Clicky

Jump to content

Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Recommended Posts

Voi aveti probleme cu beta1? Eu trebuie sa ii dau un restart, doua pe zi. Are momente cand dau "back" dintr-o aplicatie, mi se inegreste ecranul, se aude ca merge in background dar nu mai scap de aplicatia respectiva. Mai are momente cand incerc sa inchid o aplicatie recenta , imi ramane aplicatia aia pe ecran si nu se mai inchide. Uneori apas "power" sa se inchida ecranul, apoi apas din nou si merge, pot sa inchid aplicatia, alteori nu merge si tre sa dau restart.
Mi se pare cam varza beta asta, mergeau mai bine dp-urile. La voi cum e?

Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk

Pe baterie am vazut si eu o schimbare in bine si o schimbare substantiala as spune. Nu stiu cum au reusit sa faca asta, probBil inchid complet aplicatiile in background, management mai bun al memoriei RAM, habar n-am.
Schimbul il facem dar cat mai vrei diferenta?

Sunt baiat bun, nu vreau sa profit de tine, asa ca nu iti cer nici o diferenta! :))

P.S. - Eu am facut trecerea la Beta cu OTA, fara reset, fara nimic. O ajuta, sau nu, n-am idee. Mai fa-l inca o data de la zero, cu flash sau reset... Poate s-a instalat "stramb".

Mariusica, iar bagi batul prin gard?
Mi-e lene sa-l fac iar, in general merge bine, doar asta cu inchiderea aplicatiei o face. Si am observat ca cel mai des face atunci cand sunt intr-o aplicatie (facebook de ex.) si fac swipe up sa o inchid direct.

Vezi daca nu ti-ai luat OP? Acum erai pe Beta de Q (Android 10)! :))

OP are program Beta tot anul. Intai testeaza curajosii si opsedatii, si abia apoi baga "feature-urile" si in update-ul stable ca se bucure tot utilizatoru' normal... In curand or sa aiba si Beta de R pentru OP8/8 Pro, dar de obicei primele doua versiuni sunt de nefolosit in utilizarea zi de zi.

• 3 weeks later...

Băieții cu oneplus 7, mă ajutați și pe mine? Mi-am luat un 7T pt sotie, am dat P30-ul la schimb
Telefonul e misto rău de tot, bate și Pixel meu 4XL, cel puțin la calitatea imaginii.
Vreau să-i fac update și mi-a spus un nepot că am nevoie de Oxigen Update, l-am descărcat, îmi găsește un update la Oxigen 16 de 322 MB, îl descărca și apoi ma pune sa merg in Settings la Sistem și check for update, aici nu găsește minic. Dau local upgrade și acolo îmi spune: move instalation package into Root directorul. Pachetul e acolo doar că el nu-l vede.
Unde greșesc?

Păi tot cu oxygen updater vrei să faci update? Nu, descarci cu oxigen updater, muți în rădăcină și faci cu sistem update.

Dar parcă merge update și cu oxygen updater.

Trimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk