Gastarbeiter Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 Desigur. Sent from my iPad using Tapatalk RaduEmanuel and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_B Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 (edited) Boom Beach În acest nou joc lansat cu puțin timp în urmă tot de către Supercell,luptele sunt mult mai strategice decât cele din Clash of Clans: în acest caz, jucatorul va avea mai mult control asupra diferitelor aspecte ale luptei, și impresia va fi aceea de a fi cu adevărat responsabil de propriul destin. Este foarte important (esențial),selectarea membrilor potriviți pentru echipa ta, alegând între tunuri, ofițerii de artilerie grea, soldați și doctori, aceștia din urmă sunt necesari pentru a trata camarazii răniți. De o importanță vitală, de asemenea, alegerea armelor: jocul are un arsenal deosebit de bogat de pistoale, puști, tunuri, mitraliere, grenade, dinamită, grenade și lansatoare de rachete. Alegerile în termeni de soldați și arme vă ajută să aduceți acasă victoria, dar deseori nu va fi suficientă o selecție prudentă: de multe ori va trebui să răspundeți la atacuri folosind logica,încercuind soldații inamici sau creând capcane speciale, ascunse în pământ. Deocamdată doar pentru IOS,dar se așteaptă în curând și varianta Android: Trimis de pe Marte Edited April 22, 2014 by Master_B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiberiu911 Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Boom Beach În acest nou joc lansat cu puțin timp în urmă tot de către Supercell,luptele sunt mult mai strategice decât cele din Clash of Clans: în acest caz, jucatorul va avea mai mult control asupra diferitelor aspecte ale luptei, și impresia va fi aceea de a fi cu adevărat responsabil de propriul destin. Este foarte important (esențial),selectarea membrilor potriviți pentru echipa ta, alegând între tunuri, ofițerii de artilerie grea, soldați și doctori, aceștia din urmă sunt necesari pentru a trata camarazii răniți. De o importanță vitală, de asemenea, alegerea armelor: jocul are un arsenal deosebit de bogat de pistoale, puști, tunuri, mitraliere, grenade, dinamită, grenade și lansatoare de rachete. Alegerile în termeni de soldați și arme vă ajută să aduceți acasă victoria, dar deseori nu va fi suficientă o selecție prudentă: de multe ori va trebui să răspundeți la atacuri folosind logica,încercuind soldații inamici sau creând capcane speciale, ascunse în pământ. Deocamdată doar pentru IOS,dar se așteaptă în curând și varianta Android: Trimis de pe Marte Salut Pare fain jocul. Merge pe iOS 4.2.1 ? Ca la obositul meu de iPhone putine am gasit sa mearga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_B Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Din păcate,de la iOS 7.0 în sus... Trimis de pe Marte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Știe careva o aplicație pentru TV gratis, vreau sa vad Antena sau Pro tv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Jucați Call of Mini ? Este super amuzant, parodie după Call of Duty, cred, cu un omuleț care scoate niște sunete simpatice și aleargă în reluare, până faci 5 metri în joc te apucă bâțu Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Jucam infinity, dar doar vreo 4 zile l-am jucat. Sent from my G2 running PA 4.4-RC2® Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 (edited) WhatsApp nu e disponibili și pentru iOS ? Nu-mi dau seama care este aplicația. Când dau căutare îmi apar doar emoticoane si wallpaper pentru whatsapp, nu și aplicația în sine. Edited July 24, 2014 by n_iulian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Nu si pentru iPad Doar iPhone. Cu Jailbreak ar merge "ajutat" dar nu am reusit si de altfel e cam incomod sa scrii la o tableta mare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Nici eu nu am reusit s"o pun pe aiped. Sent from my iPad using Tapatalk Scuze de dublu post... Azi aplicatia MAPS.ME este gratis, poftiti. https://itunes.apple.com/ro/app/maps.me-offline-maps/id510623322?mt=8 Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 (edited) A apărut swing copter, un joc făcut de mirobolantul creator al lui Fap-Fappy Bird, nu credeam că o să apară ceva mai retardat. Vă provoc să mă depășiți Edited August 21, 2014 by n_iulian Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Cel mai retard joc din lume. Rahatul ala de elicopter se prăbușește și când e departe de ciocane... In plus e pliiiiin de reclame. Un minut am jucat și l-am dezinstalat. Doar 1 am reușit să fac. Sent from my LGE phnoe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 L-am instalat ieri, acum cateva minute l-am sters. Porcarie. Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi+ Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Ala e frustrant ?Incercati Amazing Thief , https://itunes.apple.com/us/app/amazing-thief/id914079393?mt=8 Cine face 10 il premiez Best : 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Asta intra la categoria interesante Master the London Underground with this insanely detailed app Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 (edited) Cum cumpăr de pe iPad ? Am făcut spume azi, card am, bani am pus pe el, pot să fac plăți online de pe site-uri nesecurizate, am fost la bancă pentru asta, acum în zice să intru nu știu unde pe Apple support ********** că nu mai suport eu. Vreau să cumpăr o armă într-un amărât de joc și nu mă lasă. De ce îmi dă acest mesaj ???? Edited October 31, 2014 by n_iulian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Ai mai făcut plăți în app store? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Am cumpărat o prostie de joc doar să văd dacă merge.... Alpe d'Huez 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 https://itunes.apple.com/us/app/deathline./id735084097?mt=8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Uneori iti mai da erori la InApp. Pentru ca tableta incearca sa contacteze serverul producatorului de joc, uneori nu poate stabili un link functional si mai da erori. E posibil ca producatorul, sau chiar Apple sa fi blocat InApp catre acest joc. InApp foloseste un MobileSubstrate care este framework-ul similar cu .Net si uneori mai da cu stangul in dreptul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 https://itunes.apple.com/us/app/deathline./id735084097?mt=8 Azi aveam și eu liber, vroiam să mă bucur de ceva nou în "jocul meu drag" (citat), de mâine încep munca, 5 zile la rând. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 M-am dat pe Shadowgun, costă doar 4-5 dolari, ieftin față de armele din Respawnables. Dacă mai știți jocuri third person shooter bune să-mi recomandați. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Mie mi-a placut Blitz Brigade , seamana mult cu Team Fortress 2 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Nu-mi place Blitz, l-am încercat înainte de Respawnables. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 (edited) Battle bears ? Ups , pusesem link G Play . Edited November 1, 2014 by Scootch98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts