-
Similar Content
-
By LUCi
Salutare, imi recomanda cineva un ROM bun pentru Note 4 SM 910F ? Ma intereseaza un ROM stabil si cu functii de Note 7 (ex. S Pen cu display-ul stins, always on, etc) Ms.
-
By Roland Muresan
Dupa cum stim in Romania se comercializeaza doua variante de Samsung Galaxy Note 4, respectiv: SM-N910C si SM-N910F.
Modelul SM-N910C este echipat cu un procesor Octa-core Exynos 5433 (Quad-core Cortex A53 @1.3GHz + Quad-core Cortex a57 @1.9 GHz), iar ca GPU Mali-T760.
Modelul SM- N910F este echipat cu un procesor Quad-core Snapdragon 805 @2.7 GHz si un GPU Adreno 420.
Principalele diferente dintre cele doua variante ar fi doar modelul procesorului, al solutiei grafice, si diferentele LTE-ului ( N910C avand LTE Cat 4 in timp ce modelul N910F are LTE Cat 6 ) insa modelul N910F ar beneficia de o durata mai mare a bateriei, acest lucru reiesind din testele sintetice realizate de diversi bloggeri si revieweri, iar modelul N910C ar beneficia de o mai buna echipare audio.
Din cate stiu modelul N910F este comercializat la noi de catre operatorii telecom (datorita LTE-ului de viteza mai mare), in timp ce partea de retail comercializeaza modelul N910C.
As vrea sa stiu care sunt avantajele fiecarui model, in primul rand interesandu-ma prioritatea modelului in primirea update-urilor, si utilizeaza de zi cu zi.
P.S.: Saptamana viitoare vreau sa-l achizitionez
-
-
Who's Online (See full list)
There are no registered users currently online