-
Similar Content
-
By Feri
Asa se pare ca Vodafone va cumpara o parte din Liberty Global care este si proprietarul lui UPC Romania. Ce parere aveti despre aceasta achizitie?
Eu personal astept aceasta fuziune, si astept ofertele care vor veni de Vodafone&UPC.
Mai multe detalii in articolul care a fost publicat pe Mobilissimo.
https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/alo-upc-buna-sunt-andreea-ghidul-tau-vodafone
-
By VR46
Va salut.
Am si eu o intrebare legata de date mobile.
Am un telefon dual SIM (Telekom + Vodafone). Cartela Telekom este cea principala, iar Vodafone este cea de munca.
Problema este ca atunci cand vreau sa ma conectez la pachetele de date mobile mi se conecteaza automat la Vodafone si nu stiu cum sa fac sa setez SIM-ul Telekom ca fiind principal.
Mentionez ca folosesc widget-ul Power Toggles pentru activarea datelor mobile (desi situatia e la fel indiferent ce as folosi). Ca sa ma conectez la Telekom trebuie sa intru in setting, la date usage, s.a.m.d.
Nu stiu cat conteaza asta, dar la Mobile Network Settings am setat Telekom in meniul 3G service -> Enable 3G, iar la Network Mode este bifat WCDMA only.
Are cineva vreo idee cum pot face sa ma conectez direct la date mobile Telekom in loc de Vodafone?
-
By Mihai Aurelian
Pe 23 luna trecuta, am dat comanda de un telefon care a ajuns in 2 zile cu touch-ul pe o parte din ecran nefunctional. Am solicitat inlocuirea telefonului si mi s-a zis ca va veni curierul cu telefonul nou, urmand sa-l ia pe cel defect. A venit curierul doar sa-l ia pe cel defect care a ajuns la regenesis pe 28. Am sunat iar la vodafone si mi s-a spus ca trebuie confirmat defectul inainte sa primesc alt telefon si ca dureaza cateva zile.
Pe 2 decembrie vorbesc cu cineva pe chat si imi spune ca de fapt se va livra in 14 zile lucratoare incepand cu 28. Cum mi s-a parut foarte ciudat acel termen, am sunat din nou si mi s-a transmis ca s-a confirmat defectul si ca voi primi telefonul nou pana miercuri, 10 decembrie. Miercuri ii sun din nou si doamna care a raspuns a dat peste conversatia de pe chat si a inceput si ea sa o tina una si buna cu 14 zile lucratoare. Nu a putut sa raspunda la intrebarea "Unde apare acest termen in documentele legale de pe site" si nici eu nu am reusit sa-l gasesc.
Luni(15 dec) intru pe chat si solicit data de livrare a telefonului. Mi se spune ca trebuie sa primeasca raspunsul de la alt departament si ca ma anunta pana la ora 18. La 18 intru iar pe chat si o alta duduie imi spune ca prima duduie nu are inca un raspuns si ma anunta "maine". A doua zi pe la pranz ii sun. Un nene imi spune ca tot nu exista raspuns si ca ma anunta "maine". Astazi(miercuri) pe la pranz intru iar pe chat si minune.. mi se spune ca am sa primesc telefonul astazi. Problema e ca astazi s-a cam dus si fan curier mereu trimite mesaj dimineata cand am ceva de primit de la ei. Nu am primit mesaj.
Maine se termina cele 14 zile lucratoare care cica reprezinta termenul de schimbare al unui telefon primit defect(desi nu apare nicaieri.. afli despre el doar cand dai de probleme). Tare curios sunt daca maine va ajunge telefonul, desi nu par sa fie sanse de asa ceva. Parca vad ca mi se trimite acelasi telefon reparat(asta ar fi singura explicatie pentru cele 14 zile necesare schimbului).
Concluzia..
De cand am facut comanda asta mi s-a spus de vreo 5 ori ca problema nu se poate rezolva pe loc si voi fi contactat. Niciodata nu am fost contactat.. a trebuit sa-i sun tot eu. Suportul clienti de la vodafone este doar o linie de maimute antrenate sa-ti zica orice numai sa scape de tine cat mai repede ca sa poata trece la urmatorul client. Nimic din ce ti se spune ca se va intampla nu se intampla.
Mai bine puneam inca 400 lei si cumparam telefonul la liber de la emag.. nu-mi mai faceam nervi cu jegul de vodafone.
-
By Tudor
Ai nevoie de:
telefon 4G 1800 Mhz; acoperire 4G in orasul tau; cartela cu una din ofertele noi de minim 6 euro credit https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/oferte-promotionale/index.htm?icmp=hp-p-hs-cartelacucevreitu#tab-1; SIM nou cu serii mai noi de: Nano SIM > 894001131xxxxxxxxxx
Micro si mini SIM > 894001141xxxxxxxxxx
Daca toate acestea sunt indeplinite si totusi nu functioneaza, ori contactati pe chat de pe site, ori PM la mine.
-
By Szilárd Ervin Szőgyenyi
Am publicat un articol acum cateva zile legat de acest subiect aici.
Practic abonatii RCS&RDS cu telefoane mobile in reteaua Digi Mobil, vor putea folosi reteaua Vodafone pentru a efectua apeluri telefonice, astfel dispare neajunsul in ceea ce priveste acoperirea defectuasa a celor de la Digi, privind semnalul.
Avand in vedere ca Vodafone a semnat un contract de partajare a retelei cu Orange in toamna anului trecut, practic Digi Mobil devine peste noapte un jucator cu drepturi egale in business-ul mobil din Romania.
Roaming-ul national va fi anuntat oficial probabil maine (vineri 11 aprilie) si presupun ca nu va genera costuri suplimentare din pricina folosirii retelei Vodafone de catre posesorii de terminale Digi Mobil, insa e posibil sa se plateasca o taxa lunara, in plus fata de abonament.
Singura explicatie plauzibila pentru cazul in care acest serviciu va fi complet gratuit, este o eventuala achizitie ulterioara facuta de Vodafone, mai precis Vodafone ar cumpara RCS&RDS!
Cunoastem faptul ca Vodafone si-a vandut participatiunea din reteaua Verizon din SUA, deci are potential financiar destul de mare in acest moment, totodata avand in vedere trendul de a muta continutul media (emisiuni TV - televiziuni) pe internet, Vodafone doreste sa-si consolideze pozitia si in acest segment - vezi recenta achizitie din Spania!
Nu uitati de faptul ca in toamna intra pe piata cu drepturi depline T-Mobile, prin Cosmote, iar acestia vor o tranzitie spre ALL-IP pe plan local pana in 2018, iar Orange este deja implicata in segmentul TV.
In concluzie, daca ma intrebati pe mine, Roaming National Digi Mobil inseamna defapt primul pas facut de Vodafone in sensul unei achizitii importante in Romania!
Apropo, daca sunteti abonat Digi, ati reusit sa realizati apeluri prin reteaua DigiMobilR? M-as bucura sa postati screenshot-uri!
-
-
Who's Online (See full list)
There are no registered users currently online