Clicky

Jump to content

Cube iWork 10 + Tastatură (Tabletă de productivitate cu Windows și Android)

Recommended Posts

Scoatem din cutie tableta Cube iWork 10, dar scoatem din cutie şi tastatura sa vândută separat. Tableta de 10.1 inch este un model dual OS, care rulează Windows 10 şi Android 5.1 şi vine la preţul de 169.99 dolari la Banggood.com. Noi avem un cupon pentru voi, cu discount de 20%, dacă folosiţi codul b99594. Tastatura costă 54.29 dolari la acelaşi retailer. Tableta oferă un procesor Intel Atom X5, 4 GB RAM, 64 GB stocare şi două camere de 2 MP.

► BangGood: http://mbls.ro/2wuJrRg (cupon -20%: b99594)
► Gearbest: http://mbls.ro/2fivYch
► Geekbuying: http://mbls.ro/2vun29V

Cube-iWork-10_008.JPG

Cube-iWork-10_012.JPG

Cube-iWork-10_019.JPG

Cube-iWork-10_020.JPG

Cube-iWork-10_021.JPG

Cube-iWork-10_023.JPG

Cube-iWork-10_034.JPG

Cube-iWork-10_039.JPG

Cube-iWork-10_050.JPG

Cube-iWork-10_051.JPG

Cube-iWork-10_057.JPG

Cube-iWork-10_058.JPG

Cube-iWork-10_059.JPG

Cube-iWork-10_063.JPG

Cube-iWork-10_064.JPG

Cube-iWork-10_066.JPG

Cube-iWork-10_067.JPG

Cube-iWork-10_069.JPG

Cube-iWork-10_098.JPG

Cube-iWork-10_102.JPG

Cube-iWork-10_103.JPG

Cube-iWork-10_105.JPG

Cube-iWork-10_106.JPG

Cube-iWork-10_107.JPG

Cube-iWork-10_110.JPG

Tableta e surprinzător de OK dpdv al designului şi la materialelor folosite. Îmi place în special acel albastru din spate. Surprinzător e şi ecranul care atinge aproape 400 LUX, ceea ce în cazul unei tablete din China e aproape ireal.

Şi culorile sunt OK. Am băgat de seamă că nu are acustică stereo, iar grilele de jos ascund un singur difuzor.

S-a comportat bine în teste, chiar dacă a sărit puţin pragul de 40°C în cazul temperaturii în gaming.

Bateria e doar rezonabilă şi echilibrată când vine vorba de playback video vs. utilizare continuă.

În benchmarks nu stă rău şi se încadrează în multitudinea de tablete testate de noi cu aceeaşi configuraţie.

Per total îmi palce că e închegată (chiar şi cu tastatura ataşată) şi pare fiabilă, toate la un preţ mai mult decât tentant.

Cu tot cu taxe vamale şi tastatura nu depăşeşte 950 lei cumpărat de pe BangGood (cupon -20%: b99594)!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Similar Content

• By Veaware
      Salut Mobilissimo!
      Aproape titlul... 🤕😅😁 Am mai încercat să dezvolt și să lansez aplicația Android pentru că sunt curios dacă mai este posibil să ajung la jackpot și să obțin o bucată de tort de pe piață. Îmi dau seama că acest lucru este greu, deoarece Magazinul Google Play este inundat de aplicații și este dificil să obții descărcări organice. Care este experiența voastră băieți? Există vreun truc care funcționează pentru a obține mai mult trafic?
      M-am asigurat că livrez aplicații de calitate și m-am concentrat mai întâi să ofer valoare utilizatorilor. Am creat și o pagină de destinație, pentru a construi încrederea utilizatorilor. Modelul meu de afaceri este simplu: aplicația oferă gratuit o perioadă de probă de 2 săptămâni cu toate caracteristicile sale, deoarece nu vreau să pun reclame în aplicație. După încheierea perioadei de încercare, utilizatorul trebuie să cumpere versiunea completă pentru a continua să utilizeze aplicația.
      Aș fi recunoscător dacă ați putea să-mi oferiți un sfat și un feedback sincer despre aplicație.
      Link către aplicație:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.veaware.photosmap
    • By Miokyl
      Salut! Din cate stiu acest telefon are android 7.0, insa specificatiile sunt bune, procesor 1,5 ghz Cortex®-A53 si 4 gb ram, cand va primi update la android 9?
    • By Ovidiu Cretu (OviOne)
      Salutare,
      Am urmarit un pic forumul si as dori sa primesc si eu niste sfaturi de la colegii forumisti.
      Doresc sa cumpar un telefon performant cu urmatoarele cerinte in minte: buget 2500 RON; doar Android, pe cat se poate un flagship, va fi folosit in filme, jocuri gen PUBG, youtube si altele uzuale: chat, facebook etc.
      Am restrans optiunile la urmatoarele firme si modele:
      1- Oneplus 6 de pe site-ul lor, varianta 8Gb RAM/128GB stocare
      2- LG V30 
      3- Xiaomi Mi 8 
      4- Samsung Galaxy S9 sigilat de pe un site de vanzari online, cu factura si garantie.
      5-Sony Xperia XZ2 compact. (am mai avut un Sony in trecut si am fost super multumit; in plus nu imi plac telefoanele foarte mari, cu toate ca asta e trendul)
      Multumesc in avans pentru sugestii.

• By dinicaandrei
      Credeti ca ipadul 2018 m-ar ajuta la facultate pentru notite, invatat, etc sau mai bine as merge pe un galaxy note 8? (ca telefon am un iphone se 64gb si sunt destul de multumit de el)
    • By BlackDevil
      Descoperă cele mai amuzante taine în jocul ,,Curiozităti Amuzante Quiz”
      DESCĂRCARE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BlackDevil.CuriozitatiQuiz
      YOUTUBE:

• Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use