Scootch98 Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 SalutS7 edge-ul tatalui meu s-a oprit acum ceva timp si nu a vrut sa se mai deschida.Astazi l-am conectat iar la incarcator si mi-a aparut bateria asa(poza). Nu cred ca incarca. Stiu ca asa apare cand bateria e descarcata de tot.Sta asa de 15 minute si e in aceeasi faza.Am incercat sa il incarc si cu incarcator wireless..si l-am tinut cateva ore..dar nu a functionat.Stie cineva daca problema e de la baterie...sau de la placa de baza? Sent from my Note 5 SM-N920G using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Garanție are?Bineînțeles, în Mexic...Dacă da, direcția service Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Si cand ti-am zis sa iti iei iPhone Nu intra nici in mod recuperare conectat la curent?Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Dacă are garanție nu are rost să facă improvizații.... Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Greuceanu and Scootch98 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted September 1, 2017 Author Report Share Posted September 1, 2017 E luat de pe Mercado Libre din Mexic , din acelasi loc de unde au mai fost cumparate 2(inclusiv al meu) , dar nu au garantie de pe site-ul asta.Al meu nu a avut absolut nicio problema...la el nici nu prea inteleg cum de s-a stricat ca nu prea l-a folosit decat in afara serviciului.Sent from my Note 5 SM-N920G using TapatalkIn plus...din ce vad...garantia chit ca e oficiala e varza in Mexic. Am dus Note 5 la reparat...schimbare baterie...si l-am luat mai stricat decat l-am dus...deci e useless aici.Sent from my Note 5 SM-N920G using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Al meu a stat asa 1 ora. Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted September 1, 2017 Author Report Share Posted September 1, 2017 O sa il las mai mult asa , vad ce se intampla. In principiu eu CRED ca e de la baterie..dar vedem.Multumesc colegii . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheButcherMandM Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Eu cred ca exista si o garantie internationala...al meu s6 edge luat din germania a fost reparat de esd romania....ma rog reparat mult spus ..mai bine zis stricat total...oricum dai o galagie de bani si iti apar dungi rpz si verzi pe ecran de toata jena....de asta am si renuntat la samsung....pe aceasta cale le "multumesc" celor de la esd romania....pfffTrimis de pe al meu Redmi 4X folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Exista si garantie extinsa, dar nu internationala, ci pe regiuni. Daca un model de telefon nu se vinde oficial in Europa, atunci service-ul producatorului va refuza sa-ti repare telefonul in baza garantiei (exemplu: variantele dual-sim din Asia vandute de quickmobile) Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted September 5, 2017 Author Report Share Posted September 5, 2017 Samsung din cate stiu are garantie pe regiuni , exact cum a spus Sp1t.In principiu...am mai multa incredere sa merg sa schimb bateria..chiar si contra-cost..in Romania..decat aici in Mexic..unde politistii te pun sa le suflii in nas ca sa vada daca ai baut. Sent from my Note 5 SM-N920G using Tapatalk L.E. dupa cum am spus , am mers cu Note 5 la garantie oficiala la Telcel...si mi-au schimbat butonul home..acum are o zgarietura...si bateria au lasat-o asa...ca tot varza e..in plus..nu mai pot efectua apeluri..Deci garantia aici...e nefolositoare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Si eu care credeam ca ala cu zidul bate campii samyjuanito and Scootch98 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts