Clicky

Jump to content

Recomandare Telefon

rattl3trap

Recommended Posts

Salut, as vrea sa imi iau un telefon nou.

Il folosesc mai mult pentru internet si jocuri.Camera nu ma prea intereseaza, ma intereseaza sa aiva(aiba) un procesor bun si sa mearga repede.Daca se poate, sa aiva android .Pretul sa fie pana in 13 mil sa zicem asa.

Ce telefon imi recomandati ?

Edited by mesersmith

Din cele enumerate de @Julien personal as merge pe LG Optimus 2x.Ca si posesor il recomand cu caldura,va primii in curand si update la ICS,ca sa nu mai spun ca pe XDA deja a aparut un custom rom(beta,adica in teste) pt Jelly Bean(CM10).

Tot ca recomandare si la pret bun poti lua si un HTC Evo 3D ;)

PS.In cazul in care ajungi totusi sa cumperi un Optimus 2x ai sprijinul meu pt a face root,instala custom rom....etc.

In opinia mea,Optimus 2x si HTC Evo 3D sunt pe acelasi palier de performanta,chiar daca HTC are ceva RAM in plus fata de LG.

LG compenseaza acea lipsa de RAM prin GPU...cel putin asta am inteles pe alte forumuri.....

Daca gresesc rog sa ma corectati.

Sunt ceva diferente intre cele doua dispozitive. Gasesti aici o comparatie directa http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3901&idPhone2=3598 .

Evo 3D are de partea lui 1GB RAM vs 512 MB, procesor dual-core 1,2 GHz vs dual-core 1 GHz, un display mai bun, Bluetooth 3.0 vs 2.1, procesor grafic putin mai bun (zic eu), camera 3D etc. Optimus 2x are de partea lui camera de 8 megapixeli (filmeaza la 1080p) vs 5 megapixeli (filmeaza la 720p), memorie interna 8 Gb vs 1 GB si cam atat.

Pe foaie, HTC Evo 3D arata ai bine. Personal detin un asemenea model de 2 luni, dar vreau sa il schimb cat mai repede. Camera face fotografii dezastruoase (nu ii ajunge nici la degetul mic Galaxy S-ului care l-am avut inainte), pozele 3D sunt o gluma mai mult, bateria este chiar bataie de joc (ajung sa o incarc si de 2 ori pe zi), dupa 10 minute de jocuri telefonul arde in mana, erori neprevazute etc. Personal, nu il recomand. Insa nu stiu cum se descurca Optimus 2X.

Pe foaie, HTC Evo 3D arata ai bine. Personal detin un asemenea model de 2 luni, dar vreau sa il schimb cat mai repede. Camera face fotografii dezastruoase (nu ii ajunge nici la degetul mic Galaxy S-ului care l-am avut inainte), pozele 3D sunt o gluma mai mult, bateria este chiar bataie de joc (ajung sa o incarc si de 2 ori pe zi), dupa 10 minute de jocuri telefonul arde in mana, erori neprevazute etc. Personal, nu il recomand. Insa nu stiu cum se descurca Optimus 2X.

Ramane LG Optimus 2X. Feri ii poate oferi mai multe detalii despre modul in care se comporta,care sunt plusurile si minusurile.

Edited by julien

Am si eu Evo 3D, insa nu sunt de acord cu Cosmin. Pozele nu sunt atat de slabe, iar pozele 3D trebuie sa fie facute cum trebuie, am pus pe net niste sample-uri, trebuie sa te chinui, insa nu a spus nimeni ca pozele 3D vor iesi superbe fara bataie de cap. Chiar si pe Gingerbread scoteam cel putin 1 zi jumatate la utilizare, acum cu ICS scot la fel, insa il folosesc mai mult. Nu comparati cum apar pozele pe ecranul lui Galaxy S (care arata foarte bine) cu felul cum sunt ele de fapt. Singurul dezavantaj e ca este gros, dar e din cauza ecranului 3D. Nu am avut parte de erori, ai facut tu ceva gresit, daca ai pus un ROM prea modificat, e normal sa fie asa. Eu am facut un reset cand am trecut la ICS.

Tare de tot asta. Inseamna ca tine foarte mult la tine :)

Stai ca n-am prins aluzia. Am spus ca sunt foarte multumit de telefonul pe care i l-am cumparat prietenei. Poate am un moment blond. Ce-am gresit ? :wacko:

Mihai, telefonul are update-ul oficial de la HTC cu Android 4.0.3 si HTC Sense 3.6. Nu am modificat nimic la ROM. Am fost la munte acum 2 saptamani si pozele facute cu telefonul sunt slabe rau in conditii de lumina. Le scoate destul de inchise la culoare si de multe ori chiar schimba culoarea originala. Daca ma joc pe el ceva, e paguba. Am venit de la Bucuresti acum 2 zile, dupa 2 ore de joaca mai aveam 5% baterie (plecata de la 89%). Intr-adevar, daca il tin in stand-by si doar vorbesc sau intru sa citesc o stire 5 minute, ma tine bateria 1 zi.

PS: Iti arat poze facute cu Galaxy S vs Evo 3D si pe orice ecran se vad culorile mult mai vii, mai frumoase si mai naturale, nu doar pe ecranul telefonului.

Nu-l folosesc eu, dar l-am butonat in prima zi, sa-i fac update, sa-i instalez aplicatiile pe care le dorea, etc. Ea nu le are cu tehnologia, puteam sa-i iau si un Nokia 5110 si ar fi fost multumita, sa poata vorbi si sa trimita sms-uri :)

Mihai, telefonul are update-ul oficial de la HTC cu Android 4.0.3 si HTC Sense 3.6. Nu am modificat nimic la ROM. Am fost la munte acum 2 saptamani si pozele facute cu telefonul sunt slabe rau in conditii de lumina. Le scoate destul de inchise la culoare si de multe ori chiar schimba culoarea originala. Daca ma joc pe el ceva, e paguba. Am venit de la Bucuresti acum 2 zile, dupa 2 ore de joaca mai aveam 5% baterie (plecata de la 89%). Intr-adevar, daca il tin in stand-by si doar vorbesc sau intru sa citesc o stire 5 minute, ma tine bateria 1 zi.

PS: Iti arat poze facute cu Galaxy S vs Evo 3D si pe orice ecran se vad culorile mult mai vii, mai frumoase si mai naturale, nu doar pe ecranul telefonului.

Da, stiu, daca te joci, bateria se descarca repede. Nu vei obtine o durata de viata a bateriei sensibil mai mare la alte telefoane care au baterie de 1750 mAh. Pune aici niste sample-uri si apoi o sa urc si eu. Evo 3D nu merita sa primeasca atatea lovituri. Eu stau mai mult pe Twitter si Facebook cu ICS decat stateam pe Gingerbread si durata de viata a bateriei e aceeasi (pe Gingerbread folosirea era medie spre scazuta).

Uite cateva poze facute in amiaza mare:

http://i39.servimg.com/u/f39/12/69/82/33/imag0010.jpg

http://i39.servimg.com/u/f39/12/69/82/33/imag0011.jpg

http://i39.servimg.com/u/f39/12/69/82/33/imag0110.jpg

http://i39.servimg.com/u/f39/12/69/82/33/imag0111.jpg

Personal nu-mi plac de nicio culoare. Sunt inchise la culoare, monotone. Am incercat din toate pozitiile, cu soare din fata, din spate, cu soarele in nori etc. Unele mai ies cat de cat, dar altele sunt jale mare.

Am si eu niste poze. In prima calitatea e putin slaba, ca la tine. A doua si a treia sunt facute la tara, a patra la mare, cand era intunecat de tot, a cincea e facuta intr-o dimineata si ultima e facuta in interior.

IMAG0137.jpgIMAG0138.jpgIMAG0139.jpg

IMAG0209.jpg

IMAG0226.jpgIMAG0246.jpg

Pozele 3D sunt aici.

Edit: Mai multe pe care nu le-am urcat acolo, in timp le voi pune.

Mihai si tie iti plac cum ies pozele ? Personal, mi se par urate de tot. Culoarea naturala este schimbata, lumina este intunecata etc. Alea 3D par mai ok, dar nu stralucesc. Eu tot raman mai multumit de fostul Galaxy S la capitolul poze. Cred ca in curand o sa scap de HTC-ul asta pentru un S II sau Galaxy Nexus.