danmerezeanu Posted May 20, 2020 Report Share Posted May 20, 2020 @Katabxp : m-am jucat eu cu OP-uri. Cu OP 7 Pro , cu OP 5, cu OP 2... De-a lungul timpului și în paralel cu Pixeli (3 XL, 2 XL) și Nexus-uri... Nu am avut probleme de adaptare. Sincer, când o sa decid sa schimb "cel mai urat telefon din univers" (urat, urat dar merge de rupe - 3 XL-ul desigur ) o sa ma uit sa vad ce face Google cu 5 XL sau 6 XL (bine, eu as vrea XXL) și dacă face in continuare tâmpenii OnePlus scrie pe mine. Un 9-10 T Pro sa zicem (sper că pana atunci sa le treacă de ecrane în cascadă că nu-mi plac neam).Iar în ce privește iPhone... Soției i-am recomandat un 11 - îl are de câteva luni și e mulțumită de el... Eu... Mi-am băgat moaca să îl deblochez și mă ocup sa ii fac update-uri. Dar atât. Recunosc, merge șnur, dar e prea customer oriented (a se citi pentru tâmpiți ) pentru mine... Eu vreau să pot să îmi bag deștele in el. Știu, o fac mai rar în ultima vreme dar vreau să știu că dacă mă apucă pot sa o fac fara sa mă lupt cu Apple. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Katabxp, nick5roo, mariuscal1n and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_junior1980 Posted May 20, 2020 Report Share Posted May 20, 2020 (edited) Nu suport la Apple ca: -cer bani in plus pe incarcarea rapida ... ( incarcatorul special ) -au crescut pretul la fiecare lansare inutil ... nu au mai adus nimic nou in aceasta industrie -la display au notch-ul ala imens si rezolutia mica fata de alti producatori Cu toate astea au lansat mai multe modele ca sa poata ridica excesiv pretul pentru varianta lor de top : Pro Max. Adica pe eu pe un telefon lansat acum aproape 3 ani (pixel 2 XL) rezolutie mai mare si densitate de pixeli mai mare fata de modelul lor actual ... Edited May 20, 2020 by dr_junior1980 nick5roo, Katabxp and danmerezeanu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katabxp Posted May 20, 2020 Report Share Posted May 20, 2020 Cred ca tot Pixel 4XL iau, nu pot fara softul asta! Dar daca nu or sa mai scoata telefoane cu ultimul snapdragon, asta va fi ultimul Pixel.Dupa ce ca sunt urate, camera nu mai e ce a fost si scot ultimii telefoanele, sa nu le mai faca nici high end e prea de tot, nu stiu cine si de ce le-ar mai cumpara.Nu putem spune ca revin la strategia Nexus, un telefon middle cu soft de top, ot ca din Nexus faceai si tanc rusesc si avion american daca voiai. Pixelul tot Pixel va muri ca nu mai poti face nimic pe el, e un alt iPhone.Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk danmerezeanu and Lesbianu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 20, 2020 Report Share Posted May 20, 2020 1 hour ago, Katabxp said: Dar ati avut Pixel? Sau Nexus? Cum a fost trecerea, acomodarea cu alt soft? De asta mi-e teama! Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Nu. Dar am un preten cu Pixel 3 si nu am vazut diferente. Adica el daca butoneaza pe al meu sau eu pe al lui ne descurcam. nick5roo, Lesbianu, danmerezeanu and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted May 21, 2020 Author Report Share Posted May 21, 2020 Cred ca tot Pixel 4XL iau, nu pot fara softul asta! Dar daca nu or sa mai scoata telefoane cu ultimul snapdragon, asta va fi ultimul Pixel.Dupa ce ca sunt urate, camera nu mai e ce a fost si scot ultimii telefoanele, sa nu le mai faca nici high end e prea de tot, nu stiu cine si de ce le-ar mai cumpara.Nu putem spune ca revin la strategia Nexus, un telefon middle cu soft de top, ot ca din Nexus faceai si tanc rusesc si avion american daca voiai. Pixelul tot Pixel va muri ca nu mai poti face nimic pe el, e un alt iPhone.Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkDacă aștepți, aștepți degeaba. Na d-aci https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/google-pixel-4a-are-debutul-amanat-pana-in-iulie?utm_source=android_app&utm_medium=app&utm_campaignnewsTrimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk danmerezeanu and Katabxp 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katabxp Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 Nu stiu incotro vrea Google sa o apuce cu telefoanele, presimt ca de la anul nu or sa mai faca deloc. Au destule venituri din vanzarile de soft. Aaa, uitasem, mi-a reamintit Dan dimineata ca Pixel 4 nu are nici fingerprint, deci la plata cu cardul o sa fie o problema. Incurcata treaba, grea alegere.Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk danmerezeanu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted May 21, 2020 Author Report Share Posted May 21, 2020 11 minutes ago, Katabxp said: Nu stiu incotro vrea Google sa o apuce cu telefoanele, presimt ca de la anul nu or sa mai faca deloc. Au destule venituri din vanzarile de soft. Aaa, uitasem, mi-a reamintit Dan dimineata ca Pixel 4 nu are nici fingerprint, deci la plata cu cardul o sa fie o problema. Incurcata treaba, grea alegere. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Bre, cum ți-am zis în privat, mergi pe Poco F2 Pro, și dacă iei, te urmez. Avem pretendenți pentru telefonul din semnătura mea? Aici nu, vedeți, mai în urmă unde am scris din tapatalk Katabxp, Lesbianu and danmerezeanu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katabxp Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 Nu vreau Poco, daca nu continui pe Google o sa iau op 8 Pro, dar inca ma gandesc.Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Feri, Lesbianu and danmerezeanu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 Eu zic sa treci pe iPhone Ai suport software, nu mai trebuie sa-ți bati capul cu modding....etc.Sent from my iPad using Tapatalk Lesbianu, Katabxp and danmerezeanu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geekos Posted May 22, 2020 Report Share Posted May 22, 2020 Lasa-l pe 4. Asteapta sa iasa 5 si sa vedem ce si cum. Eu aveam in plan un 3XL sau 4a pt sotie. 3XL este beton, 4a o sa fie ieftin. Sa vedem insa, deocamdata am raschetat toti banutii pe casa, asa ca probabil va fi 4a. Katabxp, Lesbianu and danmerezeanu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katabxp Posted May 22, 2020 Report Share Posted May 22, 2020 5-ul o sa fie un epic fail cred eu, in afara de android clean ce-ti ofera?Nu e de asteptat, mai bine faceau cum procedau cu Nexus, era facut de LG, de HTC, dar sa faca ceva cum trebuie.Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Feri and danmerezeanu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geekos Posted May 23, 2020 Report Share Posted May 23, 2020 Orice este posibil. Mai ales ca le-au plecat oameni importanti din echipa. Dar... Tesla a dovedit ca asta nu este neaparat rau, ci poate fi .. inovativ. Acum, aduceti-va aminte ca atunci cand a aparut Nexus 6 toata lumea a zis ca e o balena urata. Nexus 6P- telefonul cu un periscop urat.. s.a.m.d. Ideea este ca mai toate au inceput cu stangul in perceptia noatra sau media si au sfarsit prin a fi iubite si laudate. Aduceti-va aminte de cate ori am zis ca "iar a dat Google cu mucii-n fasole". Si a dat, doar ca mai putin ca altii. Si a avut si influenta/bani pentru o presa favorabila, ca altfel nu inteleg cum un telefon atat de bun ca Essential a fost atat de denigrat. Bottom line Kata, asteapta sa vezi ce-i poate chipul lui 5. danmerezeanu and Katabxp 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesbianu Posted June 1, 2020 Report Share Posted June 1, 2020 Patch de Iunie pentru Android Q: https://developers.google.com/android/images#taimen Beta de R este amanat, pana... e gata! nick5roo, Katabxp, mariuscal1n and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_junior1980 Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 https://m.gsmarena.com/latest_google_pixel_feature_drop_adds_battery_improvements_more_personal_safety_features-news-43517.php danmerezeanu, nick5roo and Katabxp 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katabxp Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 In sfarsit, mi-a ajuns telefonul. Pixel 4XL, pana la urma nu m-am putut dezice de Google. Ca puncte forte are sistemul de operare, camera, display-ul. Ca puncte slabe: lipsa senzorului de amprenta, dar deblocarea faciala compenseaza, ma recunoaste foarte usor, si un alt punct slab: marginea de sus care e destul de mare, insa mai mica decat la Pixel 2XL.Am pus Android 11 bineinteles, ma mancau mainile. Procesul a decurs foarte bine, cu "Android Flash Tool", care iti spune ca la prosti ce tre sa faci. Ex: mergi in Developer options si permite OEM unlocking, nu atinge telefonul decat daca ti se cere, permite deblocarea bootloaderului cu ajutorul tastelor de volume si power. I-a facut deblocarea bootloaderului dupa care a inceput instalarea cu optiunile alese de mine: wipe si scrierea pe ambele partitii. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk mariuscal1n, danmerezeanu, Innoxius and 4 others 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuscal1n Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 Să-l stăpânești sănătos Trimis de pe al meu HD1913 folosind Tapatalk Feri, danmerezeanu, Lesbianu and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted June 3, 2020 Author Report Share Posted June 3, 2020 Te-ai procopsit!Să-l stăpânești sănătos și fără incidente! Trimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk Lesbianu, Feri, Katabxp and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesbianu Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 Pret, loc de unde l-ai luat, cu garantie, fara? Sa-l stapanesti sanatos! Katabxp, mariuscal1n, danmerezeanu and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katabxp Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 3649 lei, de la o firma care vinde prin emag, cu garantie. Are alimdntator pt prizele noastre desi cand am deafacut coletul m-am speriat pt ca firma respectiva mi-a pus si un adaptor de la prizele englezesti la ale noastre. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk nick5roo, danmerezeanu, mariuscal1n and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geekos Posted June 4, 2020 Report Share Posted June 4, 2020 Sa-l folosesti sanatos. Pretul e in linie cu pretul din play store, poate chiar un pic mai jos. Am comandat si eu un 3a XL pt sotie de pe Amazon, vandut de Google. In play store nu mai este. danmerezeanu, nick5roo, Katabxp and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katabxp Posted June 4, 2020 Report Share Posted June 4, 2020 La ce pret ai gasit P3XL? A mea s-a grabit si a luat un Huawei P30, i-a placut mult designul, ca meniu nu o prea incanta, are si ea cativa ani in care a avut Nexus5, 5x, 6p, Pixel si Pixel 2XL si s-a obisnuit cu Android clean. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk danmerezeanu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geekos Posted June 4, 2020 Report Share Posted June 4, 2020 649 CAD. Dar nu este 3XL, este 3aXL. Sent from my Pixel XL using Tapatalk danmerezeanu, Katabxp and nick5roo 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danmerezeanu Posted June 4, 2020 Report Share Posted June 4, 2020 @Katabxp : Să-l stăpânești sănătos. Și... Să ne spui cum te obișnuiești fara senzorul de amprentă. Pentru că în rest telefonul nu ar trebui să aibă slăbiciuni (de baterie nu zic nimic că nici la 3XL nu sunt mândru de ea ).Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Katabxp, Lesbianu and nick5roo 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katabxp Posted June 4, 2020 Report Share Posted June 4, 2020 Senzorul de amprenta imi lipseste. Are el face unlock, dar asta e cam ciudat, face niste faze aiurea. Am iesit aseara pe la ora 22 afara, intuneric bezna si mergea instant in lumina aia, azi dimineata l-au gasit dracii, la lumina zilei nu mai mergea, asta in conditiile in carela setari te pune sa intorci capul in toate directiile. E naspa la cardul ING ca tre sa bag parola de fiecare data cand accesez aplicatia, asta nestiind de logare cu face lock. In schimb Revolut-ul merge fara probleme. Cam asa stau lucrurile cu senzorii, in rest numai de bine, parca deschide aplicatiile inainte sa atingi ecranul, asa e de iute. Camera super, nu mare diferenta fata de 2XL, aproape insesizabila, display de calitate premium, asta chiar e super. Batefia ca si la Pixel 2XL, nu straluceste dar nici nu se face de ras, merge de dimineata pana seara la cum il folosesc eu. Am 3 ore dr utilizare si mai am 30%, deci ar mai duce o ora, o ora jumate.Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk nick5roo and Lesbianu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danmerezeanu Posted June 6, 2020 Report Share Posted June 6, 2020 Bun. E cum na așteptam. La mine ar fi 2 aplicații bancare care ar suferi in lipsa senzorului de amprentă: ING și BCR (Georgica, săracul ). In fine... Daca eram la 2XL poate făceam pasul dar de la 3 XL nu mi s-a părut deloc că ar fi cazul. Mai vedem la anul... Deși.... La cum se mișcă lucrurile cred că mai trag de "Trixel" Doar nevoia de 5G m-ar putea face sa mă răzgândesc (dar asta exclude 4 XL-ul oricum).Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Lesbianu, nick5roo and Katabxp 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts