Clicky

Jump to content

Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Recommended Posts

Vezi că trebuie să le iei la rând. Văd că sari de la 10 la 13.

Trimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk

Ești sigur că ai setat descărcare pentru 7T și nu pentru 7 simplu?

Trimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk

Am reușit într-un final și am pus un Beta 6 care după nume m-am făcut să cred că e beta de la 11, dar văd că e tot Android 10 dar are patch-urile de securitate până în iulie.
Oricum sunt foarte plăcut surprins de telefonul asta, nu îi găsesc nici un minus, poate doar updateurile. Am inceput sa regret că nu am luat 8 pro-ul. E peste pixel și la calitatea imaginii și la cameră.

Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk

Așa cum unii au făcut pasul asta cu siguranță vor urma și alții. Pt ce aș rămâne pe Google? Să-mi iau un telefon de doi lei doar pt a avea ultimile updateuri?
Acum am văzut cum se mișcă și cum se vede - mai ales cum se vede, un oneplus. La calitatea displayului e peste tot de pe piata.

Adaugă și opinia mea favorabilă. V-am spus că m-am mai jucat cu OP-uri si mi-au plăcut. One plus face telefoane bune! (Daca ar renunța și la marginile alea curbate de la seriile Pro ar fi excelent.) Doar dorința obsesiva de update-uri mă mai tine la Google. Dar... După cum vedeți am rămas pe 3 XL - și nu simt nevoia sa trec la 4 XL sau ce se zice că va fi Pixel 5-ul).

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Am mai găsit un plus la Pixel 4XL fata de Oneplus 7T și anume camera. Face poze mai bune. La o prima vedere par mai bune cele de pe oneplus dar asta datorita display-ului excepțional. La o analiza mai atenta la zone cu umbra, ramuri, frunze, etc se vad diferente clare în favoarea Pixel.
Dar cu toate astea, dacă Google iese din zona High end, atunci voi schimba tabăra. Probabil ei cred că un pixel in gama middle va fi primit ca un Nexus....nici gand, pt că pe Nexus aveai posibilități nelimitate de explorare Android, pe Pixel ești blocat în stock și atât.

• 2 weeks later...