Clicky

Jump to content

Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Recommended Posts

Nici eu nu-l schimb pe 3 XL. Și nici copilul nu schimba 2 XL-ul.. La mine sigur vine Android R (11 o să-i zică abia pe la DP3 ).
Și cum perspectivele ca Gabi sa-si faca studiile de licență afara (prefera Anglia, în ciuda Brexit-ului) o să am resursele întinse la limita așa că sunt șanse mari să țin "cel mai bretonat telefon" ceva mai mult, adică încă un an-doi
Bine, să vedem ce arunca și Google pe piata și la de preț, dar deocamdată nu am de ce sa arunc banii pe un pixel nou. Iar OP nu oare să reconsidere ideea cu ecranul cu margini rotunjite de la seria Pro...

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Erorile astea sunt din cauza bootloader-ului deblocat ?

Am bootloader-ul deblocat de cand am luat telefonul , insa de la patch-ul de securitate din decembrie am inceput sa primesc acele erori...

Sau poate , dezvoltatorul a introdus verificare de bootloader in acele aplicatii ?

Este vorba de HomeBanking-ul de la BCR - George si aplicatia McDonald's cand vreau sa activez oferte ...

IMG-20200103-WA0005.jpg

IMG-20200103-WA0004.jpg

2020-1-9_10-30-51~2.PNG

Edited by dr_junior1980

Aplicatiile nu au facut asa dintotdeauna , din decembrie patesc asta ...

Daca fac root pot ascunde booloader deblocat ?

Daca am root voi mai putea face OTA update sau trebuie mereu fresh install ?

As vrea sa evit reset pentru ca nu am timp sa setez din nou conturile , aplicatiile etc

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Daca faci root nu mai poti face update ota, desi stiu ca Razvan spunea la un moment dat ca Magiskul face si update ota, asta bineinteles daca ai root cu Magisk.

Bootloaderul deblocat nu prea ai cum sa-l faci sa nu ti-l mai vada, desi eu cred ca problema nu e de aici.

Oricum daca vrei sa-l faci ca nou pune sistem curat pe el si apoi faci lock bootloader. Vezi sa nu faci inainte sa pui sistem ca a mai patit un bou asa cu Nexus 6 daca iti amintesti ( boul eram eu).

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

5 hours ago, dr_junior1980 said:

Daca am root voi mai putea face OTA update sau trebuie mereu fresh install ?

Spor la citit: https://topjohnwu.github.io/Magisk/tutorials.html

Eu cu bootloader blocat, automat fara root, primesc mesaj de la aplicatia UniCredit cum ca "Atentie, telefonul tau pare sa fie rootat. Esti expus riscurilor, blah, blah, esti sigur ca vrei sa continui?". Binenteles ca ii zic DA si merge fara probleme mai departe... :P

• 3 weeks later...

Pregătiți pentru 11 bre?
https://www.androidpolice.com/2020/02/13/google-teases-us-with-android-11-developer-preview-as-it-begins-prepping-beta-site/

Trimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk