinde ce setări faci la început. Ai-ul învață modul în care folosești aplicațiile și te notifică pe măsură. Dar poți seta și singur optimizarea bateriei și preferințe în notificare. Am văzut că se plâng destui, dar și sunt unii varză în ale utilizării. Eu nu ratez notificare, decât noaptea, pentru că l-am setat să nu mă deranjeze.Bai dă uei, din decembrie pa pa update la ale voastre device-uri!https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/google-opreste-update-urile-pentru-pixel-2-si-pixel-2-xl-19158669/Trimis de pe al meu AC2003 folosind Tapatalk Lesbianu, Innoxius and Katabxp 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_junior1980 Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 (edited) De acum din Octombrie. Adica pe Octombrie nu a venit ... Despre oneplus ... ramane sa il incerc atunci Edited October 7, 2020 by dr_junior1980 nick5roo and Katabxp 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_junior1980 Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 Am vorbit prostii ... a venit update-ul de securitate si pe octombrie , il instalez acum ... Katabxp and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geekos Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 Pana la urma se gandeste cineva sa treaca la Pixel 5 ? Eu ma gandesc ... Dupa ce am incercat vreo 4 zile POCO X3 NFC Sunt constient ca acel poco este un telefon de buget, dar cel mai important aspect care ma face sa ma intorc la Pixel este sistemul de operare ... din punctul meu de vedere este perfect ... la fel ca iOS-ul ... Am mai incercat OneUI , EMUI , ZenUI , dar nu ma pot obisnui si nu ma pot face sa duc lipsa androidului de pe telefoanele Google. Mai ramane sa incerc OxygenOS , dar din ce am mai citit si acolo sunt probleme ... (cea mai grava ar fi ca notificarile vin cu intarziere) Da, astept sa vad reviews de la utilizatori pt Pix 4 5g si pt 5. Apoi ma hotarasc ca batranul Pix XL mai sughite din cand in cand.Sent from my Pixel XL using Tapatalk Katabxp and Lesbianu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesbianu Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 Nici o reclamatie la adresa lui 2 XL, deocamdata ii dau inainte cu el chiar daca in Decembrie ramane fara update-uri. Cand nu s-o mai putea... Un Pixel 3/4 XL la super oferta, un Pixel 5, un iPhone 12, de ce nu un OnePlus (mai ales ca a inceput si Orange sa il bage in oferta), vad ce si cum in functie de buget avut/oferta gasita. mariuscal1n, Katabxp and nick5roo 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 9 hours ago, nick5roo said: Nu vin bre cu întârziere! Depinde ce setări faci la început. Ai-ul învață modul în care folosești aplicațiile și te notifică pe măsură. Dar poți seta și singur optimizarea bateriei și preferințe în notificare. Am văzut că se plâng destui, dar și sunt unii varză în ale utilizării. Eu nu ratez notificare, decât noaptea, pentru că l-am setat să nu mă deranjeze. Al meu s-a învățat ca, în timpul "programului de lucru", aprox. 8:30 - 17:00, să nu mă mai notifice la Gmail, doar la uațap și Outlook. Doar dacă iî trezesc încep să piuie toate alea. Mai pe seară, invers. Dăștept tare chinezul din telefon. Katabxp and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 7, 2020 Author Report Share Posted October 7, 2020 True. Dovada ca am primit notificarea ta instant. Inclusiv "laicul" de mai devreme!Deci? Oneplus Nord AC2003 Katabxp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_junior1980 Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 Pe Softpedia era unul care spunea ca nu primeste notificarile la timp cand e pe Wi-Fi ... Katabxp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 7, 2020 Author Report Share Posted October 7, 2020 Am văzut, dar le-am răspuns problema. Apoi Mariusică sertaras, aka @marselcj zice că de asta a renunțat la oneplus, că nu primește notificare la timp. Păi cum naibii că la el stă maxim 2 săptămâni un telefon în mână! Când să învețe Ai-ul??? Oneplus Nord AC2003 Katabxp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_junior1980 Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 Pai stai putin oxygenos are functie de notificari adaptive ? Pentru ca pe pixel nu e asa ceva ... Katabxp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 7, 2020 Author Report Share Posted October 7, 2020 Dap! Iar mai nou are chiar ignorare a notificarilor neimportante! Exemplu Oneplus Nord AC2003 Katabxp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_junior1980 Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 (edited) Asta cred ca e si pe pixel. Insa daca vrei sa dezactivezi Ai-ul si sa primesti notificari fara ajutorul lui , o poti face ? Edited October 7, 2020 by dr_junior1980 Katabxp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 7, 2020 Author Report Share Posted October 7, 2020 Nu. Învață după preferințele utilizatorului.Unii au o setare activată și din cauza asta nu primesc notificare (a doua poza) Oneplus Nord AC2003 Katabxp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 (edited) Ce e interesant e ca eu mai intram pe alea de la care nu primesc notificari. Adica intram (si intru) pe Gmail sa vad mesaje personale. Doar ca nu raspundeam imediat la notificare Gmail ziua sau Outlook seara. In schimb deschid imediat Outlook peste zi. De aici deduc ca a invatat care sunt pentru mine prioritare si intre ce ore. Edited October 7, 2020 by Innoxius nick5roo and Katabxp 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesbianu Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 Ai optiunea sa "ii zici" ce notificari sunt importante scotand optimizarea aplicatiei respective din setari. Daca faci asta, si el ii da inainte cu AI-ul... e trist. Inseamna ca taie aplicatia respectiva din background ca sa "economiseasca" baterie. Daca nu ii faci vreo setare si il lasi default, isi face de cap (el, softul sau AI-ul cum ii ziceti voi) si primesti notificarile gramada mai tarziu cand aplicatia apuca sa comunice cu serverul sau o deschizi! nick5roo and Katabxp 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katabxp Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 De ce naiba sstia de la oneplus nu dau Android 11 pe 7t? Pe 8 si 8 pro su dat de ceva timp. Am 7t-ul sotiei si verific zilnic updateurile.Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 7, 2020 Author Report Share Posted October 7, 2020 La sfârșitul lunii. Oneplus Nord AC2003 Katabxp and Lesbianu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 Lumii? 😊 Katabxp, nick5roo and Lesbianu 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuscal1n Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 Trimis de pe al meu HD1913 folosind Tapatalk nick5roo and Katabxp 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_junior1980 Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 (edited) @nick5roo ai idee functioneaza VoLTE , VoWiFi si 5G la Orange by default pe NORD? Edited October 7, 2020 by dr_junior1980 Katabxp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts