Clicky

Jump to content

Aplicatie dual-sim


Recommended Posts

M-am uitat pe ici pe colo dupa o aplicatie ceva mai complexa despre dual sim si despre cum poate ea sa managerieze sim-urile.

In fapt, acum odata cu Note 8, am si eu dual sim, insa mereu l-am urat si nu mi-a placut. Insa acum am un telefon pe care il tin numai la serviciu si inca unul personal. 

Daca ar exista o aplicatie care efectiv sa inchida un sim de la ora 18 la 09, ar fi perfect, pentru ca as putea renunta la un telefon.

Stiti de existenta vreunei aplicatii de dip manager dual sim? Foloseste cineva?

Link to comment
Share on other sites

Da, din pacate  nu exista nimic de genul asta si chiar sunt surprins cum de cei care au sim card de serviciu bagat in telefonul propriu dual sim, nu sunt deranjati de apelurile de pe acel card de serviciu.

Si tot asa, stau si ma minunez ca porcul la portocale, cum dracu la 1000 de euro, Samsung nu s-a prins ca trebuie sa faca un SIM card management asa cum trebuie.

Nici macar un amarat de widget cu care sa inchizi o cartela sau alta, nu exista, insa exista buton de inchidere daca te duci in setari, intr-o mie de pasi.

Vai de mama lor. Eu nu am folosit niciodata in viata asta un telefon cu dual sim, dar chiar nu credeam ca managementul poate fi atat de prost facut.

Link to comment
Share on other sites

La Tasker m-am gândit și eu. E o opțiune pe care mulți nu o văd necesară, să se poată închide unul din SIM-uri de la o anumită oră. O aplicație de automatizat chestii ar putea face asta.

Link to comment
Share on other sites

M-am uitat putin prin Tasker, dar chiar nu stiu de unde sa-l incep si nici nu am timp de studiu, chiar deloc. De asta cautam o solutie "de-a gata".

Bixby chiar nu stiu daca stie sau nu si nici nu as sti cum sa-i cer. Dar oricum, nu este o solutie, pentru ca nu ma vad urland la el in romgleza mea, pentru ca sigur se va uita ca porcul la portocale la pronuntia mea.

 

Cat despre posibilitatea de a opri o cartela, mie mi se pare wow ca nimeni de la Samsung sa nu se fi gandit ca e posibil ca un utilizator de telefon dual sim sa aiba in telefon un numar personal si unul de serviciu si ca e normal dracului ca seara sa-o poata opri pe ala de la munca. Pe bune? Chiar atat de incuiati sunt? 

Voi incerca cu Bixby totusi, ca decat nimic....

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, qwess said:

Incearca un profil Tasker pe un manager de SIM's https://play.google.com/store/apps/details?id=pt.joaormf.mtkcontrol.free&hl=ro 

Am incercat zilele trecute aceasta aplicatie si nu este functionala.

 

Link to comment
Share on other sites

Lui Bixby poti sa-i dai mai multe comenzi până te duce în setari si schimba chestia aia si apoi poti sa creezi un "quick command" în care sa le combini pe toate. Iar ca titlu ii dai ceva simplu, usor de pronunțat.

Bixby stie sigur sa schimbe setarea aia, interacționează excelent cu aplicațiile Samsung.

 

Sent from my Galaxy S8 using Tapatalk

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sau crearea de applet-uri "if this then that" cu IFTTT? 
Cu IFTTT nu poti controla direct setarile per slot sim insa poate poti face ceva pe activitati setari cu QuickShortcutMaker sau cu bixby quick commands pentru automatizare pe ore.

poate te ajuta si asta, un profil tasker + plugin autotools secure settings - (import xml)
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=73499653&postcount=5


l-am salvat in xml:

dualsimswitch.xml

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use