Clicky

Jump to content

Aplicatii si jocuri iOS pentru iPhone si iPad - Noi, utile si interesante

Guest Deio

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Boom Beach

În acest nou joc lansat cu puțin timp în urmă tot de către Supercell,luptele sunt mult mai strategice decât cele din Clash of Clans: în acest caz, jucatorul va avea mai mult control asupra diferitelor aspecte ale luptei, și impresia va fi aceea de a fi cu adevărat responsabil de propriul destin. Este foarte important (esențial),selectarea membrilor potriviți pentru echipa ta, alegând între tunuri, ofițerii de artilerie grea, soldați și doctori, aceștia din urmă sunt necesari pentru a trata camarazii răniți. De o importanță vitală, de asemenea, alegerea armelor: jocul are un arsenal deosebit de bogat de pistoale, puști, tunuri, mitraliere, grenade, dinamită, grenade și lansatoare de rachete. Alegerile în termeni de soldați și arme vă ajută să aduceți acasă victoria, dar deseori nu va fi suficientă o selecție prudentă: de multe ori va trebui să răspundeți la atacuri folosind logica,încercuind soldații inamici sau creând capcane speciale, ascunse în pământ.

Deocamdată doar pentru IOS,dar se așteaptă în curând și varianta Android:

Trimis de pe Marte

Edited by Master_B

• 4 weeks later...

Boom Beach

În acest nou joc lansat cu puțin timp în urmă tot de către Supercell,luptele sunt mult mai strategice decât cele din Clash of Clans: în acest caz, jucatorul va avea mai mult control asupra diferitelor aspecte ale luptei, și impresia va fi aceea de a fi cu adevărat responsabil de propriul destin. Este foarte important (esențial),selectarea membrilor potriviți pentru echipa ta, alegând între tunuri, ofițerii de artilerie grea, soldați și doctori, aceștia din urmă sunt necesari pentru a trata camarazii răniți. De o importanță vitală, de asemenea, alegerea armelor: jocul are un arsenal deosebit de bogat de pistoale, puști, tunuri, mitraliere, grenade, dinamită, grenade și lansatoare de rachete. Alegerile în termeni de soldați și arme vă ajută să aduceți acasă victoria, dar deseori nu va fi suficientă o selecție prudentă: de multe ori va trebui să răspundeți la atacuri folosind logica,încercuind soldații inamici sau creând capcane speciale, ascunse în pământ.

Deocamdată doar pentru IOS,dar se așteaptă în curând și varianta Android:

Trimis de pe Marte

Salut

Pare fain jocul.

Merge pe iOS 4.2.1 ?  :mellow: Ca la obositul meu de iPhone putine am gasit sa mearga 

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

WhatsApp nu e disponibili și pentru iOS ? Nu-mi dau seama care este aplicația. Când dau căutare îmi apar doar emoticoane si wallpaper pentru whatsapp, nu și aplicația în sine.

Edited by n_iulian

Nici eu nu am reusit s"o pun pe aiped. :(

Sent from my iPad using Tapatalk

Scuze de dublu post...

Azi aplicatia MAPS.ME este gratis, poftiti.

https://itunes.apple.com/ro/app/maps.me-offline-maps/id510623322?mt=8

Sent from my iPad using Tapatalk

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Cum cumpăr de pe iPad ? Am făcut spume azi, card am, bani am pus pe el, pot să fac plăți online de pe site-uri nesecurizate, am fost la bancă pentru asta, acum în zice să intru nu știu unde pe Apple support ********** că nu mai suport eu. Vreau să cumpăr o armă într-un amărât de joc și nu mă lasă.

post-1694-0-06995400-1414773320_thumb.jpg

De ce îmi dă acest mesaj ????

Edited by n_iulian

Uneori iti mai da erori la InApp. Pentru ca tableta incearca sa contacteze serverul producatorului de joc, uneori nu poate stabili un link functional si mai da erori.

E posibil ca producatorul, sau chiar Apple sa fi blocat InApp catre acest joc.

InApp foloseste un MobileSubstrate care este framework-ul similar cu .Net si uneori mai da cu stangul in dreptul.