bratii.aaa Posted January 19, 2018 Report Share Posted January 19, 2018 Salutari, am si eu o problema si anune: cand incerc sa mi bag cardul in appstore pentru a achizitiona anumite aplicatii imi arata eroarea din poza Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 19, 2018 Report Share Posted January 19, 2018 Poate e blocat la plati online. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted January 19, 2018 Report Share Posted January 19, 2018 Probabil cardul e de vină. Nu acceptă plăți internaționale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratii.aaa Posted January 19, 2018 Author Report Share Posted January 19, 2018 acum am patit asta, tin sa precizez ca am bagat cvv ul de 3 4 ori gresitSent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 19, 2018 Report Share Posted January 19, 2018 Cum Dumnezeu sa bagi un numar de 3 cifre de cateva ori gresit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreic Posted January 19, 2018 Report Share Posted January 19, 2018 (edited) Nu pare ca are treaba cu internationalul. Trebuie doar sa fie autorizat pentru plati online. Platile Apple se fac in lei. Nu mai apar in euro. Sau, daca a mers si acum nu mai poti achizitiona nimic probabil ai facut o achizitie care nu a putut fi debitata. Asta este cauza cea mai frecventa la iTunes deoarece ei nu trag banii din prima precum cei de la Google Play. Daca au incercat sa ia bani si nu au putut blocheaza tot. Rezolvarea, pui bani pe card, introduci corect cele 3 cifre ale codului si merge. Inca ceva Apple blocheaza la inscrierea cardului o mica suma de bani, cred ca 1 euro, pe care o deblocheaza la prima tranzactie. Ai bani pe acel card? Edited January 19, 2018 by andreic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 19, 2018 Report Share Posted January 19, 2018 Plată internațională nu are treabă cu moneda în care plătești, ci cu unde e vânzătorul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratii.aaa Posted January 20, 2018 Author Report Share Posted January 20, 2018 Nu pare ca are treaba cu internationalul. Trebuie doar sa fie autorizat pentru plati online. Platile Apple se fac in lei. Nu mai apar in euro. Sau, daca a mers si acum nu mai poti achizitiona nimic probabil ai facut o achizitie care nu a putut fi debitata. Asta este cauza cea mai frecventa la iTunes deoarece ei nu trag banii din prima precum cei de la Google Play. Daca au incercat sa ia bani si nu au putut blocheaza tot. Rezolvarea, pui bani pe card, introduci corect cele 3 cifre ale codului si merge. Inca ceva Apple blocheaza la inscrierea cardului o mica suma de bani, cred ca 1 euro, pe care o deblocheaza la prima tranzactie. Ai bani pe acel card?Da, am bani, in prima faza a mers, am cumparat doua aplicatii respectiv 2 si 3 lei, iar pentru una dintre aplicatii nu mi au fost retrasi bani din card iar acum cand incerc sa mi bag cardul imi apare asa: Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts