Rolii. Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Dupa cum spune si titlul.. Samsung Galaxy S8 sau iPhone 7? (Tind mai multe spre Galaxy S8, dar mi-e 'frica' de baterie pentru ca o sa fac trecerea de la G4 - care m-a dezamagit d.p.d.v al bateriei) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Eu am S8+ si nu ma plang de baterie. Presupun ca performantele sunt similare si la S8, chiar daca bateria e putin mai mica, avand in vedere ca si ecranul e mai mic. Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolii. Posted August 23, 2017 Author Report Share Posted August 23, 2017 @Sp1tfire, senzorul de amprenta cum e? Te-ai obisnuit cu el pe parcurs? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Am o husa care are gauri separate pentru camera si senzor si nu prea mai gresesc sa apas pe camera in loc de senzor. Nu-mi place ca trebuie sa ridic telefonul ca sa pot debloca prin amprenta, ar fi fost mai bine pozitionat pe fata.Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 La s8 bateria este ok. Depinde și de gusturile tale și ce telefon ai avut înainte... Daca ai avut android mergi pe s8.. daca ai avut iOS până acum mergi pe iPhone.Recomandarea mea ar fi S8, oferă mai multe decât un iPhoneTrimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paull Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Eu as alege S8 fără sa stau prea mult pe gânduri . Se vede foarte mult strădania celor de la samsung și sunt convins ca e un telefon care o sa te mulțumească din toate punctele de vedere . Nici iPhone 7 nu e de lepădat . Eu as renunța oricând la iPhone pentru un S8 / S8+. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts