Clicky

Jump to content

LG Optimus 4X versus HTC One X

Recommended Posts

Dupa ce am citit articolul de mai jos,vad ca nu sunt diferente mari intre cele 2 telefoane.

Voi ce ziceti?

http://www.pocket-li...hd-vs-htc-one-x

PS.Pe cand un test mai de amploare la Optimus 4X si la Mobilissimo?

Edited by feribalint

HTC forever :). Prefer HTC datorita calitatii si efortului depus pentru a face telefoane.

Oricum, asta depinde de persoana la persoana. Totusi pentru unele persoane faptul ca HTC One X nu are Micro SD iar LG 4X are, e un plus urias, pentru mine neinsemnat.

P.S.: N-am mai vazut un fan LG ca si tine. Bravo ca iti susti compania.

Cred... Stiu ca este cineva pe acest forum care e fan LG, dar nu-mi pot da seama cine ca sunt cam ametit... Merg sa ma culc. G'Night all!

Imi pare rau sa te dezamagesc, insa nu sunt eu acea persoana. Daca ai fi citit atent postul meu, am specificat clar ca nu pot sa ma pronunt care model sa-l aleg, iar daca ar fi sa ma iau dupa specificatii as alege LG-ul. Astept sa citesc o recenzie facuta LG-ul sa ma pot pronunta. Mai mult decat atat, daca ai fi citit mai des forum-ul, ai fi constatat ca imi place HTC Sense.

Te rog sa nu mai tragi astfel de concluzii, daca eram fan LG ridicam in slavi orice model pana acum si alegeam LG-ul fara sa argumentez ceva.

Edited by Cristian L. Toma

Dupa ce am citit articolul de mai jos,vad ca nu sunt diferente mari intre cele 2 telefoane.

Voi ce ziceti?

http://www.pocket-li...hd-vs-htc-one-x

PS.Pe cand un test mai de amploare la Optimus 4X si la Mobilissimo?

Inca nu am informatii legat de cand soseste in tara telefonul, dar cred ca-l vom vedea in acesta luna. E un telefon de exceptie, am avut ocazia sa-l vedem live la Barcelona.

Tu ai LG.. ce parere ai despre ele la modu cum sunt finisate si la materialele folosite ?

In cazul lui Optimus 2x...capacul bateriei este dintr-un plastic calitativ,ecranul este gorilla-glas,lateralul telefonului este imbracat intr-o rama metalica de culoare inchisa,care ii da o nota aparte.La fel de interesant este si insertia cromata ce se gaseste pe capacul bateriei.

Per total consider ca acest model chiar beneficiaza de materiale bune si un design placut.

Dar cred ca Erwin se poate pronunta mai bine deoarece a avut in mana mai multe aparate si poate face diferenta.

Inca nu le putem compara, dar ceva ma face sa cred ca la cateva capitole LG poate avea avantaje fata de HTC.. baterie este un avantaj.. si poate si camera, dar sa asteptam review ul pentru LG 4X HD. Oricum cu cat mai multe bune cu atat mai bine:d, avem din ce alege si a se ridica stacheta.

Si eu astept un review pt 4x facut de mobilissimo....imi doresc acest terminal...m-am indragostit de el.... :rolleyes:

Edited by feribalint