Clicky

Jump to content

Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Nu merita upgrade daca ai 2 XL functional, daramite 3 XL.

Astept Pixel 5 sa vad cat de praf este. Fara XL, fara procesor de top, fara materiale premium pe el, fara una, fara alta... Colac peste pupaza sa mai fie si scump, apoi te intrebi de ce ma uit peste gard in livada cu mere??

Daca nu iau Pixel, altceva in afara de iPhone nu-mi face cu ochiul! ;)

Meeama , nu mai vorbesc cu tine :(

Xiaomi introduc incarcare rapida - 120W la priza si 50W pe wireless , iar astia de la 🍎 se gandesc sa scoată încărcătorul din cutie ... Pe modul lasa ca trebuie sa ai tu pe acasa un incarcator , ups nu ai ? Lasa-ne 24€ pentru cablu + 24€ incarcatorul ... Aaa vrei incarcare rapida ... "Decarteaza" 34€ ca noi ne gandim la utilizatori , la planeta etc...

Ce urmeaza ? Sa lanseze telefonul fara display ... Lasa ca imi cumpar eu ce vreau ...

Am incarcator multi port din 2016 care stie QC 3.0 dar se impaca destul de bine si cu Power Delivery (in teorie n-ar fi trebuit sa incarce rapid Pixel 2 XL, dar o face).
Bonus, am comanda in livrare cu 2 incarcatoare care stiu din nascare Power Delivery (30W pe un port sau 2x18W cu ambele folosite).
Mai am prin casa 3 cabluri lightning MFi certified nefolosite, luate cand am testat un iPhone pentru o saptamana si am ramas cu ele.

In concluzie, poa' sa mi-l livreze si fara incarcator ca am cu ce sa bag corent in el! :))

Toti taie din ele, chipurile ca sa tina pretul jos. Apple taie incarcatorul si ce le-o mai trece prin cap, Google taie procesorul si face "flagship" de policarbonat, Samsung umbla cu Exynos-u' vopsit, Xiaomi scurteaza parcursul renuntand la calitate, s.a.m.d.

Acu' serios, tot Android vreau, neaparat Pixel, pentru ca si fara root ai mai multa libertate fata de iOS. Dar... In caz de dezamagire majora cu Pixel 5, lipsa de alternativa buna ca pret la un Pixel vechi, buget disponibil la vremea respectiva, sunt tentat sa musc si din mar...