Ilici Andrei Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Am dat shut down abonamentului la internet si am si eu o dilema. As vrea sa cumpar un router wireless si un adaptor USB pentru PC. Insa nu am reusit sa gasesc informatii despre operator. Mai este nevoie si de un abonament de la un operator sau doar il bagi in priza si gata ? Astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc anticipat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Pai si unde o sa bagi stick-ul usb? In router? Chiar si cele care au port usb, nu stiu daca suporta adaptoarele de internet. Apoi, exista internet pe usb prepay sau la abonament. Depinde de care o sa-ti cumperi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Am dat shut down abonamentului la internet si am si eu o dilema. As vrea sa cumpar un router wireless si un adaptor USB pentru PC. Insa nu am reusit sa gasesc informatii despre operator. Mai este nevoie si de un abonament de la un operator sau doar il bagi in priza si gata ? Astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc anticipat ! Eu nu inteleg ce vrei tu sa faci. Vrei internet de la vodafone/orange/cosmote sau de la rds/ups??? Vrei un router cu wifi si nu ai wifi la PC? de aici si necesitatea unui adaptor , in speta acel stick usb wifi? Fii mai explicit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Poate vrei un hotspot ? Ca idee la ce ma refer https://www.vodafone.ro/shop/dispozitive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANdroid Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 (edited) Mai este nevoie si de un abonament de la un operator sau doar il bagi in priza si gata ? E suficient doar sa-l bagi in priza ..... era o gluma care-mi aduce aminte de o intamplare cu o vecinuta care e total pe dinafara IT-ului, vecinuta la care m-am invatat sa caut solutiile banale in a-i rezolva problemele cu laptop-ul sau reteaua de net. La fel si ea, dupa ce si-au redecorat apartamentul (e casatorita stati linistiti ) , a luat router-ul si l-a bagat in priza uitand cu desavarsire de cablul de retea al RDS-ului.Router-ul saracu' mergea dar net ..... Edited August 31, 2012 by FANdroid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 Hotspot. M-am exprimat gresit. Eu intelesesem ca ar fi cam una si aceeasi. Iar adaptorul se introduce in USB-ul de la PC. Credeam ca am precizat. Si intrebarea este daca el functioneaza doar daca il bagi in priza sau iti mai trebuie si abonament. Adica cred ca la fel cum modemul Huawey este branduit Vodafone si se plateste abonament si il iei aproape gratis prima data la fel il poti plati prima data la full price si nu mai platesti apoi lunar sau.... ma rog. Cred ca ati inteles ideea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 O sursa inepuizabila de umor, forumul asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 Vezi ca intri off-topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 Si faza cu priza era teoretica. Ma refeream la faptul ca nu mai ai nevoie de abonament. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Cum Dumnezeu sa ai internet fara abonament sau pre-pay ? Adica tu vrei nu sa platesti abonament si router gratuit, ci router pe bani si internet gratuit ? Ala era umorul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 (edited) Bine ca voi stiti si eu nu. Eu doar am pus o intrebare. Edited August 31, 2012 by IliciAndr3y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Ar putea si fara sa plateasca cu niste servicii de genul http://www.hotspotsystem.com/ http://www.sputnik.com/ Edit: modemult functioneaza cu un sim inserat in el, daca un operator nu iti da internet pe acel sim cum ai vrea sa ai internet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Ilici, faza cu ștersul topicului nu mi se pare deloc ok. Aici nu ștergem fiecare ce vrem și cum ne taie capul. La fel nici reacția ta față de colegi, nu e una f corectă. Trebuie să fii de acord că întrebarea a fost una total neinspirată. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Ar putea si fara sa plateasca cu niste servicii de genul http://www.hotspotsystem.com/ http://www.sputnik.com/ Astea nu sunt servicii pentru cineva care vrea SA OFERE la randul lui internet free, dar el plateste internetul ? Adica alea sunt servicii pe care le poate folosi in restaurant cu WiFi free. Restaurantul isi plateste internetul, dar mancatorii de ciorba de burta au internet gratuit. Insa pentru asta vad reclamele restaurantului. Eu asa am inteles link-urile astea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 nu am citit complet. dar stiu sigur ca era o chestie, iti trimiteau router iti dadeau internet dar tu sa nu limitezi accesul la reteaua wifi si astfel tu nu plateai internetul si ei prin ad-urile pe care le vedea cine se conecta la reteaua ta isi faceau reclama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Aha, asa mai merge. Problema in cazul asta e ca nu cred ca-ti dau doar tie personal. Trebui sa dai la altii, pentru a-si scoate parleala din cat mai multe persoane care se uita la reclame. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Da, in bucuresti am inteles ca unele hot spot-uri, in loc sa fie puse aiurea pe stalpi, sunt date spre folosinta free si in grija, unor firme sau chiar si persoane private. De asemenea, am inteles ca nu pot pune parole si nici nu pot ingradi accesul liber al oricui. Dar, toata povestea asta nu are nicio legatura cu ce se discuta aici. Colegul nostru spunea ca vrea sa-si ia un router, un stick pe usb de internet si intreba daca are nevoie de abonament sau nu. Raspunsul este simplu: daca ai prepay, nu. Daca nu ai...platesti. Si prepay-ul se plateste. Adica e un produs pe care tu il pre platesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 eu nu stiu cat de neispirata a fost intrebarea. daca se sare cu glume aduse mai mult in bataie de joc la intrebaea pe care am puso si teoretic la topic nu stiu de ce ar mai fi forumul. iar acum daca voi stiti de ce nu ati raspunde fara mistouri? sa spunem ca am aflat ca nu se poate si gata. poate vreti sa il pastrati si pentru cei care mai vor sa se amuze un pic , nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Nu e vorba de caterinca aici. E vorba ca s-ar putea sa aiba si altcineva problema ta. Sau daca "te-ai facut tu de ras" vrei sa faca si altul la fel? Suntem aici sa ne ajutam nu sa facem caterinca. Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 Exact asta speram si eu. De asta am si apelat la voi. plus ca nu eu am facurlt caterinca. Oricum sa sarim peste aceste comentarii care oricum sunt off - topic si pe care eu personal cred ca nu ar fi trebuit sa le scriu/scriem. Oricum eu imi cer scuze celor care au inteles altceva decat am dorit eu sa se inteleaga. Pentru ca orice este citit cu alta intonatie si alte accente poate insemna ceva cu totul diferit fata de ce s-a vrut initial. Sorry again ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANdroid Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 O vorba din popor spune ca ..... "omul din greseli invata", pe partea cealalta, nu poti avea o comunitate daca nu socializezi iar gluma face parte din "schema".In tot raul e si un bine ..... ca n-ai patit-o in viata reala. Era mult mai grav. Incercati sa nu mai fiti asa crispati Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted September 1, 2012 Author Report Share Posted September 1, 2012 Cred ca n-ar fi trebuit sa deschid ieri topicul in sensul in care ieri cam toata ziua am fost "crispat" . Probabil o fi avut legatura cu faptul ca era ultima zi de vara !?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts