Clicky

Jump to content

Tomtop păreri

Recommended Posts

Va salut. Am zis sa deschid acest topic din mai multe motive, în primul rand sa va povestesc ce am pățit eu iar in al doilea rand poate mai sunt persoane pe aici care au achiziționat produse de pe acest site și cum au decurs lucrurile bune/rele și cum ați rezolvat eventualele probleme avute cu ei.

Problema la mine sta in felul următor, pe data de 05-08-2017 am decis sa cumpăr o camera auto(xiaomi yi dashcam 40$). Când am plasta eu comanda a fost într-o sâmbătă deci nu ma asteptam sa se întâmple nimic pana luni. Doar ca în cazul meu nu sa întâmplat nimic pana marți când am trimis și primul email sa întreb de ce nu se procesează comanda și am primit un mail cum ca adresa de livrare era incompletă. Buun, le-am dat un răspuns cu adresa completa și într-un format cerut de ei.. A 2 zi nimic, nu se intampla nimic, eram fix în aceeași situație, le-am mai dat un mail și am primit fix același mail cum ca nu e bună adresa.... Le-am trimis înapoi iar un e-mail cu adresa. Următoarea zi nimic.... Nu se misca nimic... Într-o vineri m-am enervat si le-am trimis iar e-mail să-mi explice care e problema și de ce nu procesează comanda aia odată. Am primit sâmbătă dimineață un e-mail cum ca nu e buna adresa înregistrată în comanda și se trimit adresa după un format trimis de ei. Aici deja eram foarte nervos.... Bineînțeles ca am mai trimis încă odată un e-mail pe lângă ce mi-au cerut le-am atras atenția ca a al4 e-mail trimis cu același subiect și rapsun. Într-un final lunea de trecută am primit răspuns ca adresa e ok si ca în cel mai scrut timp comanda va fi procesata. Marți într-adevăr am primit un e-mail cum ca produsul a fost expediat si am primit un tracking number. În marțea respectivă am zis sa verific sa vad pe unde e pachetul dar nu mergea acel tracking number dar am zis ca o fi prea devreme sa verific fiind chiar în ziua în care a fost trimis. Problema cea mai mare aici e ca nici pana în ziua de azi nu merge ace tracking number... Si bineinteles ca nici a e-mailuri nu imi rapsund, le am trimis 2 pe tema aceasta. Dacă luni de dim nu primesc un răspuns bun si imi dovedesc ca pachetu e trimis deschid disputa la PayPal. Nu stiu ce părere aveți voi despre acest site dar eu unu sunt foarte dezamăgit....

Sent from my iPhone using Tapatalk

@fLu Incerc sa te ajut! Da-mi pe privat numarul comenzi si al tracking number-ului.

Din experienta proprie pot sa spun urmatoarele:

1. de multe ori listeaza ca fiind pe stoc produse care de fapt nu se afla pe stoc
  2. daca alegi regular post, poti astepta chiar si peste 60 zile pana sa se livreze produsul
  3. alege DHL si plateste 10 - 15 euro. Iti aduc produsul acasa si ajunge in 5 zile.

Din cate ne-ai povestit, tind sa cred ca produsul inca nu a fost ridicat de curier.

Da, mai mult ca sigur doar a fost inregistrat tracking number-ul la curier si coletul n-a fost inca preluat. Dureaza cateva zile bune pana poti verifica tracking number-ul. De pe Tomtop n-am comandat niciodata nimic, am comandat de pe alte 4-5 magazine chinezesti si n-am avut niciodata probleme, dar asta nu inseamna ca toti sunt perfecti. Orice magazin online, oricat de bun ar fi, tot da chixuri. Ideea e ca atunci cand o comit, sa nu ti se intample tocmai tie

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Super, atunci rămâne sa așteptăm un răspuns în săptămâna care vine . Mulțumesc mult încă odată.
Eu am crezut ca produsul a fost preluat de curier ca am primit mail-ul cu acel tracking number în care și scria "We are glad to inform you that the goods you ordered have been shipped out. It is on the way to your address!". La partea cu livrarea nu am știut ca poate dura chair atat de mult din simplul motiv ca atunci cand am dat comanda îmi scria ca standard shipping 7-12 business days si nu am văzut nicăieri sa scrie de o durată de livrare mai mare, sincer chiar m-am mirat ca ajunge stat de reped. Ba chiar eram pregătit sa aleg o variantă de livrare și mai rapidă, de regulă prefer sa plătesc niste bani în plus la transport dar macar să stiu ca ajunge repede si la usa casei, doar ca acum când am văzut timpul de livrare standard am zis ca e unul foarte rezonabil iar motivul cel mai mare pentru care nu am ales altă variantă de transport a fost ca ma costă 30$+.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Răspuns:

Dear Ervin,
I have checked with our logistic department, the product has been delivered out, but it was really delayed compared to the
shipping date it should be.
Your friend can track it here: (editat, chestii private)

Sorry for the troubel caused.

Best Regards,
Clara

• 4 months later...

astia de la tomtop sunt niste neseriosi. eram acasa si am gasit oferta la un tel. destul de fain, Homtom S8 si am zis ca de ce nu... ajung tot frumos acasa si depun comanda, platesc si ghiciti ce DE 6 ZILE ASTEPT sa se proceseze. le-am trimis 2 emailuri caci am toti dracii posibili si imposibili, daca ma poate ajuta cineva v-as fii recunoscator, sunt dezamagit fiindca nu-mi raspund la emailul pe care l-am trimis catre supportul lor, respectiv [email protected], sunt cam strans la curea in ult vreme si nu-mi permit sa pierd vreo 700 ron
( cu tot cu transportul de dhl) Daca va este mai usor ma puteti contacta pe fb Caciur Florin. am o poza cu o chitara

https://www.facebook.com/floringheorghe.caciur

Edited by [email protected]

Ceva de genul am pățit și eu, răspundeau foarte greu la mailuri dar într-un final totul a fost ok si am primit produsul comandat in condiții super ok fără probleme. Sincer ai mai multă răbdare cu ei, se mișcă mai prost pe partea de suport dar așa ca magazin chiar ii recomand și ii consider serioși, nu dau tepe. Stai liniștit ca nu îți pierzi bani, după cum vezi mai sus eu am stat foarte mult pana mi-au procesat comanda.

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk

Bossilor, s-au gandit dupa 5 emailuri sa-mi zica ca comanda e expediata cu DHL si un tracking number  care nu merge XDDDDD, brb ma duc sa dau cu capul de usa de la intrare, l8er edit: acum imi da voie sa il accesez, dar imi scrie gen singapore->unknown

Edited by [email protected]

Ai rabdare. Eu am asteptat la unele magazine si doua saptamani pana au expediat coletul. Tracking number-ul nu-ti poate oferi informatii, daca de-abia a fost inregistrat in sistem. Pana il ridica firma de curierat de la vanzator, apoi mai sta prin depozitele firmei de curierat, mai sta si prin aeroport. Credeai ca daca dai o comanda la un magazin chinezesc in 6 zile ai acasa produsul?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• 1 month later...
10 hours ago, Florinel (Proethica) said:

boys, ma stau cam de o luna si ma inchin in fata postei intr-atat de inutila, posta romana e suficient de inutila incat de O LUNA astept sa fie...(drums)... scanat la Bucuresti

Scuza-ma era 5 dimineata or smth like that, stau de o luna si tot nu mi-a ajuns telefonul

• 5 months later...

Salut, am comandat si eu de pe tomtop un telefon, dar nu vad nicioschimbare de pe 16-08 ce sa fac vreo sugestie? Tot imi scrie processing, nu mas enerva daca nu miar fi tras bani de pe card din prima, dar asa fara bani fara telefon se fara ceva news incep samangrijorez...