Stefan Hortu Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Am un telefon Allview A6 duo si nici macar 2 ani nu are de cand l-am luat si s-a stricat adica nu mai incarca am fost de unde l-am luat si a spus ca a avut un fel de soc mecanic si s-a ars bateria , am cumparat o baterie noua care astazi a ajuns si cand l-am pus la incarcat nu se incarca este vreo problema de la telefon sau ce ca nu stiu ajutati-ma !!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Un singur sfat....adică service Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk Stefan Hortu and pascaleandrei 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Hortu Posted August 26, 2017 Author Report Share Posted August 26, 2017 Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Ai încercat și cu alt încărcător? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Sau cablu USB Trimis de pe al meu ONEPLUS A3003 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Hortu Posted August 29, 2017 Author Report Share Posted August 29, 2017 Da am incercat incarcator si usb dar nu merge este de la telefon imi iau alt telefon si acesta este xiaomi e fain si cu amprenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_scarlat26 Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 On 26.08.2017 at 21:49, Stefan Hortu said: Am un telefon Allview A6 duo si nici macar 2 ani nu are de cand l-am luat si s-a stricat adica nu mai incarca am fost de unde l-am luat si a spus ca a avut un fel de soc mecanic si s-a ars bateria , am cumparat o baterie noua care astazi a ajuns si cand l-am pus la incarcat nu se incarca este vreo problema de la telefon sau ce ca nu stiu ajutati-ma !!!!!!!!!!!!! mufa micro-usb. Cea mai intalnita problema la telefoanele Allview. Mie mi-au schimbat-o la garantie la un impera i. Probabil ca tu l-ai tavalit putin de nu ti l-au reparat. La mine telefonul arata ca nou. Poti sa-l repari intr-un service contra-cost. ~40-50 de lei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts