Clicky

Jump to content

Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Recommended Posts

Eu nu am mai apucat vreo zi liniștită de ceva timp. Trag cu dinții de R însă. Apropo, am găsit pe lângă aplicația de la Raiffeisen care nu mai merge e ca daca incerc sa trec YouTube din PiP la ecranul normal nu scaleaza ecranul. Trebuie sa închid ecranul și apoi să îl deschid ca sa văd fin nou clipul pe tot ecranul. Pe 3 XL desigur. In rest... nu sunt multe de semnalat. Ocazionale restarturi (dar asta atunci când alerg și țin 4 aplicații care sa îmi monitorizeze cursa.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

A folosit cineva tool-ul online de la Google pt instalare Android R?
L-am facut eu azi pe al meu, e foarte misto, isi descarca singur imaginea si o instaleaza.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

L-am folosit eu. Pe 3 XL. Merge OK. Din păcate DP2-ule instabil... Din când în când nu am acces la stocare, restart-uri, bsod, (lag.... Infinity ocazional), probleme in anumite aplicații.... Mă gândesc din ce in ce mai serios sa revin la 10...

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

L-am pus si eu clean pe al meu si nu mi-a mers wear os, aplicatia pt pair cu ceasul.
Am incercat clean install de trei ori, am reinstalat si pe ceas android wear si tot degeaba.
A trebuit sa fac install de Android 10 si apoi update ota cu sideload sa il pot imperechea cu ceasul si sa-mi mearga toate cele: fit, rate monitor, etc.

L-am pus si eu clean pe al meu si nu mi-a mers wear os, aplicatia pt pair cu ceasul.
Am incercat clean install de trei ori, am reinstalat si pe ceas android wear si tot degeaba.
A trebuit sa fac install de Android 10 si apoi update ota cu sideload sa il pot imperechea cu ceasul si sa-mi mearga toate cele: fit, rate monitor, etc.