Clicky

Jump to content

Aplicațiile tale favorite

Mihai

Recommended Posts

Aș vrea să înșirați aici aplicațiile pe care le folosiți voi cu predilecție, eventual pe care le folosiți indiferent de telefonul pe care-l aveți în momentul ăsta. Spre exemplu, eu instalez mereu Swype, Textrat (un client SMS), Better (client de Twitter), BlueMail (client de email), Total Commander, Tapatalk, Sync (client de Reddit), 9Gag, RocketPlayer (un player de muzică), MX Player Pro și așa mai departe.

Acum mă interesează ce aplicație de SMS folosiți. Am folosit la un moment dat HandCent, dar m-am săturat de reclamele lor din ce în ce mai intruzive, chiar și un client OpenSource, QQSMS (dar avea probleme cu afișarea notificărilor sau cu primirea mesajelor).

Swype, TitaniumBackup, SD Maid, Link2SD, Total commander, Outlook (cel mai bun client email grăitor e găsit de mine), Simons Cat.

SMS aplicațiile standard ale SO.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Go Free, Tsumego Pro, Chess Free, Inventions, Inventions 2, PAC-MAN, Tetris, GOdroid, Public Transport Timisoara, gReader Pro, Droid Automation Pro, ACR Pro, DSU si celelalte instalate. In ordinea asta. Nu tin aplicatii nefavorite.

Fain topic! 

Am cateva aplicatii care au devenit tabiet cu timplu si observ ca le deschid fara sa vreau chiar. Pur si simplu a devenit automatism cand accesez telefonul si le instalez imediat pe un nou terminal.

Iata-le:

• Feedly
  • Facebook
  • Gmail
  • Chrome/ Safari
  • TuneIn Radio & Chromecast
  • YouTube & Cromecast
  • Google Play Music & Chromecast
  • YouTube Studio
  • Instagram
  • Facebook Pages
  • Google Photos
  • Dropbox
  • Mediafax
  • Netflix
  • Plex
  • Teamviewer
  • CamScan
  • Waze
  • BoomBeach (nivel 65 - de 5 ani il joc zilnic vreo 10 - 15 minute pt relax)
  • 8 Ball Pool

@Mihai Acum am ramas la aplicatia de sms nativa a celor de la Samsung. Inainte am folosit si eu QKSMS si Textra. Textra mi s-a parut cel mai bun, dar acum parca nu mai simt nevoia sa customizez ceva, asa ca folosesc aplicatia nativa. Aplicatiile de baza pentru mine ar fi launcher Nova Prime, Swiftkey si Tapatalk.

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

La mine:

Galerie

Camera foto

Samsung Internet Browser

Tapatalk

Whatsapp

YouTube

DSU

YahooMail/Gmail

Cool Reader

Toate astea in afară de :

Magazin Play

Contacte

Telefon

Video

care sunt la fel de des folosite.

Și în final 2 funcții ale stylus, respectiv "scriere pe e ecran" și "creare notă".

Trimis de pe Galaxy Note 8 folosind Tapatalk

Am uitat și eu de Nova Launcher. Pe telefon stau cu launcher-ul stoc (LG acum). Nu mă așteptam să vă implicați așa, am văzut deja niște aplicații pe care le voi căuta la nevoie. De la SomeGadgetGuy (din echipa PocketNow) am aflat de PowerDirector Video Editor App ca editor de video-uri pe telefon/tabletă https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberlink.powerdirector.DRA140225_01.

Legat de aplicația de SMS, am tot schimbat aplicațiile pentru că vreau ceva mai mult. Momentan Textra e mai mult decât ok.

Go Free, Tsumego Pro, Chess Free, Inventions, Inventions 2, PAC-MAN, Tetris, GOdroid, Public Transport Timisoara, gReader Pro, Droid Automation Pro, ACR Pro, DSU si celelalte instalate. In ordinea asta. Nu tin aplicatii nefavorite.
Big LIKE Droid Automation

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Apăi favoritele mele sunt ălea de care mă lovesc zilnic:
Titanium Backup
Root Explorer
Tapatalk
FB lite (am doar 1 GB RAM pe jughina mea de Lenovo A2016a40)
SuperSU by Chaifire.
Bineînțeles că am și twrp recovery dar din păcate nu am un custom rom pentru jughina mea pentru că nu merită să își piardă timpul vreun developer ca să compileze vreun rom custom pentru un telefon care nu are nici măcar rezoluție HD.
Mai am o aplicație favorită pe care o iubesc chiar, HUAWEI HiLink, e o aplicație de management rețea pentru routerul Huawei B310-22s, am "prins" o rețea portocalie din vecini și dacă tot sunt singurul din sat care mai pricepe cât de cât cu ce se mănâncă networkingul fac "efortul" de a mă "ocupa și întreține'' și acea rețea binevenită în arealul habitatului meu. :D

Uitasem să spun. Fimiu nu are telefon, nici măcar o jughină cu taste. Sun un coleg de clasă de al lui să țin legătura cu el la școală în oraș. Poate are vreun suflet nobil de aici de pe forum vreo jughină de telefon cu taste măcar care să aibă și banda 3G digi 900 MHz (Tavi are cartela lui cu nr digi pe care o are în sertar de ceva timp), dacă se poate trimiteți-mi mesaj vă rog frumos.