Clicky

Jump to content

Google Pixel 2 XL - Discutii generale

Recommended Posts

@katabxp ma asteapta pe mine :) . Gl;umesc dar... am venit (aveam cont de dinainte de tapatalk dar... de cand trecusem la Nexus-uri am lasat-o mai moale caci era mai multa activitate pe Softpe... :). 

Cat despre noul DP, pariulmeu este pentru 3 iulie (marți seară adică), sau luni seara daca se grăbesc un pic. Mai rău e că miercuri e 4 iulie deci cred că băieții lui Google sunt cu gândul la grătare (broccoli, egg-plant, and so on; fara carne caci ei sunt vegani ). Să vedem ce aleg - nu-l scot săptămână asta și le umplem frigiderele cu carne sau... Îl scot cu ceva bube și iar le umplem frigiderul cu carne .
Personal însă cred că îl scot - DP3 are 4 săptămâni deja - e bătrân deci

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Pai tu, Lesbianu, Marius, Geekos, Gorgone, etc. Exact la voi ma gandeam cand am postat!

De GDPR (protectia datelor) sunt legate doar modificarile facute pana acum... Aveau in plan de ceva vreme un update de hardware + o modificare a interfetei forumului. Cu ocazia upgrade-urilor, au renuntat (temporar, sper) la Tapatalk.

Din ce am inteles, accesul din Tapatalk nu este exlus total, ci doar amanat (pana la o data care nu a fost anuntata)... 😳

Edited by Lesbianu
Typo

Vad ca te doare la bașcheți de toata lumea sau cel putin asa sugereaza avatarul tau.

Am inteles ... Nasol pentru ei , dar care e motivatia lor ... De ce la altii se poate si la ei nu , pentru ca am inteles ca e ceva legat de legislatie sau... ?

Te iert!
Acum, sincer sa fiu nu ma deranjeaza deloc avatarul tau, fiecare este liber sa-si exprime starea de spirit asa cum crede de cuviinta.
Mie personal mi se potriveste un citat din Parazitii: " cand lumea se scufunda imi desfac berea mea, am o durere-n **** ca nu stiu daca mai scap de ea".
Si asta in timpul liber pt ca sunt prea stresat la munca.
Scuze de off topic.

Am mai expus-o si pe acolo. Acea problema cu touch-ul mai exact , nu raspunde pe margini...

https://www.theverge.com/2017/11/13/16643504/google-update-pixel-2-xl-touch-screen

Patesc mai mult in dreapta jos, de exemplu daca vreau sa trimit un mesaj sonor pe WhatsApp nu prea pot...

Si eu am problema cu touch-ul in coltul din dreapta jos (stanga telefonului), merge foarte greu sau deloc. Pana acum am dat vina pe folia de protectie dar din ce spuneti se pare ca nu e asta.

Poate va merge cu urmatorul dp.

Wellcome Mariusica, te asteptam!

• Innoxius changed the title to Google Pixel 2 XL - Discutii generale
  • Innoxius locked this topic
  • Innoxius unlocked this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use