Clicky

Jump to content

Super brightness


Recommended Posts

Aplicatie bypass senzor de lumina 

Salut. Prima postare pe acest forum,daca am gresit pe undeva,scuzele de rigoare. 

Stie cineva o aplicatie/setare,orice care sa faca bypass la senzorul de lumina? 

Ati observat ca display-ul intra într-un "super brightness mode" cand acel senzor e expus la limini puternice(gen la soare,lanterne,etc) ? Cum aș putea face sa fac ecranul sa ramana permanent asa luminos ?

 

Link to comment
Share on other sites

Nu cred ca exista, dar poti seta display-ul la maxim pe modul manual, daca vrei cat mai multa luminozitate, insa bateria se va consuma mult mai repede.

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Din pacate J5 2016 nu are senzor de lumina ambientala. Vezi ca acea setare se mai poate activa si din setari la sectiunea ecran. Poate o gasesti acolo. Am vazut ca pe Android 6 era acea functie si pe S6. Posibil sa nu mai existe in 7, dar poti verifica

Screenshot_20170809-223253.png

Link to comment
Share on other sites

Ce vrei tu e cam periculos pentru telefon. Îmi aduc aminte că și G4 avea luminozitate foarte mare, dar doar pentru câteva minute pana când telefonul o micșora automat din cauza temperaturii. Ce vrei tu cred că ar fi util doar in anumite situații când chiar ai nevoie de acel plus de luminozitate, nu toată ziua.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ideea e ca nu prea. Unde am locul de muncă e lumină acceptabilă. Si vizionănd filme,nu imi plac  cum se vad. Crede-ma ca e o diferenta substanțială la contrast/luminozitate. Si mi se pare aiurea sa nu fie o aplicatie sau ceva de genul care sa ii dea la.display maximul de luminozitate...

Link to comment
Share on other sites

Daca nu avea nicio implicatie negativa, producatorii ar fi pus in soft o optiune sa lasi luminozitatea la intensitatea aia permanent. Pe acelasi principiu nu te lasa sa filmezi mai mult de x minute la rezolutie maxima sau sa tii blitzul aprins la nesfarsit.

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Corect,cu cele 2 exemple ai dreptate. Dar daca tii telefonul la lumină solară, iti va sta la intensitatea aia.... la mine a stat 2 ore așa, am tinut o mica lanterna infipta in senzor. Deci telefonul/softul te lasă sa il tii la acea intensitate in anumite condiții. 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use