Clicky

Jump to content

Problema S7 edge

Recommended Posts

Salut

S7 edge-ul tatalui meu s-a oprit acum ceva timp si nu a vrut sa se mai deschida.

Astazi l-am conectat iar la incarcator si mi-a aparut bateria asa(poza).

Nu cred ca incarca. Stiu ca asa apare cand bateria e descarcata de tot.

Sta asa de 15 minute si e in aceeasi faza.

Am incercat sa il incarc si cu incarcator wireless..si l-am tinut cateva ore..dar nu a functionat.

Stie cineva daca problema e de la baterie...sau de la placa de baza?22bbab39159df96b54b4b45091320eef.jpg

Sent from my Note 5 SM-N920G using Tapatalk

E luat de pe Mercado Libre din Mexic , din acelasi loc de unde au mai fost cumparate 2(inclusiv al meu) , dar nu au garantie de pe site-ul asta.
Al meu nu a avut absolut nicio problema...la el nici nu prea inteleg cum de s-a stricat ca nu prea l-a folosit decat in afara serviciului.

In plus...din ce vad...garantia chit ca e oficiala e varza in Mexic. Am dus Note 5 la reparat...schimbare baterie...si l-am luat mai stricat decat l-am dus...deci e useless aici.

Eu cred ca exista si o garantie internationala...al meu s6 edge luat din germania a fost reparat de esd romania....ma rog reparat mult spus ..mai bine zis stricat total...oricum dai o galagie de bani si iti apar dungi rpz si verzi pe ecran de toata jena....de asta am si renuntat la samsung....pe aceasta cale le "multumesc" celor de la esd romania....pfff

Trimis de pe al meu Redmi 4X folosind Tapatalk

Exista si garantie extinsa, dar nu internationala, ci pe regiuni. Daca un model de telefon nu se vinde oficial in Europa, atunci service-ul producatorului va refuza sa-ti repare telefonul in baza garantiei (exemplu: variantele dual-sim din Asia vandute de quickmobile)

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Samsung din cate stiu are garantie pe regiuni , exact cum a spus Sp1t.

In principiu...am mai multa incredere sa merg sa schimb bateria..chiar si contra-cost..in Romania..decat aici in Mexic..unde politistii te pun sa le suflii in nas ca sa vada daca ai baut.

L.E. dupa cum am spus , am mers cu Note 5 la garantie oficiala la Telcel...si mi-au schimbat butonul home..acum are o zgarietura...si bateria au lasat-o asa...ca tot varza e..in plus..nu mai pot efectua apeluri..

Deci garantia aici...e nefolositoare.