Clicky

Jump to content

MyVodafone


Innoxius

Recommended Posts

Site-ul si aplicatia Vodafone zici ca sunt facute de junior developers... nu sunt si ei in stare sa faca un lucru bun??
Eu am reusit sa intru in noua aplicație...evident, nu merge nimic si de fiecare dată când apas pe un buton ma pune sa ma reloghez...

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S8 folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Sters cache, date, reinstalat - nimic. Cred ca am telefon de cacao, prea slab.

Oricum, din ce zic ei pe site, singura modificare inafara de aspect ar fi "Acum vezi informații despre situația contului tău, fără cont, aplicația te va identifica automat.". Banui ca te autentifica automat pe baza numarului de pe SIM. Ceea ce nu e bine de loc. Noroc cu amprenta, ca mai poti bloca aplicatii cu ea.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Are cineva idee ce vor anunta cei de la Vodafone maine? Ca vad ca tot trimit spam-uri prin sms si au umplut Facebook-ul de reclame. Or anunta tot vreo lansare de serviciu care va fi disponibil dupa x ani, ca VoLTE-ul lor imaginar 🤣

c3ce79d41cda8f8a78687d4cfccf3feb.jpg

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Mai este si asta :

Prietenul la nevoie ... de net se cunoaste!

header-1.png

Acum primești și netul folosit de un prieten! 
Îți alegi un prieten care consumă mult net și îl înscrii în NET FOLOSEȘTI, NET PRIMEȘTI. Trimiți numărul lui prin SMS gratuit la 2777 sau îl înscrii aici. Imediat ce l-ai înscris, el va primi 30.000 MB bonus. 
Apoi, consumul vostru se va cumula și, din 14 în 14 zile, veți primi bonusuri de net: tu vei primi înapoi ca bonus cât net ai folosit tu plus cât net a folosit el. La fel și el. 
Așa puteți aduna până la 30.000 MB la fiecare 28 de zile. 

Poți înscrie orice prieten în promoție, inclusiv dacă este abonat sau dacă este în altă rețea. Ca el să poată beneficia de bonusurile din NET FOLOSEȘTI, NET PRIMEȘTI, trebuie să aibă deja sau să își activeze o Cartelă Vodafone. 
Dacă nu este deja pe Cartela Vodafone, încurajează-l să-și ia și el una, pentru că merită: unde mai primești înapoi tot netul folosit?!

afla-mai-multe.png

2.png

3.png

4.png

 

©2017 Vodafone România

Urmăreşte-ne pe Facebook

Inrolarea in campanie se face pana la 31 octombrie 2017 (cu posibilitatea de prelungire) prin SMS gratuit la 2777 sau pe www.vodafone.ro. Clientii Cartelei Vodafone inregistrati primesc cate 1 MB per fiecare MB sau minut apel primit sau efectuat de acestia, dar si de prietenul pe care l-au inregistrat in campanie, sub forma de bonus, in limita a 30.000 MB/28 zile. Bonusul se poate folosi doar daca exista o oferta nationala de minim 5 euro credit activa pe cont. Detalii pe www.vodafone.ro 

 

 

BAFTA!

NET PRIETENESC DE LA VF !

Link to comment
Share on other sites

Vodafone sta bine la capitolul tracking. M-am jucat azi prin MyVodafone si am vrut sa vad daca am vreo oferta la prelungire abonament. Scria ca abonamentele mele nu se pot modifica, desi unul e in afara perioadei contractuale. Vad ca acum am primit un sms.

76b204436eba1f99c29e211e0bc11557.jpg

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ori sunt eu greu de cap ori Vodafone sunt pilaf. Am vrut sa testez si eu viteza aia minunata cu care se lauda si ma gandeam sa folosesc aplicatia lor Net Perform, ca aia nu iti scade din trafic. In Google Play, la aplicatiile Vodafone Romania nu gasesc decat un amarat de add-on pentru MyVodafone, dar nu exista nicio optiune sa pornesti un test de viteza din MyVodafone. Foloseste cineva Net Perform sa ma lamureasca si pe mine cum trebuie procedat?

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

L-am avut eu pentru cinci minute. Da, este un add-on pentru MyVodafone. In aplicatia veche MyVodavone aveai in meniul aplicatiei pozitia asta. In cea noua nu apare. De ce pentru cinci minute? Pentru ca nu functiona.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Am aflat că și pe cartele beneficiezi de 4.5G asta era de fapt LTE+ , habar nu aveam, mișto aplicația netprimesti din market, asociata pe abonamentul Digi a adus la pitic maximul posibil ! In 5 ore , ce bun e și Gigi și VF când vor :)adeb7f85dbadcb47cd7eee4ee78b30eb.jpgeed259cc74c6ffab1baad6828aa7bf25.jpg

Trimis de pe al meu MI 5 folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use