Clicky

Jump to content

MyVodafone

Innoxius

Recommended Posts

Participa cineva de pe forum la concursul din aplicatia MyVodafone? Daca participati, vad ca au adaugat optiunea de a primi sanse suplimentare de castig prin intermediul unui cod. Daca vreti sa facem schimb de coduri, castigam sanse suplimentare. Codul meu este KS67FE1K . Postati in acest topic si codurile voastre. Sper ca nu incalcam regulamentele forumului. Daca se considera ca nu e ok, rog un moderator sa stearga postarea mea

WTLWWWAH

Nu incalcam nimic. Chiar ei au buton de share langa codul generat.

Am pus codul tau, am tras la sorti, am generat codul meu si, surpriza, am putut sa trag din nou la sorti, cu toate ca pana acum trebuia sa treaca ceva ore intre trageri.

A treia tragere peste 10 ore.

Acum il introduc si eu pe al tau. Am inteles ca maxim 5 sanse pe zi poti accesa cu codurile astea.

P. S. Poti introduce doar un cod. Deci practic doua sanse suplimentare, daca faci schimb de coduri cu cineva. Extra sanse doar daca introduce altcineva codul tau. Mi-ai dat 5 sanse suplimentare de castig la masina, slabut :)) Visam un Nokia 8 sau un Galaxy S8.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• 2 weeks later...

Azi 27.03 nu-mi merge aplicația.
Nu pot să-mi joc șansa să câștig Audi!

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Și pe mine mă încărca cu net...de parcă n-aș avea...
Social PASS și alte PASS-uri....că astea le am incluse în abonament.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

[mention=59]Innoxius[/mention] Eu am vreo 12 vouchere de la Philips. Oricum bate vantul de ceva vreme prin magazinul ala online al lui Philips. Nu mai au de niciunele, iar majoritatea oricum erau prea scumpe, chiar si cu reducerea aia. Eu mi-am luat un aparat de tuns. Cat despre bonusurile lor, nici macar nu merg activate. Epic fail.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk