Gabi Moldovan Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Buna ziua! Am un Samsung Galaxy S5 Neo si cand il pun la incarcat imi arata ca se incarca, dar dupa 2 secunde imi spune ca dispozitivul este descarcat. Ma puteti ajuta? Ce ii pot face? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Nu e nevoie sa postezi in mai multe locuri. Ba este chiar indicat sa postezi in forumul telefonului. Acum o sa mut eu la Samsung. Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Eu am o problema mai mare la Samsung. S7 edgeDe aseara tot sta la incarcat , nu se aprinde , nu intra in download mode. E hard brick.Am intrat totusi aseara in camera si am vazut imaginea bateriei..pe 0% , dar nu incarca. Nu se aprind leduri , nu se intampla nimic.M-a pus pe ganduri cand am vazut acea baterie. Sa fie oare de la Soft sau de la baterie?Sent from my Note 5 SM-N920G using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Buna ziua! Am un Samsung Galaxy S5 Neo si cand il pun la incarcat imi arata ca se incarca, dar dupa 2 secunde imi spune ca dispozitivul este descarcat. Ma puteti ajuta? Ce ii pot face?Daca iti intra in download mode , ii poti rescrie soft-ul. Sau poti intra in recovery mode si sa ii dai factory reset , poate la tine se rezolva asa.Intra intai in recovery mode.Tine apasat pe volume up , lock si home in acelasi timp cand e "inchis".Navighezi din butoanele de volum pana la factory reset si selectezi cu butonul de lock.Daca nu merge...incerci sa intri in download mode.Volume down de data asta , lock si home.Va trebui sa descarci soft-ul de pe Sammobile , Odin si driverele pentru telefonul tau.Gasesti tutorial pe youtube sau google cum se face.Mie mi-e teama sa-l duc pe al meu la reparat. Mi-am dus si Note 5-ul aici in Mexic la reparat..service autorizat...si l-au stricat mai rau.Nu i-au schimbat nici bateria...si acum recunoaste reteaua..dar nu functioneaza cartela.Sent from my Note 5 SM-N920G using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheButcherMandM Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Eu am o problema mai mare la Samsung. S7 edgeDe aseara tot sta la incarcat , nu se aprinde , nu intra in download mode. E hard brick.Am intrat totusi aseara in camera si am vazut imaginea bateriei..pe 0% , dar nu incarca. Nu se aprind leduri , nu se intampla nimic.M-a pus pe ganduri cand am vazut acea baterie. Sa fie oare de la Soft sau de la baterie?Sent from my Note 5 SM-N920G using TapatalkAi incercat o incarcare prin wireless? exista posibilitatea ca portul de incarcare sa fie defect.Trimis de pe al meu Redmi 4X folosind TapatalkAi incercat o incarcare prin wireless? exista posibilitatea ca portul de incarcare sa fie defect.Trimis de pe al meu Redmi 4X folosind TapatalkOri acum vad ca iti apare bateria respectiva mai exista o alta posibilitate sa ii inlocuiesti bateria...Trimis de pe al meu Redmi 4X folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Am incercat si incarcare wireless. Nu se aprinde nici macar ledul de incarcare.Sent from my Note 5 SM-N920G using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 @TheButcherMandM schimba-ti, te rog, modelul telefonului din profil. Probabil ti-a scapat o greseala de tastare, de-ti apare s20 edge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheButcherMandM Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 [mention=16585]TheButcherMandM[/mention] schimba-ti, te rog, modelul telefonului din profil. Probabil ti-a scapat o greseala de tastare, de-ti apare s20 edge.am pus doar asa..dar mie imi apare cand las mesajul.numele telefonului meu ...Trimis de pe al meu Redmi 4X folosind TapatalkAm incercat si incarcare wireless. Nu se aprinde nici macar ledul de incarcare.Sent from my Note 5 SM-N920G using TapatalkAtunci pare ca problema ta e bateria...incearca sa o inlocuiesti la un service daca se poate autorizat sau macar unul de calitate...Trimis de pe al meu Redmi 4X folosind Tapatalk [mention=16585]TheButcherMandM[/mention] schimba-ti, te rog, modelul telefonului din profil. Probabil ti-a scapat o greseala de tastare, de-ti apare s20 edge....uite un screenshot in setarile aplicatieiTrimis de pe al meu Redmi 4X folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Nu-i tot una. Iti apare pentru ca asa ai setarea in Tapatalk. Daca ti-e greu, o fac eu. pascaleandrei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheButcherMandM Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Nu-i tot una. Iti apare pentru ca asa ai setarea in Tapatalk. Daca ti-e greu, o fac eu.incerc sa vad ...nu imi e greu doar ca nu gasesc setarea respectiva in aplicatia pentru telefonTrimis de pe al meu Redmi 4X folosind Tapatalk Nu-i tot una. Iti apare pentru ca asa ai setarea in Tapatalk. Daca ti-e greu, o fac eu.Nu gasesc neam setarea respectiva am gasit sa nu mai apara semnatura deloc...acum sper sa fie ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheButcherMandM Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Nu gasesc neam setarea respectiva am gasit sa nu mai apara semnatura deloc...acum sper sa fie ok Daca tot asa apare am sa te rog sa modifici tu cu multumirile din partea mea caci setarea despre care e vorba ori nu o gasesc eu ori chiar nu este in aplicatia mobila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 E la editarea profilului. Am modificat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheButcherMandM Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 E la editarea profilului. Am modificat.iti multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts